Ismaila Sar (©Reuters)
Ismaila Sar (©Reuters)

Najveće kvote na svetu na Engleze i Nemce

Vreme čitanja: 2min | pon. 01.08.22. | 10:40

Nigde nećete da nađete veće

Raznovrstan fudbalski program ovog ponedeljka stavio je bukmejkere Mozzarta na slatku muku. Na rasporedu su interesantne utakmice između timova iz Engleske i Nemačke, a odsteri su spremili iznenađenja za dva meča.

U pitanju su derbiji 1. kola Čempionšipa i Kupa Nemačke, a najveće kvote na svetu će u svakom momentu da budu na pobede Votforda i Darmštata. To je razlog više da ispratite ova dva, kao po pravilu uvek neizvesna i uzbudljiva takmičenja.

Izabrane vesti

Poslednji meč 1. kola Čempionšipa. U derbiju će se sastati dva velika favorita za plasman u Premijer ligu, Votford i Šefild Junajted. Stršljenovi su posle ispadanja iz elite tokom leta ostali bez Kuča Ernandeza, Adama Masine, Filipa Cinkernagela,Muse Sisokoa, Džošue Kinga, Bena Fostera... Ipak, i dalje imaju jak tim sa Ismailom Sarom, Žoaom Pedrom, Emanuelom Denisom, Imranom Luzom, a pojačan Vakunom Isufom Bajom iz Šarlroe. Iskustvo igranja u Premijer ligi je na strani domaćina, Šefild iza sebe takođe ima razočaravajuću sezonu, ali u Čempionšipu. Jedva se domogao baraža, međutim tamo ga je savladao Notingem Forest u polufinalu. Igrači poput Sandera Bergea, Anela Ahmedhodžića, Olivera Mekbernija, Rajana Brustera, Džona Fleka i Olivera Norvuda i dalje su najveće zvezde tima. Votford i Šefild su se poslednji put sastali 2019, kada su obe ekipe igrale u Premijer ligi. Tada su njihovi dueli završeni remijima, 0:0 i 1:1.

INGOLŠTAT - DARMŠTAT (PONEDELJAK, 19.00), DVOJKA 1,95

Prošle sezone su Igolštat i Darmštat vodili borbe u Cvajti, ove to neće biti slučaj. Na kraju šampionata je Ingolštat bio poslednji na tabeli i preselio se u treći rang, dok je Darmštatu zbog gol-razlike izmakao baraž za plasman u Bundesligu. Ipak, opet će se ova dva tima sastati ovog ponedeljka, žreb ih je spojio u 1. kolu Kupa Nemačke. Neće im doduše to biti prve utakmice u sezoni, Ingolštat je na premijeri u trećem rangu savladao Bajrojt sa 1:0, najavivši tako da će se boriti za ekspresan povratak u Cvajtu. Darmštat je već odigrao dva takmičarska meča, najpre je poražen od Regensburga sa 2:0, da bi zatim pobedio pred svojim navijačima Sandhauzen sa 2:1. Oba prošlosezonska susreta današnjih rivala pripala su relativno lako Darmštatu, u avgustu sa 6:1, potom u januaru sa 2:0.

NAPOMENAKvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara