©Starsport
©Starsport

Napretkovo prvo pojačanje iz svojih redova - Vukajlović produžava ugovor

Vreme čitanja: 2min | čet. 13.06.24. | 17:51

Jedan od šestorice "precrtanih" ipak ostaje pod Bagdalom

Ne tako davno, pred početak plej-ofa Mozzart Bet Superlige, odjeknula je fudbalskom Srbijom vest da je Napredak nasred sezone praktično izbrisao šest imena iz sastava, a u pitanju su bili igrači kojima je isticao ugovor i koji u tom trenutku nisu želeli nastavak saradnje sa kruševačkim klubom. Ipak, nešto više od mesec dana kasnije izvesno je da će jedan od njih ipak ostati u Napretku, s obzirom na to da je levi bek, Nikola Vukajlović, dogovorio produžetak ugovora sa Čarapanima. Ozvaničenje bi trebalo da se dogodi sutra, a potpis donosi vernost defanzivca klubu kraj Rasine na još godinu plus godinu dana.

Tako se Vukajlović pridružio dvojcu koji je još tokom sezone stavio paraf na novi ugovor sa Napretkom, a u pitanju su vezista Saša Marjanović i golman Vladimir Savić. Jasno je da su Napredak napustili Uroš Ljubomirac, kapiten tima, koji je prešao u lučansku Mladost, kao i Stefan Jovanović, koji je novo pojačanje TSC - a. U potrazi za novim klubom nalaze se Ognjen Mršić, Lazar Zličić i Đorđe Jovanović, a sigurno je kruševački superligaš ostao i bez Andrije Majdevca, koji se vraća u Debrecin nakon pozajmice.

Izabrane vesti

Napredak je juče krenuo sa pripremama za novu sezonu bez dva dosadašnja standardna beka, ali, za razliku od Jovanovića, Vukajlović će ipak nastaviti svoju misiju pod Bagdalom, u dresu u kojem je već dve sezone prvotimac. Odbrambeni fudbaler prve igračke korake je napravio u BSK Borči, a školovao se i u Partizanu, da bi preko Brodarca i Proletera stigao do češkog Plzena. Potom je u Srbiji još nosio dresove Dinama iz Vranja, Zemuna, Novog Pazara i Inđije, iz koje je i stigao u Kruševac. Jednu polusezonu proveo je i u Budućnosti iz Podgorice.


tagovi

Napredak KruševacNikola Vukajlović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara