Napoli ucenjen, mora da kupi Džigija Ninkovića?!

Vreme čitanja: 1min | sub. 11.01.20. | 13:39

Fali Ramadani navodno traži od De Laurentisa "uslugu" kako bi brže i lakše dobio Dijega Demea...

Pre nekoliko dana stidljivo se pominjalo da bi Nikola Ninković mogao da završi u Bariju, tako što će ga Napoli kupiti od Askolija pa posle proslediti klubu kopji je takođe u vlasništvu Aurelija de Laurentisa. Nije ova opcija delovala realno, pogotovo što je srpski vezista na stolu imao i ponudu Herte, daleko izazovniju, međutim današnji izveštaji iz Italije potvrđuju da će Ninković na kraju ipak završiti u redovima pomenutog trećeligaša.

Jedan lokalni portal iz Napulja donosi detalje i tvrdi da je Ninkovićev transfer zapravo deo posla sa RB Lajpcigom. Naime, menadžer nekadašnjeg igrača Partizana Fali Ramadani uslovio je Napolitance da ako žele Dijega Demea moraju da kupe i Džigija Ninkovića?!

Izabrane vesti

Nemački vezista od juče je na jugu Italije, čeka da se pregovori finiširaju kako bi prošao lekarske pregelde, a kako bi ubrzao čitav proces De Laurentis je očito pristao da pazari i srpskog igrača. 

Italijani pišu da će Napoli za Ninkovića platiti Askoliju oko 2.000.000 evra, posle čega će ga proslediti u Bari. Tamo ga čeka Vinćenco Vivarini s kojim je već sarađivao tokom prošle sezone u Askoliju.

Ninković ove sezone igra vrlo dobro. Na 15 utakmica postigao je četiri gola i zabeležio 10 asistencija.

Podsetimo, Napoli će za Demea platiti Lajpcigu 12.000.000 evra...

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara