©Reuters
©Reuters

Napolijeva prva ponuda za Unahija je 15.000.000 evra, Berešinski na lekarskim pregledima

Vreme čitanja: 1min | pet. 06.01.23. | 10:10

Klub sa stadiona Dijego Armando Maradona krenuo u "nalet" na fudbalskom tržištu

Napoli je zvanično krenuo u napad na vezistu Anžea Azedina Unahija. Kako javlja dobro upućeni Đanluka di Marcio, klub sa stadiona Dijego Armando Maradona ponudio je 15.000.000 evra za otkrovenje Mundijala u Kataru.

Ta svota novca sasvim sigurno neće zadovoljiti apetite francuskog kluba, ali Di Marcio piše da bi ključnu komponentu mogla da predstavlja želja igrača. Ukoliko se Unahi odluči za Napoli, onda se veruje da bi i svota novca slična ponuđenoj mogla da bude dovoljna za konačni dogovor.

Izabrane vesti

Unahi je u Anže stigao u julu 2021. godine iz niželigaša Avranša, već u prošloj sezoni je odigrao 32 utakmice u Ligi 1, a nedavno je eksplodirao u Kataru, gde mu je selektor Valid Regragi pronašao idealnu ulogu u timu.

Napolitanci će danas kompletirati još jedan posao. Zapravo radi se o klasičnoj trampi desnih bekova sa Sampdorijom. U popodnevnim časovima na lekarskim pregledima naći će se iskusni Poljak iz Sampdorije Bartoš Berešinski, dok u suprotnom smeru odlazi mladi Alesandro Zanoli.

Berešinski je ove sezone odigrao 15 utakmica u Seriji A, dok je Zanoli tek tri puta "video" teren u dresu Napolija. Ipak, radi se o mladom reprezentativcu Italije, koji bi tek trebalo da potvrdi ozbiljan potencijal.


tagovi

Azedin UnahiZimski prelazni rok 2023

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara