Komentari na vest

Napad nikada nije bio problem, Dortmundu je nedostajao Šloterbek

S

SI0ba

pre gotovo 2 godine

Nema dvojke večeras. Frajburg je baš fina ekipica, lepo i igraju.... GG izgleda gotovo pa sigurno.... 1X&GG....
B

BVB&

pre gotovo 2 godine

Doveli onog francuza koji nikad nije zaigrao za reprezentaciju Francuske, bas jako pojacanje. Umesto da dovedu Ronalda ili Suareza koji bi u Bundes l. dali 30-40 golova, a svakako bi bili i markentiski pogodak.
R

Robert Lewandowski

pre gotovo 2 godine

Modeste je proveren spic, dao je mnogo golova u Bundesu. On je samo kratkotrajno resenje dok se Ale ne oporavi, mislim sto bi bezveze davali mnogo novca za igraca koji im treba samo za vreme oporavka skupo placenog pojacanja? Kako da dobije poziv selektora kada imaju na toj poziciji Benzemu, Lakazeta, Zirua...
O

Opet ovaj smarac

pre gotovo 2 godine

Koji Ale kad se oporavi, covek boluje od malignog tumora, bori se zivot, sta to lupetas.. pa morali su da dovedu boljeg napadaca ako hoce nesto da naprave u BL i LS, sta to lupetas, pa eto sam si sad rekao da je Modest drugorazredni napadac, ajde se malo sastavi pre nego sto ostavis komentar..
R

Robert Lewandowski

pre gotovo 2 godine

Moras da shvatiš da Borusija nije tim koji ce kada im se povredi igrac kojeg su platili mnogo novca dovesti odmah dva dana nakon toga drugog za isti iznos. Doveli su igraca koji zna da daje golove, i nije los napadac, to nigde nisam rekao. Imaju i svoje talentovane igrace kojima ce dati sansu. Malen je tu, Mukoko... Imaju dosta opcija zaista. Aleu ce trebati vreme da se oporavi, ali ja verujem i nadam se da ce ponovo igrati fudbal, i u Borusiji veruju u to. Zbog toga i nisu doveli skupocenog spica. Takodje, jos jednom cu ti reci da ne moras da čitas moje komentare ukoliko te ne interesuju. Samo nauci bar da citas kako treba, a ne da kazes da sam napisao da je Modeste drugorazredni igrac... Covek nije na nivou Benzeme, ali je odlican. Jednostavno, nisi upoznat sa njegovim kvalitetima, a hoces da pametujes i vredjas... Covek je dao preko 80 golova u Bundesu... Bolje se ti vrati u onaj red za sendvic, to ti mnogo bolje pristaje. Uhodis svaki moj komentar, nestvarno koliko si opsednut sa mnom. 😂
N

Niko te nista nije pitao

pre gotovo 2 godine

Sam se javljas i ostavljas komentare ispod mojih, toliko o tome koliko te pratim, ne zanimas me uopste. Sam si nabrojao 4-5 francuskih igraca koji su bolji od Modesta. Modest ima 35 godina i dao 80 golova kao napadac i ti kazes super je igrac, bas ce BVB sa njim da parira Bajernu u BL i ostalim timovima i LS. Morali su da dovedu boljeg ako hoce nesto vise da naprave ove sezone.
R

Robert Lewandowski

pre gotovo 2 godine

Dao je preko 150 golova u karijeri, u Bundesu ima preko 80. Pa jel sramota sto je lošiji od Benzeme i Zirua? 4-5 igraca, a nabrojao sam 3 😂. Stalno pises da sam smarac i ispod svakog mog komentara se javljas... Zbog tog ulicarskog nacina izražavanja sam te i zapamtio. Ronaldo i Suarez nisu materijal za BVB, imaju velike plate ➕ su stari, tako da nece moci da zarade na njima od prodaje. BVB odavno deluje kao tim kojem je biznis u prvom planu, cak je i Vacke pricao o tome. Njima očigledno ni nije cilj da budu ispred Bajerna, da jeste zadržavali bi najbolje igrace i dovodili velike zvezde. Lajpcig mi deluje bolje od njih, pa cak i Lever kada se vrati Virc moci ce da bude ispred.