Vinisijus Žunior (©AFP)
Vinisijus Žunior (©AFP)

Najveće kvote na svetu na Brazil i Bran

Vreme čitanja: 2min | pet. 28.06.24. | 10:14

Samo u Mozzartu

Pauzira se na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, ali nema odmora u Mozzartu. Bukmejkeri tradicionalno imaju iznenađenje.

Reč je o promo kvotama na slavlja Brazila nad Paragvajem na Kopa Americi, odnosno na Bran protiv Stremsgodseta u sklopu prvenstva Norveške, koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu u Mozzartu.

Izabrane vesti

Uoči početka Kopa Amerike, reprezentacija Paragvaja je aktivno igrala prijateljske utakmice, u kojima je pokazala različite rezultate. Međutim, takva priprema im nije pomogla da krenu sa pobedom u SAD. U prvom kolu izabranici Danijela Garnera izgubili su sa 2:1 od Kolumbije. Paragvajci su stvorili nekoliko opasnih šansi i jednu od njih pretvorili u pogodak u drugom poluvremenu. Sada je ekipa u teškoj situaciji jer naredni potencijalni poraz znači gubitak svih šansi za plej-of. Brazil je razočarao svoje navijače u prvom kolu kada je remizirao sa Kostarikom 0:0. Ponovo su nastali veliki problemi sa realizacijom šansi - 19 udaraca na protivnički gol i nijedan postignut. Očigledno je da aktuelna reprezentacija Brazila odavno ne opravdava prognoze. Tako u poslednjih pet mečeva Kopa Amerike Selesao nikada nije postigao više od jednog gola. Timu Dorivala Žuniora je sada važno da pobedi, s obzirom da u poslednjem kolu mora da igra protiv Kolumbije.

BRAN - STREMSGODSET (PETAK, 19.00), KEC 1,38

Bran zauzima drugo mesto na tabeli prvenstva Norveške i po dodatnim pokazateljima je samo iza Bode Glimta. Istovremeno, domaći imaju pet bodova prednosti od trećeg Fredrikstada. U poslednjim mečevima ekipa je pokazala dobre rezultate. Posle poraza od Moldea od 3:1, klub iz Bergena je uspeo da pobedi Kristijansund sa 2:1 i Ham Kam sa 2:1). Stremsgodset je šestoplasiran na tabeli i ima četiri boda zaostatka od evropskih mesta sa utakmicom manje. Gosti takođe igraju dobar fudbal u poslednje vreme. Posle serije poraza uspeli su da savladaju Havesund sa 2:0 i Sarpsborg sa 3:1, a remiziraju sa Odom 1:1.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

------------------------------

Igraj EURO Prognozzer - osvoji svaki dan do 100.000 bez ikakvog uloga!

EUROFORIJA JE POČELA!

OVO JE 18 RAZLOGA ZBOG KOJIH JE MOZZART NAJBOLJI IZBOR ZA EP

------------------------------


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara