Nastasić (©Reuters)
Nastasić (©Reuters)

Nastasić i Majorka još bez dogovora

Vreme čitanja: 2min | čet. 18.04.24. | 10:58

Ugovor ističe na kraju sezone

Bila je Majorka senzacija Kupa kralja, došla je do finala, gde je izgubila od Bilbaa. U prvenstvu je iznad opasne zone. A, u takvoj sezoni jedan od najboljih igrača je – Matija Nastasić.

Srpski defanzivac je i prošle sezone bio član kluba sa Baleara, ali nije bio tako ubedljiv na terenu, borio se sa povredama i na kraju prošle sezone je otišao kada mu je istekao ugovor. Šuškalo se da bi mogao u Partizan, ali maltene na samom kraju prelaznog roka – vratio se u Majorku.

Izabrane vesti

Španci su letos doveli Belgijanca Van der Hejdena, koji je bio zamišljen kao startni štoper, međutim, nešto s njim nije funkcionisalo kako je zamišljeno i Majorka je rešila da dovede još jednog centralnog defanzivca. Izbor nije bio veliki krajem avgusta, pa je odlučeno da se ponudi Nastasiću da se vrati i on je prihvatio. I to se pokazalo kao pun pogodak.

Posle prva četiri kola, dok se spremio, Nastasić je uskočio u prvih 11 i gotovo da više nije iz njih izlazio. Pohvale španskih medija su stizale iz runde u rundu, a što je najbitnije, povrede su ga najzad poštedele.

Ali, Nastasiću na kraju sezone ističe jednogodišnji ugovor. I kako piše „Marka“, pregovori o produžetku saradnje su malo zapeli. Majorka svakako želi da zadrži srpskog defanzivca i za sledeću sezonu, međutim, pitanje je da li je i on raspoložen da ostane na Balearima i treću godinu.

Novi sastanak će se održati pre kraja sezone, na kojem bi trebalo dve strane da iznesu planove za budućnost, posle kojeg će se definitivno znati da li Nastasić ostaje.


tagovi

Matija NastasićMajorka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara