Miljan Pušica (©EHF/Kolektiff)
Miljan Pušica (©EHF/Kolektiff)

Najveće kvote na svetu na Srbiju i Vest Hem

Vreme čitanja: 2min | uto. 16.01.24. | 11:47

Nigde nećete naći koeficijente kao u Mozzartu

Relativno bogat dan na sportskim terenima. Počela je nova 2024. godina, brojna takmičenja hvataju zalet kao što je rukometno Evropsko prvenstvo, dok fudbal tradicionalno u pojedinim zemljama ne staje.

Mozzart je i ovog puta spremio velika iznenađenja. Odsteri su bili raspoloženi, pa su pred vama danas dve kvote kakve nećete naći nigde na svetu. U pitanju je jedinica na Srbiju protiv Crne Gore na rukometnoj kontinentalnoj smotri, odnosno dvojka na Vest Hem u FA Kupu protiv Bristol Sitija.

Izabrane vesti

Srbija mora do pobede protiv Crne Gore ako želi u Keln. Potrebno je da i Mađarska dobije Island. Sve u svemu, rukometaši Srbije pokušaće da uhvate poslednji voz za narednu fazu Evropskog prvenstva. Posle dva kola u Grupi C Mađarska je već prošla dalje sa dva slavlja, dok je Island trenutno u najboljoj situaciji za preostalu kartu. Osvojio je tri boda, posle remija sa Srbijom i trijumfa nad Crnom Gorom, koje imaju jedan bod, odnosno nijedan bod. Crnogorci ne mogu dalje, ali predstojeći sukob im nije bez rezultatske važnosti. Tim pre jer se bore da izbegnu "fenjer" Grupe C i da skliznu u drugi šešir za baraž za Svetsko prvenstvo naredne godine, a to znači težeg rivala na putu do planetarnog prvenstva. Kalkulacije kažu da Srbiji treba pobeda od dva gola razlike da bi i sa minimalnim trijumfom Mađarske nad Islandom osigurala drugo mesto i odlazak u Keln, gde bi Orlove eventualno čekali pakleni rivali - Hrvatska, Španija, Francuska i Nemačka.

BRISTOL SITI - VEST HEM (UTORAK, 20.45), DVOJKA 1,90

Bristol Siti je pre dve sedmice uspeo da zadrži nalet Vest Hema na gostovanju i remizira 1:1, pa ovog utorka dočekuje Čekićare u reprizi trećeg kola FA kupa. Protivnik je na tom meču postigao rani gol, ali nije održao prednost. Uglavnom, Bristol Siti u poslednje vreme ne zadovoljava svoje navijače i nije uspeo da pobedi na tri kola zaredom u Čempionšipu. Posle bitke u prestižnom Kupu, Bristol Siti je igrao u gostima kod Prestona i izgubio sa 0:2. Bristol Siti je na 14. mestu u Čempionšipu, ali samo četiri poena udaljen od zone plej-ofa za promociju. S druge strane, Vest Hem sasvim neočekivano nije uspeo da obezbedi ulaznicu za četvrtu rundu FA kupa na domaćem terenu, ali nije sve izgubljeno. Čekićari su sada u dobroj formi i imaju niz od četiri meča bez poraza. Uspeli su da pobede nad tako teškim protivnicima kao što su Mančester Junajted i Arsenal istim rezultatom od 2:0.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara