Mihajlo Petković i Nikola Miličić (©Star sport, MN Press)
Mihajlo Petković i Nikola Miličić (©Star sport, MN Press)

Napredak bi da reši pitanje bonusa uz Partizanovu pomoć

Vreme čitanja: 2min | sre. 26.06.24. | 20:45

Kako crno-beli ne računaju na Petkovića i Miličića...

(Od dopisnika Mozzart Sporta iz Kruševca)

Skockao je polako Goran Stevanović novi sastav Napretka za novu sezonu u Mozzart Bet Superligi pod Bagdalom, posebno ako pričamo o ofanzivi, mada ne spava kruševački superligaš ni što se tiče dolazaka odbrambenih fudbalera. Ali gori, baš gori u Lazarevom gradu na pozicijama bonus fudbalera, gde Čarapani mogu da računaju tek na nekoliko igrača, a niko od njih nema iskustva u šampionatu Srbije, kao na primer Nemanja Đeković, koji je i dalje u procesu oporavka.

Izabrane vesti

Tako Kruševljani pokušavaju da gorući problem pred put u Sloveniju reše uz pomoć pozajmica i bivšeg kluba Gorana Stevanovića, Partizana. Kako crno - belo verovatno ponovo neće računati na Mihajla Petkovića (20), koji je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Novom Pazaru (15 nastupa i 2 gola) vrlo je realno da se momak rođen u Rasinskom okrugu uskoro pojavi na pripremama Čarapana i bude jedno od pojačanja na pozicijama u sredini terena.

Kao još jedna Napretkova želja pominje se štoper Nikola Miličić (19), koji je u Humsku stigao prošle sezone iz kragujevačkog Radničkog, ali ga je povreda omela da upiše verovatno više od svega pet nastupa u Mozzart Bet Superligi.

Ukoliko se želje Čarapana ispune, tako bi sastav Napretka bio jači za čak trojicu igrača koji su prošle sezone nosili dres Novog Pazara, a sa druge strane, i pored mnogo odlazaka iz Kruševca, mogao bi novi - stari stručni štab kruševačkog kluba već u drugoj fazi priprema da ima ozbiljan nivo kvantiteta, pa i kvaliteta u rosteru, što je bila jedna od želja pred početka letnjeg prelaznog roka.



tagovi

Napredak KruševacMihajlo PetkovićNikola Miličić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara