Komentari na vest

Najubedljivija Barselona ove sezone: Dva gola Obamejana, po jedan De Jonga i Pedrija (VIDEO)

R

Realan skroz

pre preko 2 godine

Nisam navijac Barse, cak ih i ne gotivim od vremena kad su Ronaldinja najurili, al opet mi drgo kad idu na bolje, ipak je to fudbalski gigant. Nekako bezveze ovo njihovo propadanje
A

Aba

pre preko 2 godine

Obamejang je sad macan, kralj ,zlatna lopta a kroz par utakmica ce pozalit sto je dosao u barcu kad ga pocnu vrijedat nesto kao depaj haubica svoje prve tri utakmice.
I

Igor78

pre preko 2 godine

A što se ti sekiraš za njega? Prebaci kanal, promeni portal, bez nervoze
F

FOČAK

pre preko 2 godine

Biće Barsa opet sila.
a

argh

pre preko 2 godine

Kako pored VAR-a mogu da se dešavaju ovakve greške? Kako 3. gol Barse nije ofsajd? Zašto je poništen gol Valensije?
A

Ajtim

pre preko 2 godine

Gol Valencie poništen zbog auta na početku akcije za gol, a drugi gol Aubemejanga je diskutabilan, bilo je na granici off-sidea, možda je bio a možda nije...Sve u svemu zaslužena pobeda Barce uz dobru igru. Polako ali sigurno ide prema vrhu lige gde ji je i mesto.
G

Gost99

pre preko 2 godine

Zato sto je lopta izasla van terena.A drugo zato sto Obamejang nije bio u ofsajdu
E

Erko

pre preko 2 godine

Ajtim za prvu poziciju se Real Madrid pita jer je trenutno prvi na tabeli i 6 bodova ispred Seville od ostalih mnogo više ako nisi znao. A ako Barca bude na kraju 3 na tabeli isti učinak kao prošle sezone sa Koemanom pa nije baš za neku pohvalu.
A

Ajtim

pre preko 2 godine

Erko, očito nisu shvatio poentu, ne kažem ja da će Barca biti prva ove godine, ali napredak pod Xavijem je očigledan i ne bih se složio sa tobom, da nema napretka. A što se tiče usporedbe sa prošlom sezonom, prvo shvati, da je Xavi preuzeo tim posle otprilike trećine sezone kad su bili negde na sredini lestvice, ekipa je bila bez Messija za koga svi znamo, hteli mi ili ne, ko i kakav je to igrač. Tako da Xavi radi odličan posao, već iduće godine, po mom skromnom mišljenju biće Barca ozbiljna konkurencija ne samo u Španiji več i u Ligi šampiona. Cilj ove godine je da se tamo plasiraju. I to je to, ne maštam ja, da će biti Barca prvak ove godine.
E

Erko

pre preko 2 godine

Pa ligu šampiona možda mogu izborit. E sad kako preko lige ili ako prodju Napoli pa osvoje LE to je drugo.
0

0211

pre preko 2 godine

A Partizan uz Ajax najbolju omladinsku školu
P

Pjer

pre preko 2 godine

Odlicna Barcelona, odlicna igra. Svidja mi se sto ce da bude dosta igraca u rotaciji a svi su podjednako dobri, Auba podsetio na dana kada je plesao i Bundesligom i Premier ligom, nadam se da polako ulazi u formu. Dembele je bio prosek i iskreno vise volim da gledam Traorea nego njega..Pedri klasa igrac vec sada moze da se kaze da je predvodnik ovog veznog reda, za 20 minuta im je pokazao kako stvari funkcionisu. Ferranu nedostaju golovi, ali docice to na naplatu uz dobar trud i rad koji on svakako ima. Sve u svemu, svaka cast pa i u cetvrtak da se izbaci napoli Visca el barca
B

Barsaaaa

pre preko 2 godine

Samo dajte Caviju vremena,nista ae nw postize preko noci. Setite se da je Gvardiola prodao Robaldinja,Deka i Etoa kad je dosao na mesto trenera,ostalo je istorija…Cavi ima viziju,zna kakav sistem hoce i kakvi mu igraci trebaju za to,plus je Barsa ostala bez Suareza i Mesija i nije u nekoj finansiskoj situaciji…napravi ce to Cavi,ima mladu ekipu sa dosta talenta,vreme radi za njih,imaju od koga da nauce.
K

Kakoe

pre preko 2 godine

Robaldinjo je dobar bio, steta sto ga prodadose
R

Rusko

pre preko 2 godine

Haj sto jedan napisa Robaldinjo, al sto i drugi 😄 ja ipak kazem da se zove magionicar Ronaldinjo 🤪
L

Lepi89

pre preko 2 godine

Sa Etoom je osvojio prvi trofej LŠ, njega je kasnije “najurio” i debelo zažalio.
b

barselonaaaa

pre preko 2 godine

ima ubedljivo najtalentovaniji tim u evropi uz ajax
U

Uo

pre preko 2 godine

Arsenal.
p

poklopacccc

pre preko 2 godine

i corava koka ubode u zrno, dajte da ih vidimo u cetvrtak protiv napolija na gostovanju pa cemo da procenimo da li su se poboljsali ili nisu
G

Gost99

pre preko 2 godine

Napoli su samo sreca i Feran Tores spasili ubedljivog poraza.Barselona 21 sut Napoli 4
a

axaxaa

pre preko 2 godine

@gost- da je tako ne bi bili 15 bodova od reala.
M

Milal

pre preko 2 godine

Ova Barsa odigra 15 min na takav nacin da bi postigli 2 gola svakome, a onda ostatak igraju da ih pozelim nama za protivnika u 1/8 LE.
n

nista

pre preko 2 godine

cudno za ekipu koja zajedno nije odigrala 4 utakmice.Ide to polako na bolje tim je kidalica.Proslu tekmu 10 dobrih minuta ovu 15 sledecu ce 20 a za pola godine ce da cepaju koga stignu