Bukajo Saka (©Reuters)
Bukajo Saka (©Reuters)

Najveće kvote na svetu u Mozzartu na pobede Engleske i banjalučkog Borca

Vreme čitanja: 2min | sre. 10.07.24. | 11:08

Nigde nećete da nađete veće

Još samo dve utakmice su ostale do kraja Evropskog prvenstva u Nemačkoj. Prvi finalista je Španija koja je pobedila svetskog vicešampiona Francusku sa 2:1, a drugu selekcije koja će da se bori za tron dobićemo večeras u Dortmundu, kada se sastaju Engleska i Holandija.

Bukmejkeri Mozzarta daju najveću kvotu na svetu na pobedu Gordog Albiona. Osim dvojke na Signal Iduna parku, promo kvota je i kec na banjalučki Borac koji na svom terenu čeka albansku Egnatiju u prvom meču prvog kola kvalifiakcija za Ligu šampiona.

Izabrane vesti

Lale su pokazale mnogo više u dosadašnjih pet mečeva na Evropskom prvenstvu. Englezi su imali mnogo sreće protiv Slovačke koju su eliminisali u produžecima i Švajcarske koji su dobili na penale. Holandija je bila ubedljiva protiv Rumunije u osmini finala (3:0), a onda posle preokreta slomila i otpor Turske u četvrtfinalu. Lepršavo igra četa Ronalda Kumana sa Kodijem Gakpom, Memfisem Depajom, Ćavijem Simonsom… Englezi igraju ružan, negledljiv fudbal, ali puca od kvaliteta u timu Gareta Sautgejta. Džud Belingem i Bukajo Saka su se dosad istakli, solidan je Hari Kejn, dok se čeka eksplozija najboljeg igrača Premijer lige prošle sezone, Fila Fodena. Blagi favorit je Albion. Pre pet godina su ove selekcije igrale poslednji put u polufinalu Lige nacija. Holanđani su tada pobedili posle produžetaka sa 3:1.

------------------------------

Igraj EURO Prognozzer - osvoji svaki dan do 100.000 bez ikakvog uloga!

EUROFORIJA SE ZAHUKTAVA!

OVO JE 18 RAZLOGA ZBOG KOJIH JE MOZZART NAJBOLJI IZBOR ZA EP

------------------------------

BORAC BANJALUKA – EGNATIJA (SREDA, 21.00), KEC 1,70

Počeli su kvalifikacije za Ligu šampiona. Banjalučki Borac je prošle sezone ubedljivo osvojio krunu u Bosni i Hercegovini. Imače težak zadatak na startu, duel sa prvakom Albanije Egnatijom. Tim iz Republike Srpske je napustio trener šampionskog tima Vinko Marinović, a novi strateg je Mladen Žižović. Albanski prvak je ostao tokom leta bez dvojice najboljih igrača, Fernanda Medeiroša i Jurgena Montenegra. Očekuje se tvrd meč, ali je Borac favorit pred svojim navijačima. Pobednik ovog dvomeča će na megdan grčkom prvaku, PAOK-u.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvote

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara