Viktor Osimen (©Reuters)
Viktor Osimen (©Reuters)

Napoli ne da Osimena: Nudi Nigerijcu novi ugovor i povišicu

Vreme čitanja: 2min | pon. 31.07.23. | 04:44

Šampion Italije sve čini kako bi najboljeg strelca Serije A zadržao u Napulju. Spreman ugovor na 7.500.000 evra godišnje

Nigerijac Viktor Osimen je jedna od najtraženijih fudbalera današnjice. Kako i ne bi, kada je zajedno sa Gruzinom Hvičom Kvarackelijem bio ubitačan tandem koji je rešetao mreže prošle sezone u Seriji A. Čelsi, Mančester Junjated, Pari Sen Žermen i poslednjih dana saudijski džin Al Hilal želeli su sjajnog napadača, najboljeg strelca prethodnog šampionata na Apeninina.

Ni Napoli ne sedi skrštenih ruku. Agent Nigerijca, Roberto Kalenda, otputovao je u Napulj na razgovor sa čelnicima šampiona Italije. Ugovor Osimena sa Napolijem traje do 2025. godine. Vredan je 4.500.000 evra po sezoni.

Izabrane vesti

Gazeta delo Sport je javila da je tim iz Napulja spreman da ponudi Osimenu novi ugovor i znatnu povišicu, između 7.000.000 i 7.500.000 evra godišnje. Sve strane žele da Nigerijac ostane na stadionu Dijego Armando Maradona. Dogovor je na pomolu i pored “udara” velikana, pre svega bogatog AL Hilala.

Predsednik Napolija Aurelio de Laurentis je rekao da će bii spreman da razmotri prodaju najboljeg igrača samo ako stigne ponuda od 150.000.000 evra.

Osimen je pre Napolija branio boje Volfzburga, Šarlroe i Lila. Pre tri godine, Napolji je srušio klupski rekord kada ga je kupio od Doga za 70.000.000 evra, ali ova investicija mu se isplatila, posebno ove godine kada je grad na jugu Italije konačno slavio šampionsku titulu.

Ako na svoj tiket dodaš jednu utakmicu Svetskog prvenstva za žene, možeš da dobiješ vaučer Fashion&Friends od 12.000 rsd + 5.000 rsd.

----------

OVDE PROČITAJTE SVE ZANIMLJIVE VESTI ZA NEDELJU, 30. JULA, NA UZAVRELOJ LETNJOJ TRANSFER PIJACI


tagovi

Viktor OsimenSerija ANapoliLetnji prelazni rok 2023

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara