Španski navijači (©Reuters)
Španski navijači (©Reuters)

Najveća kvota na svetu u Mozzartu na pobede TNS-a i omladinaca Španije

Vreme čitanja: 2min | uto. 16.07.24. | 10:49

Nigde nećete naći veće

Bez obzira na to što još uvek nisu počela fudbalska prvenstva u većini država u Evropi, zanimljiva je ponuda koja se može naći u listi ovog utorka. Igraju se kvalifikacije za Ligu šampiona, kao i Evropsko prvenstvo za omladince (do 19 godina), pa su bukmejkeri Mozzarta odabrali dva meča na koja će kvota uvek da bude najveća.

Reč je o pobedama prvaka Velsa TNS protiv Dečića u Crnoj Gori, odnosno na trijumf omladinaca Španije protiv Danske. Te dve dvojke nigde neće biti kao u Mozzartu.

Izabrane vesti

Posle ubedljive pobede TNS-a u prvom susretu pre nedelju dana od 3:0, Velšani su jednom nogom već u 2. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Od susreta sa mađarskim Ferencvarošem deli ih samo revanš u Podgorici. S obzirom na sve viđeno na Britanskom ostrvu teško da Dečić može da napravi iznenađenje i načini dvomeč uzbudljivim. U ovom trenutku prvak Crne Gore je definitivno bliži selidbi u kvalifikacije za Ligu konferencije, gde će rival biti poraženi iz duela Ludogoreca i Dinamo Batumija. TNS je tokom priprema odigrao osam prijateljskih utakmica, na šest je pobedio, a na dve izgubio. Bilo je tu nekih spektakularnih pobeda poput one nad Gresfordom sa 13:2, Nortvičem 10:2 ili Kernarfonom 7:0. Prošle sezone TNS je prvenstvo Velsa okončao bez poraza, sa 30 pobeda i dva remija.

DANSKA U19 - ŠPANIJA U19 (UTORAK, 16.30), DVOJKA 1,85

Dok Španija slavi uspeh seniorske reprezentacije, osvajanje Evropskog prvenstva, naslednici Rodrija, Vilijamsa i drugova maštaju o tome da će se jednog dana naći na njihovom mestu. Omladinska reprezentacija Španije kreće po još jednu kontinentalnu titulu, na Evropskom prvenstvu u Severnoj Irskoj prvi rival će joj biti Danska. Ova generacija seniora Crvene furije sa selektorom Luisom de la Fuenteom je osvojila omladinski turnir 2015. godine, potom je došla do zlata i 2019, a na poslednjem turniru održanom prošle godine na Malti Španci su eliminisani u polufinalu. Sada će pod palicom Hozea Lane napasti rekordno 14. zlato, a rivali u grupi biće im još Francuska i Turska. U kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo su Danci bili bolji od Portugalije, Grčke i Srbije. Orliće su savladali sa 3:1.

NAPOMENAKvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara