(©FK Napredak)
(©FK Napredak)

Napredak vratio Alena Melunovića, ali ne da trese mreže

Vreme čitanja: 1min | sre. 12.06.24. | 23:11

Povratak bivšeg fudbalera Čarapana u Lazarev grad sa novom ulogom u klubu

(Od dopisnika Mozzart Sporta iz Kruševca)

Kao nekada pod Bagdalom. Najpre Goran Stevanović, onda Alen Melunović. Prvo pred kraj 2020. godine, na polovini polusezone u Mozzart Bet Superligi, kada su jedan za drugim stigli u Kruševac, a sada ponovo na istom mestu i u istom dresu. Ovog leta prvo je stigao bivši igrač Partizana kao trener pod Bagdalu, a onda i iskusni špic. Plavi je napustio Napredak te zime u sezoni 2020/21, a Melunović ostao i tresao mreže u dresu Čarapana. Ukupno 15 puta na 36 mečeva u dve sezone.

Izabrane vesti

Danas, ipak, neće sarađivati kao strateg i igrač. Alen Melunović se pod Bagdalu vraća kao deo sportskog sektora kluba i biće najpre od pomoći sportskom direktoru, Mladenu Dodiću, ali i strategu Goranu Stevanoviću. Njegov novi zadatak u Kruševcu obrazložio je predsednik kluba, Miloš Nenezić.

“Alen se danas zvanično pridružio FK Napredak i mogu slobodno da kažem kruševačkom sportu, odnosno kruševačkom fudbalu, kao naše pojačanje u kadrovskom, trenerskom, skautskom i svakom drugom smislu. Dobrodošao nazad Alene! Uvek si od nas bio visoko cenjen, pomogao si nam puno u prethodnim šampionatima, nadam se da ćemo i budućnosti imati uspešnu saradnju”, rekao je prvi čovek kluba.

Napredak je danas krenuo sa pripremama za novi šampionat, osmi uzastopni u eliti, a pojačanje u igračkom kadru tek slede pod Bagdalom. Barem je tako najavljeno iz redova kruševačkog superligaša.




tagovi

Napredak Kruševac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara