Komentari na vest

Najprofitabilnije fudbalske akademije: Dinamo i Hajduk ispred Partizana, Zvezde nema u TOP 100

P

Pekis

pre 4 meseca

Koliko se secam,dok u fk Partizan nisu upali vucela,vazura,nedic...i druzina,on je bio u prva tri kluba Evrope po ovim parametrima?
G

GostO

pre 4 meseca

Da ste najbolji, lagao vas neko...
P

Pazza

pre 4 meseca

Axaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
K

Kako nema Zvezde?

pre 4 meseca

Zar nemaju najbopju omladinsku školu na svetu!? Ovo je laž svetskih razmera!!!! Terza,reaguj!!!! 🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄
E

E moji vi...

pre 4 meseca

Hahaha, jako je bitno da se dva puta napomene da Zvezde nema u 100, ali ne i da je Partizan 96. na listi
G

Gostgost

pre 4 meseca

Zvezda nije razvojni klub. I to objasnjava zasto je najveci klub na Balkanu.
G

Guh

pre 4 meseca

Ovo je dokaz koliko je zvezdana unistila Srpski fudbal i sport ulaganjem miliona u raznorazne strance.
S

Skafiskafnjak

pre 4 meseca

Real Sosijedad prodao svega 6 igraca, a nalaze se pri samom vrhu liste. Respekt.
C

CR24

pre 4 meseca

Dinamo i Hajduk su u EU, njihovi igraci nisu stranci u Evropskim klubovima, samim tim njihova vrednost je ne realno veca i ne mogu da se porede sa nasim klubovima ili igracima. I jedno je stvoriti mladog igraca kroz svoje mladje selekcije a skroz drugo kupiti talentovanog igraca od 17-18godina.
G

Gost300

pre 4 meseca

Odlicno 23. mesto za nas Arsenal.
к

какво је време

pre 4 meseca

у Тивту??

Enzo bg

pre 4 meseca

Koliko je merodovno ovo govori cinjenica da Barselone nema u top20

NemanjaKZ

pre 4 meseca

Nema tu sta da bude realno ili ne, ovo je lista najprofitabilnijih akademija, a ne onih koje su izbacile najvise igraca u prvi tim, tako da ne znam kojom tvojom logikom bi Barselona ovde trebala da se nadje u top 20?
J

Jezik

pre 4 meseca

Terzo gde si? Mrki?
L

LFCC

pre 4 meseca

Zvezda fabrika za unistavanje karijera mladim igracima. Otkad je Terza dosao jedini ko je nesto napravio je mali Radonjic, ali njega je Llaltovic napravio u Cuki pre nego sto je dosao u Zvezdu.
I

Inzaghi

pre 4 meseca

I šta treba lista da nam pokaže? Ajax i Benfika, klubovi koji su po veličini u top 15 svih vremena, su postali razvojni centri za lige petice? Upeh na ovoj listi jedino predstavlja Atalanta.
@

@Inzaghi

pre 4 meseca

Po toj logici i Real Madrid je razvojni klub, posto je cetvrti na listi...
?

??

pre 4 meseca

On to zakljucuje na osnovu uspeha tj. ne uspeha tih klubova. Real je svake godine kandidat za osvajanje lige sampiona, a za ajaks i benfiku to ne moze da kaze
A

Andrejka

pre 4 meseca

Nije, jer Real prodaje viskove za ogroman novac a dovodi najbolje iz celog sveta..ali cena je samim tim veca jer dolazis iz Reala
Z

Zvlat BG

pre 4 meseca

Zvezde nema medju 100?!?!?! Ma da li je moguće?!?!?! Za neverovati !!! Nemoj neko da je dao ideju, kao onaj Zvlat BG, da Zvezda mora da počne prodaju iz škole! Nemoj slučajno! Doktore, čitaš li ovo? Pa šta ćemo sada? Jelka, šta ima, kako je?
г

гегенпресинг

pre 4 meseca

шта је твоја мисија? ко си ти да си меродаван? на кога ти идеш и шта је твој мото? није ми јасно како ниси ангажован од стране неког великог клупа пошто видим да си самоуверен и да имаш рецепт као и шта треба урадити да се дође до стотине милиона
Z

Zvlat BG

pre 4 meseca

Misija?!?!? Na koga idem?!?!? Nije ovo sudar ovnova na brvnu, pa da vidimo ko je jači! Sudar mišljenja! Protiv? Ukratko, protiv višegodišnjeg prodavanja magle i sistematskog urušavanja svega čega se dotaknu, protiv pretvaranja kluba u lični zabran i pretvaranja fudbala u zanimaciju dinarsko-violetnih tipova kojima služi za lično bogaćenje i ništa viša! Protiv oduzimanja budućnosti i svake nade deci da će svojim radom, talentom moći da urade nešto u fudbalu/zivotu. Protiv da lopovi budu ugledni gradjani i legenda, šabani javne ličnosti, a idioti akademski gradjani!