Matija Nastasić (AFP)
Matija Nastasić (AFP)

Nastasić bi mogao da ostane u Španiji

Vreme čitanja: 1min | čet. 29.08.24. | 17:16

Leganes pregovara sa srpskim štoperom

Prvog juna Matiji Nastasiću istekao je ugovor sa Majorkom, srpski štoper već dva meseca ima status slobodnog agenta, ali šanse da ostane u Španiji i ove sezone nastupa u elitnom rangu. Naime, novopečeni član Primere Leganes pregovara sa iskusnim defanzivcem, ali dve strane još ne uspeju da pronađu zajednički jezik.

Španska Marka ipak tvrdi da bi nekadašnji reprezentativac Srbije mogao da postane deseto pojačanje Leganesa ovog leta, kluba koji posle tri kola Primere sa pobedom i dva remija zauzima petu poziciju na tabeli.

Izabrane vesti

Iza nekadašnjeg đaka Partizanove fudbalske škole vrlo upečatljiva sezona u dresu Majorke za koju je odigrao 26 utakmica u ligi i još šest u kupu, isporučivši dva prvenstvena gola. Ipak, od srpske kolonije na Balearima koju je činio sa Nemanjom Radonjićem i Predragom Rajkovićem nije ostalo ništa.

Levonogi 31-godišnji štoper bi Leganesu doneo značajnu količinu kvaliteta i iskustva sticanog tokom više od decenije boravka u Ligama petice u kojima je odigrao preko 200 utakmica.


tagovi

Matija NastasićLetnji prelazni rok 2024Leganes

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara