(©Reuters)
(©Reuters)

Nastasić odbio Kiprane, čeka reakciju Majorke

Vreme čitanja: 1min | sub. 06.07.24. | 02:07

Srpski štoper razmatra ponude, a prioritet ima klub sa Balearskih ostrva

Od prvog dana jula Matija Nastasić je slobodan igrač, pošto mu je nakon dve sezone istekao ugovor sa Majorkom. To, ipak, ne mora da znači da i naredne sezone neće igrati za klub sa Balearskih ostrva, piše novinar Marke Huanmi Sančes.

Po njegovim informacijama bivši reprezentativac Srbije je odbio odličnu ponudu sa Kipra, od Arisa iz Limasola, ali dok razmatra sve opcije, prioritet navodno ima ostanak u španskom klubu. Naime, iako od završetka prošle sezone nije bilo kontakta između Nastasića i klupskih čelnika, Majorka se još nije zvanično oprostila od 31-godišnjeg štopera, što ostavlja mogućnost da saradnja bude produžena.

Izabrane vesti

Bivši fudbaler Partizana, Fjorentine, Mančester Sitija i Šalkea prošle sezone je imao zapaženu ulogu kod Havijera Agiera, koji ga je koristio u 32 utakmice, računajuči i finale Kupa kralja u kojem je Majorka poražena od Atletik Bilbaa nakon penala. Dobrim igrama iskusni defanzivac bio je među kandidatima za dres reprezentacije Srbije, ali se u martu zahvalio selektoru Draganu Stojkoviću na pozivu za prijateljske utakmice sa Rusijom i Kiprom i rekao mu da neće moći da dođe, nakon čega nije opet pozivan.

Valjevac je dosad za nacionalni tim odigrao 34 utakmice i po partijama u dresu Majorke deluje da bi mogao da uveća tu brojku. To će sigurno u velikoj meri zavisiti i od toga gde će nastaviti klupsku karijeru.


tagovi

Matija NastasićLetnji prelazni rok 2024

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara