Komentari na vest

Nastavlja se sapunica „Kristijano“: Dortmund i Sporting nisu opcija

i

igor78

pre oko 2 godine

Još veći problem od Ronalda je kapiten Megvajer, igrač koji ne bi mogao nigde van Engleske da igra jer bi dobijao crveni na svakoj utakmici zbog povlačenja za dres i udaranja . Zatim, iza Megvajera su Fred i McTomini sa kojima je Junajted potpuno limitirana ekipa kada su u fazi napada. I na kraju, Junajted nema desnog beka u napadu, ni Van Bisaka ni Dalot nisu opasni na polovini protovnika. Junajtedu zatvorite Bruna flasterom i protisnetw krila, ostaje lopta kod Freda i McTominija. Ronaldo košta nekih 40 miliona EUR bruto godišnje, ali za Glejzere je to najmanja briga, mogu da ga pošalju na tribine da sedi godinu dana i pokažu kako se treba ophoditi sa takvim nadobudnim nezrelim likovima.
H

Haahajajaisid

pre oko 2 godine

Samo cu reci, ronaldo ode, benzema procveta, ronaldo u juventus 9x osvajac lige, ronaldo dobra statistika ostatak nima nista ( gube ligu, ajax, lion, porto) , ode u mancester, mancester 2. Kombinovani golovi ekipe, posle samo on dobra statistika, ostali nista... Govori li vam ovo nesto
s

slab bio real

pre oko 2 godine

sa ronaldom, nista nidu osvojili
T

Trpke

pre oko 2 godine

U Borussiu verovatno ne bi osvojio nista,Ali bi sigurno dao 30ak golova !
L

Luka muka

pre oko 2 godine

Ne znam sto ga ne dovede PSG pa da kompletiraju onaj cirkus
G

Gostssss

pre oko 2 godine

mislim da je njima veci problem to sto je kapiten tako velikog kluba takav igrac kao Megvajer...
I

Ivan FCRS

pre oko 2 godine

Niko ne zeli da placa astronomsku platu igracu od 37 godina. Kada bi malo smanjio zahteve, i ponasao se kao veteran, sto i jeste, bilo bi ponuda najvecih klubova.

Scholes

pre oko 2 godine

Koji sebicni lik.. Hoce u bilo koji tim koji igra ligu sampona, kako bi dao jos dva tri gola i povecao svoj rekord.. Pa srusice neko i to, ne brini..
s

sta rade ljudi...

pre oko 2 godine

Mancester je postao groblje fudbalera... Katastrofa od kluba i od organizacije
H

Hosthostpg

pre oko 2 godine

Ide on ili u Napoli ili u Celzi...zivi bili pa vidjeli
H

Hrvoje

pre oko 2 godine

Bodo Glimt
G

Gost22

pre oko 2 godine

milan bi bio fina opcija, kada bi i novi opet stekarski vlasnici hteli da uloze, al eto nema nista od toga

nrmanja.cuperko@gmail.com

pre oko 2 godine

Oni oce odmsh da izvuku 300m a da uloze 50 samo😏
n

nedano

pre oko 2 godine

On za Dortmund uopste nije opcija. Sta mislite da ce pored Malena, Moukoka, Adejemija pokusati dovesti njega. Jedina opcija mu je znaci da Tuhel popusti pred kraj prelaznog i da dozvolu za transfer ili povratak u Sporting zato sto ga niko nece.
И

Иван

pre oko 2 godine

Тухел?
I

Inter 4 ever

pre oko 2 godine

Inter zadnjih para dana prelaznog roka, nema veze sto je Marota rekao da nisu zainteresovani to je bilo zbog velike plate da nisu zaintersovani, zadnjih pet dana mu ponude ono sto su nudili Dibali mozda dva mil vise sto je 8 miliona godisnje pa ako hoce uzmi ako ne i ne mora, Marota nece da licitira kako Medes ne bi rekao drugim klubovima imamo to i to kao ponudu, nije iskljuceno da Marota iznese ponudu Medeseu pred sam zavrsetak transfer pijace sa nekih 8 mil evra godisnje, ako mu se igra LS onda mora da smanji zahtev za platu, mislim kad su Dibali nudili 6 sto Ronaldu ne bi ponudili 8 ili cak 9 mil evra godisnje uz ugovor na dve sezone uz opciju na trecu, Ronaldo bi se sam isplatio kroz marketing sponzore, ipak je grad Milano lepak za reklame i ostalo sto bi Interu leglo samo tako
n

nedano

pre oko 2 godine

Majstore, Marota ti je otisao iz Juventusa upravo zbog Ronalda, jer je bio protiv njegovog dolaska. I sad bas mislis da ce ga Inter koji krpi kraj s krajem dovesti cc.
I

Inter 4 ever

pre oko 2 godine

@nedano, nije otisao samo zbog Ronalda majstore nego i drugih stvari koje ne znas ili nisi hteo da navedes, menjaju se menadzeri kao i sportski direktori i slicno, Murinjo rece da nece nikad da trenira neki italijanski klub pa eto ga u Romi sad, kazu ljudi neke stvari ili tako zacrtaju pa posle urade suprutno, a ovo da krpe kraj s krajem pa kad su nudili Dibali 6 mil eura dok je jos Sancez bio tu a sad kad je otisao imaju jos vise prostora na platnom spisku, tako da ovo sto pises krpe kraj s krajem ne pije vodu ta prica nikako, da je tako ne bi nudili 6 mil Dibali dok je Sancez bio jos tu majstore"
L

Lepota zivota

pre oko 2 godine

Inter 4 ever Zahvalan sam Bogu sto zivim u vremenu u kojem postoji tako mudra i pametna glava kao sto je tvoja.
G

Gost81

pre oko 2 godine

daj smeni klub i idi navijaj za neki drug klub. Ne srami klub vise sa ovim tvoi teorija. Marota ce da uzme egoista Ronaldo da narusi celu atmosferu. Jos da mu da spored tebe 2+1. Odi covece igraj gamlija i dr..j ma Ronaldo. Svi ti se smeju na tvoi izjava kao da si neko dete od 5godina.
g

gost978

pre oko 2 godine

Zašto, pobogu, ne koristiš tačku ili bilo koni drugi znak interpunkcije za završetak rečenice? Završi rečenicu pa počni drugu, jer je mučno čitati nedovršene koještarije, glava zaboli
I

Inter 4 ever

pre oko 2 godine

gost978 pa kad znas da su takvi moji komentari zasto ih onda citas ? jednostavno prestanes da ih citas i onda nemas glavobolju
P

Proficap

pre oko 2 godine

Ili u Real ili u Crvenu zvezdu.
J

Jazz

pre oko 2 godine

Osim za komercijalu njegov angažman klubovima ne znači mnogo,jer igrački uz sve što je mogao donijeti na terenu to više ne može...Juventus ga je upravo i angažovao zbog ovog prvog, i oslobodi ga se, čini mi se, na vrijeme bez većih posledica.
K

Kakoe

pre oko 2 godine

Bez vecih posledica, jedva u LS usli
J

Jedva

pre oko 2 godine

Udjose u ls i sa njim sezonu pre cak bi reko lakse udjose bez njega nego u zadnjoj sezoni sa njim
T

Trololo

pre oko 2 godine

Nece ni u Dortmund? Druze, pa gde bi ti? Ni jedan klub, koji je kandidat za titulu, ga nece. U Dortmundu bi se makar nadavao golova, sto u ligi, sto u LS. Hoce da ide, ali ne zna ni on gde...
K

Klasika

pre oko 2 godine

U Dortmund jedino na sezonu kao odskocnu dasku za Bayern
C

CZ***

pre oko 2 godine

Nisi shvatio. Nije da on neće u Dortmund, već Dortmund neće njega!
T

Trololo

pre oko 2 godine

Procitaj opet, pise da Ronaldo nije zainteresovan. Svakako da ima logike da ga Dortmund ne zeli, ali to nije ono sto ovde pise..
G

Gosthjk

pre oko 2 godine

Meni vise deluje da novinari prave dramu gde drame nema...
M

MLS

pre oko 2 godine

Inter Miami.. 100%
T

That's it

pre oko 2 godine

Rano je! Ima u njemu jos dobra sezona/dvije u Evropi. Samo da svoja ocekivanja malo podesi i nadje klub koji ce mu dati ljubav
G

Gost 8

pre oko 2 godine

Ako dečko želi Ligu Šampiona imaće Ligu Šampiona samo da izbacimo Makabi 😂
d

drobilica kicme

pre oko 2 godine

A ako ne,onda moze i u Makabi.
S

Samo

pre oko 2 godine

Kvari svoju visoku reputaciju, voleli ga ili ne on je ipak postigao u fudbalu sto 99% nece nikada. Bolje zavrsiti karijeru kao gospodin nego je produzavati na ovakav nacin. Nesto slicno kao Federer, na kraju samo poceo da se burka ispadanjem od nekih prosecnih tenisera…
G

Ginola 14

pre oko 2 godine

Koji crni Dortmund?! Prismrdili Bayernu nisu, a pretplata na 2. mjesto u Bundesligi polako ističe. Da je konkurencija u Njemačkoj kao u Engleskoj, ovi bi bili u rangu Uniteda. Dakle, koja je poenta priče? Umjesto da gledaju kako da se riješe teleta od kapitena, oni tjeraju najboljeg igrača.
M

Markovitz

pre oko 2 godine

Možda mu je Čelsi najbolja opcija i onako im fali klasičan špic.
d

drobilica kicme

pre oko 2 godine

Pa njemu jeste najbolja opcija,on bi trceci otisao u london,al je problem sto ga nece jer je ispusena mustikla.
S

Spartanac

pre oko 2 godine

Zvezdi treba jedan špic, mada nema tu mesta za njega! Jedino zamena za Pavkova, MU ako hoće da pobedi Liverpool Pavkov zna kako se to radi!

Bojank91

pre oko 2 godine

Cim on nema zelju da igra za odredjeni klub iz ljubavi i vise nego jasno je da je u pitanju novac.
G

Gostgost

pre oko 2 godine

U pitanju su rekordi u LS, novac svakako nije, jer da jeste, otisao bi kod Arapa koji bi mu milijarde dali...
o

ovaj

pre oko 2 godine

izgleda zalepio od sedme zlatne lopte

Falični Tom

pre oko 2 godine

Junajted da je pametan da ne žali pare i da mu isplati ugovor i da ga otpusti. Previše je nemira uneo u svlačionicu, u klub uopšteno. Mislim da će ako ostane upropastiti celu sezonu i ostaviti nepopravljivu štetu u klubu kad ode. Bolje da ga se reše odmah i izguraju sezonu kako znaju i umeju bez njega.
I

Insajder 34

pre oko 2 godine

Ti znaš da je uneo nemir i šta već. 😁🤣 Javio ti ko ? Ekonom, čistačica ili možda lično Markus Rašword ??😁 Lupate gluposti. Klub ima mnogo ozbiljnijih problema od jednog igrača,makar to bio i Ronaldo. Prvo, čovek ih je zadržao kol'ko tol'ko u vrhu lige. Bili bi 10,11 realno prošle sezone bez njega. Ove godine, možda konačno i dođu do zasluženog mesta broj 10. Pošto od odlaska Fergusona, klub kao da namerno čini sve da bude u rangu Palasa, Evertona ili Sautemptona. Ronalda ne žele pojedini klubovi iz samo dva razloga, prevelika plata i opterećenje koje bi finansijski trpeli,kao i publicitet,koji većina klubova ne želi da dobije sa njim .

Falični Tom

pre oko 2 godine

Ima klub mnogo većih problema ali i to je ogroman problem što se problemi ne rešavaju odmah. Na primer, nedolazak na pripreme, lagano šetkanje po terenu, nakon poraza prolazak pored trenera bez da mu se javiš i javno iskažeš nepoštovanje. To je već ponašanje za pedalu. I ja trošim slova na nekog ko piše Rašword, teško da ćeš razumeti. Samo treba malo da misliš svojom glavom i sve će ti biti jasnije.
r

rsczz

pre oko 2 godine

Znaci nije problem sportski motiv samo vec su i pare problem. E pa care ako nisi do sad zaradio za 60 zivota nije niko, imas priliku igrati za Dortmund koji je dosta jaci nego ranijih sezona, odlicni navijaci, dao bi 30+ golova u Bundesligi i igrao Ligu Sampiona... Nejasno!
K

Kakoe

pre oko 2 godine

Zato sto mu je ego ogroman i zeli da igra u timu gde ce on da komanduje sa kim ce da igra i kako da igra, pritom da izvodi sve penale, slobodne i sve moguce nacine na koje moze da postigne golove. Zato je i dosao u Man Utd, kao legenda kluba i neko ko je imao milion kredita, misleci da ce da odredjuje gde i sa kim ce da igra, pa kad je video da to nije bas tako jednostavno jer klub nema nikakvu koncepciju onda sad hoce da zbrise. Vjerujem da ce otici u Sporting i to je to, zeli zlatnu loptu ali ocigledno je nece dobiti vise, kao ni mesi tu se prica zavrsila.
D

Dejani

pre oko 2 godine

Imao je najbolju ponudu koju je mogao da dobije. Pohlepan. To je to kada nećeš da se pomiris sa realnosti. Sporting bi mu bio najbolja moguca opcija da ima trunku morala u sebi. Ponikao je tamo.. Ima 37 godina čini mi se, šta on ocekuje? Haha Daj onda i Piksija neka i on traži neki klub da igra. Ronaldo ne primjecuje koliko je on srećan covjek. Ima 37 godina, a hoće ga Dortmund, Sporting… Za godinu-dvije ga neće ni oni više htjeti.
V

Vendeta

pre oko 2 godine

Shvata da mu je prošao fudbalski zenit i sada kao neka starleta pokušava da bude u centru pažnje. Mada to odgovara i medijima očigledno... piši šta bilo o ronaldu, biće čitano.
Р

Роко

pre oko 2 godine

Смара више..
K

KIMI 85

pre oko 2 godine

Mozda kad bi spustio zahteve malo? Covece pa ko ce da ti da tu platu? Daj malo realnosti. Ja sam mislio da je pokojni rajola proklet, ovaj mendes je jos gori. Menadzeri ubijaju fudbal.
Z

Zizuu

pre oko 2 godine

Ronaldo nece u Dortmund? Neka se kiseli u Junajtedu onda...