Martin Edegor protiv Kazahstana (©Reuters)
Martin Edegor protiv Kazahstana (©Reuters)

Najveće kvote u Mozzartu na pobede Norveške i Ugande

Vreme čitanja: 2min | pon. 09.09.24. | 10:29

Nigde nećete naći veće

Kreće nova nedelja, a sa njom i novi izazovi. Bukmejkeri Mozzarta su za danas pripremili dva velika iznenađenja, odabrali su dve utakmice na kojima će kvota u svakom trenutku biti najveća na planeti.

Reč je o kečevima na Norvešku u B diviziji Lige nacija i na Ugandu u kvalifikacijama za Kup afričkih nacija. Te dve kvote nigde neće vredeti kao u Mozzartu.

Izabrane vesti

Norvežani se nisu proslavili na otvaranju sezone u Ligi nacija. Odigrali su samo 0:0 u Almatiju sa izuzetno defanzivnim Kazahstanom. Sada ih očekuje daleko teži rival, favorit za prvo mesto u grupi Austrija, ali se barem taj meč igra u Oslu. Austrijanci su takođe remizirali u 1. kolu, odigrali su u Ljubljani 1:1 sa Slovenijom. Austrija i Norveška su i 2020. bili rivali u Ligi nacija. Tada su Austrijanci u Oslu trijumfovali sa 2:1, dok su u Beču posle toga odigrali 1:1.

UGANDA - KONGO (PONEDELJAK, 18.00), KEC 1,95

Veliki bod je osvojila Uganda na otvaranju kvalifikaciaj za kontinentalni šampionat, na gostovanju Južnoj Africi je odigrala 2:2. Ipak, vratila se kući nezadovoljna, pošto je do 95. minuta vodila. Sada će u Kampali ugostiti Kongo, trenutnog lidera K grupe. Kongo je na premijeri savladao Južni Sudan sa 1:0. Poslednji put su se Uganda i Kongo sastali u kvalifikacijama za Mundijal u Rusiji. Tada je u Kampali bilo 1:0 za Ugandu, dok su na terenu Konga potom odigrali 1:1.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara