Komentari na vest

Najpametniji fotofiniš Zvezde u prelaznim rokovima

T

Trrrr

pre 9 dana

Zvezdi cilj u narednom periodu su titula i liga šampiona.Pogotovo sada kada je Liga šampiona proširena na više klubova koji mogu da se domognu takmičenja. Treba forsirati Mimovića,Maksimovića Šljivića.Znači da se bar u 2 godine izbaci igrač iz naše škole i da se za dobre pare proda.
C

Cure pare na sve strane

pre 9 dana

Svi pacovi pitaju odakle pare? A kako se ne pitate odakle novci za crno-crni tim u košarci? FKCZ ima manji budžet za plate i transfere od KKP, kako vam to nije čudno!? Tamo nema LŠ i UEFA da daju desetine miliona evra, nego samo država toči pare u vaš klub kao da je pivo, sipa da se prosipa!!!
d

da li je?

pre 9 dana

najpametniji? saznacemo uskoro
S

Skid81

pre 9 dana

U ovoj sezoni, bez obzira na sva tri pojacanja i sve ostale igrace najbitniji ce biti Milojevic. Ima kvalitet da vodi ekipu, razume se u taktiku, zna da postavi igrace da igraju kako treba i pokrivaju teren. Mislim da ce rezultat najvise zavisiti od toga da li ce uspeti da drzi konce u ekipi i izvuce maksimume iz igraca, kako ce ih psihicki pripremati za meceve u LS. Verujem da ce to biti dobro. Realno da li cemo proci u 24, daleko je za razmatranje, ali neka se povezu 2-3 sezone u LS sa slicnom odgovornom transfer politikom i bicemo standardni bez kvalifikacija. Posle ove sezone, ma kakva god bila, ne treba seci vec nadogradjivati.
s

sashki85

pre 9 dana

Milojević je majstor za dvomeč utakmice. skenira protivnika u prvom kolu i onda ga u drugom pokopa. sad će isključivo morati da se osloni na kvalitetu igrača koje ima, i na svoj kvalitet kao trenera.
ј

једва вас чекам

pre 10 dana

Управо доведи у идућем прелазном року јерменаЗакарјана који игра за репку Русије,знам да је скуп,али мислим да неби таквог играча имали још од Пиксија,љевог бека и топ нападача.Надам се да ће Мића Иванић на зиму у Кину или Арабију и Олајника.Овом тиму фале још 4,5 одличних играча да би направили успјех у Европи,рецимо нокаут фаза.Надам се да ће Крунић и Радоњић остати бар 3 сезоне
D

Druze

pre 10 dana

On igra u sosijedadu i kosta 20 miliona de zivis ti
c

cv

pre 10 dana

slabo je to za LŠ
I

Ihaa

pre 10 dana

Odlično, ode budžet na 70 miliona a zarada neće biti preko 40. Minus 30 samo ove godine, još ako se ne pokaže nikakva igra nikog neće prodati da se ni taj minus samo od ove sezone anulira.
A

Alex20

pre 9 dana

Na transfere se uzelo 30 miliona ove godine.Plus 30 od Lige Sampiona sa svim propratnim detaljima,tako da momak manje laprdaj gluposti.
F

Familija

pre 10 dana

NAPRED ŠAMPIONI samo napred gazi familijo
s

salesman999

pre 10 dana

odlicno, zaista. samo da miloje to na vreme uklopi, pa da 19. septembra budemo na nekih 80% mogucnosti.
E

El Capo

pre 10 dana

Svaka čast komšije, meni je drago zbog ovih transfera i ekipe Zvezde! Lepo to sve izgleda, nadam se pozitivnom rezultatu u Evropi. Elšnik majstor, dobili ste sa Radonjom i Silasom imate drugu dimenziju, i brzinu i eksplozivnost, strašna krila. Zaslužio je srpski fudbal i bolje igrače, tj više ovakvog i većeg kalibra, samo što infrastruktura i loši sporsti radnici (ovi što prave kombinacije umesto da puste talente da igraju) ne dozvoljavaju brži razvoj svojim bahaćenjem i sitničarenjem. Zvezda odlično završila prelazni rok, Marin se potrudio. Nama opet a Iliev seo na stomak, smene uprave nema, tako da ostaju Zveda i TSC za navijanje. Šteta za Radnički i za Partizan ali nisu ni zaslužili više. Ima Zvezda top ekipu, reći ću naša Zvezda, ja svojatam i Partizan i Zvezdu i sve ostale isto. Srećno u LŠ Vladanu i ekipi, a Stanoje da prestane da gura menadžerske glumce i da pusti momke koji će istrčati na teren sa željom da se dokažu. Kao naši sinoć, napokon uklonjeni manekeni, prodisala ekipa. ☺️
l

lion zion

pre 10 dana

dobra ekipa ,steta sto hvang nije osto mada ima neki ego trip loš ,oce on da izvodi sve kornere prekide ko zna kako bi to izgledalo...samo brate lešnik da ubrza malo i ok smo,upravi zameram prodaju azarova kojiu u sahtjoru vredi izmedju 15 i 20 mil sad.
R

Rik

pre 10 dana

Zvezdo zgazi ih sve !!!

gost iz Draznja

pre 10 dana

Gligorić dobra zamena za Darjana koji je na moru u Turskoj. Dobar tekst svaka čast majstore.
I

I da

pre 9 dana

Ne vratio se...
M

MocMarakane

pre 10 dana

Benfika pada uz publiku. Moc Marakane.
g

gost88CZV

pre 10 dana

Sa ovakvim timom bi Barak Bahar napravio uspeh.
T

Tip

pre 10 dana

32 registrovana za ligu sampiona , 7 odpalo i jos oko 30 na pozajmnicama

Bibras Natho

pre 10 dana

Bar da je tako...a ofka,graficar,imt...
P

Perhane

pre 10 dana

Od ovolike državne brige ono više nije Partizan. Neki drugi projekti briljiraju. Kažeš prihod od LŠ. A ne tako davno Terzić je i pored duga od preko 50 miliona u dva prelazna roka angažovao ukupno 25 novih fudbalera, najavio je bez imalo skromnosti da će Crvena zvezda narednih pet godina biti šampion Srbije. Svakome je bilo jasno da sve u Crvenoj zvezdi peku šest Partizanovih titula u nizu i da su u Ljutice Bogdana odlučili da na silu vrate sve na “staro”!
N

Nenad1246

pre 10 dana

A tih šest nije bilo na silu? Generacija u kojoj je igrao Perica 5 godina je uzeo jednu titulu? Vi tad bili bolji? Ajd ne rise.
N

Nenade perhane

pre 10 dana

Crvena zvezda je bila šest godina bez šampionske titule i za to su bili odgovorni svi osim ljudi u Crvenoj zvezdi, iako su prethodnih godina Fudbalski savez Jugoslavije, kasnije Srbije, i Crvenu zvezdu na krajnje sumnjiv način vodile “legende” kluba Miljan Miljanić, Dragan Džajić, Dragan Stojković i Zvezdan Terzić. I nije samo Crvena zvezda ostajala bez titule, nego u vječitim derbijima nije mogla da dođe do boda, a kamoli pobijede, a u kvalifikacijama za evropske kupove redovno je takmičenje završavala već u julu i na taj način dugovi kluba su rasli iz mjeseca u mjesec, ali se njihova visina krila i od Vladana Lukića i Ivana Adžića bilo je nemoguće saznati koliko oni tačno iznose.
S

Streptomicin

pre 10 dana

Za vreme tih 6 sezona, Zvezda je pobedila Partizan 6 puta, po 3 puta u prvenstvu i kupu.
P

Pa Da

pre 10 dana

Bili smo bolji. Više problema smo imali sa Borcem Čačak nego Zvezdom crvenom.
B

Boners

pre 10 dana

Ne izmisljaj, Zvezda nije mogla do boda? Pocinjali ste sezonu sa 20, 30 bodova i vama je to normlalno, gubili derbi kod kuce 3-0 a imali skoro plus 20 bodova prednosti. Sve to sa igracima od kojih vecina nije stigla dalje od Partizana.
N

Nenad1246

pre 9 dana

Dobro da rezimiramo. Vi ste uzimali zato što ste bili bolji mi uzimamo ne zato što smo bolji nego zato što vas kradu. Mis smo bili loši zato što smo bili nesposobni vi ste loši zato što vas uništava cija, vatikan, gušteri... Grobarski mozak. Da vas nema trebalo bi vas izmisliti.
G

Grof Chaki

pre 10 dana

Silas došao na pozajmicu sa klauzulom otkupa koju Zvezda može, a ne mora da aktivira sledeće godine, Krunić došao za procenat 50-50% od naredne prodaje i bez obeštećenja, za Radonjića plaćeno obeštećenje od 1 milion evra i to je jedini minimalan trošak Zvezde za ova 3 igrača u vidu obeštećenja. Odličan posao. Ne znam samo zašto se javljaju i spinuju tik tok selfi breskvice simpatizerke partizana malog koji je doveo 26 igrača ukupno, od toga 15 stranaca od kojih niko nema platu manju od milion evra. Zapitajte se ko to plaća kad kršten transfer gde ste nešto zaradili nemate, kad Evropu dve godine ne igrate, kad ne prodajete ulaznice jer nemate gledaoce na stadionu!? NK partizan je godinama unazad na državnim jaslama gde mu je država glavni sponzor i na grbači poreskih obveznika Srbije, dok su Zvezdini sponzori u zadnjoj deceniji isključivo Uefa, transferi igrača, ulaznice...i prestanite da lažete ljigave breskvice, jer vam to neće biti dozvoljeno i svaku vašu laž ću raskrinkati argumentima i istinom. A istina je da će Zvezda od ulaska u LŠ prihodovati 35+ miliona evra najmanje, da su prodati Bukari za 7 miliona evra, Stamenić za 5,5 miliona evra, Mijatović za 10 miliona evra, Nedeljković za 9 miliona evra, Hvan za 8 miliona evra...ostale prihode od transfera da i ne pominjem. Ovo je za vas franjose i za franjin klub  misaona imenica, nešto nedostižno, pusti san za mali ogavan partizan. Ajde sad Tumbasi paljba i više razmišljajte o očajnom stanju i o lošoj igri vašeg oronulog i propalog kluba, nego što gledate u tuđe dvorište.
l

ljubitelj

pre 10 dana

Mozda je ovaj Gligoric lepo opisao igrače koje je dovela C. Zvezda, ali formulacija "trofejna era Vladana Milojevića" govori da je momak lepo dodatno plaćen da piše hvalospeve o Zvezdi. Sve trofeje je osvojeno kod nas gde se unapred sve zna, ovde trofej nije osvojio samo ko nije bio u Zvezdi.
S

Streptomicin

pre 10 dana

Da, trebalo je da osvoji Ligu sampiona. Bilo je realno.
G

Gost Djape

pre 10 dana

Pa ko vam je kriv sto ne dovodite igrace koji mogu parirati zvezdinim, pa se onda nece sve znati. Vi bi da vam neko na mufte donese trofej, da kaze zvezdinim igracima, ajde sklonite se u stranu da gromade iza brda mogu da daju golove, kao sto se mnoge ekipe u ligi moraju sklanjati da bi i vi igrali evropska takmicenja. A kada do toga dodje ispanete u svim takmicenjima, i ne mozete se plasirati ni u kup Nele Erzesnik, ni da dobijete metlu umesto pehara.
R

Raša P

pre 10 dana

Navijači Jedinstva UB takođe kažu da je Zvezda povlašćena i da bi oni bili prvaci da nije tako. To mi ne zvuči realno jer Partizan je istog kvaliteta kao i oni i bilo bi tesno. Zvezda od zimskih i ovih letnjih transfera od UEFA, sponzora, TV prava, ulaznica i ostalog zaraditi preko 100 miliona evra. U budućnosti će to biti doplirano i ne postoji ni promil šanse da je neko stigne. Lično bih voleo bar 4 konkurenta ali jednostavno je nemoguće jer Zvezda ima ogromnu navijaču bazu i odlično rukovodstvo i to je vodi u visine. To u suštini nije dobro ni za Zvezdu ali je jednostavno tako. Voša je najbliže ali još mnogo daleko.
p

pančevac992@Prskalica

pre 10 dana

@ Prskalica – kažeš, “Zvezda Barsa ima da pršti”. I prštaće! Imamo mi trenera koji će ih spustiti na zemlju, svojom taktikom. Uopšte ne sumnjam u pedantnog stručnjaka. Utakmica u Norveškoj protiv Bode/Glimpta je bio njegov diplomski rad!
S

Streptomicin

pre 10 dana

Ne znam kako da ti kazem, ali u kvalifikacijama se igra i revans utakmica, hehehe
P

Prskalica

pre 10 dana

Zvezda Barsa 1:0 za Zvezdu.
B

Bunker

pre 10 dana

Sada kada ih uzme pedantni stručnjak...
ф

фк ЦЗ

pre 10 dana

супер је овај трио, у пет до дванаес', што су довели....ваљда нећемо морати да гледамо Далсија, Олањинку, оног Шерифа итд....
D

Dipl. komentator

pre 10 dana

Pričati sa nekom dozom sigurnosti o novcu i nečijim platama, u vezi sa Zvezdom, su nesuvisle izmišljotine, neinteligentne konstrukcije i besmislene budalaštine, jer državni finansiski forenzičari NE SMEJU da uđu u Zvezdu, evo već punih deset (10) godina! Znači, sve je u domenu rekla-kazala! Što se tiče navodnih “pojačanja” sa slike, jedino pojačanje je Krunić, dok Radonjić nema blistavu karijeru iza sebe, gde je već nekoliko godina rezerva, ili igrač na pozajmicama! Što se tiče ovog Katompe Mvupa, u vezi njega sam skeptičan dok mi igrama, ne dokaže suprotno! Buni me podatak da je u Štutgartu bio rezerva i da ga oni šalju na pozajmicu! Kako može biti da Katompe Mvupu za Štutgart ne vredi, a da je za nas pojačanje?! Tu mi nešto smrdi!
S

Streptomicin

pre 10 dana

Mozda drzava ne sme da kontrolise Zvezdu, ali UEFA sme i to radi redovno.
O

Oponent

pre 10 dana

Sta tu ima pa da bude nejasno? Stuttgart je za vas gigant, otuda je Katumpa za vas pojacanje a za njih otpadak...
d

d. g.

pre 10 dana

Ni Điga nije vredeo trulom Bazelu.
N

Nenad1246

pre 10 dana

Nema potrebe lagati. U zvezdi su bili revizori više puta što domaći što strani što od UEFA.
r

rrrr

pre 10 dana

Ousti Silasa uverice te taki nikolic u svoje kvalitete.
P

Penaj

pre 10 dana

Ti nisi previse bistar,jel da?
T

Tarzan

pre 10 dana

Devedeset posto komentara se vrti oko para.Otkud Zvezdi pare,koliko je dala drzava,koliko je uzeo Terzic,Mrkela,Marin.Ko ce platiti fudbalere.Dajte ljudi malo o fudbalu o novom stadionu ,o treninzima,o taktici .Samo pare,pare,pare.Evo vam pare jebale vas pare.
B

Bršcz

pre 10 dana

Glazer Điga Spajic Drkušić Olainka Krunić Elšnik Radonja Silas Duarte
P

Prskalica

pre 10 dana

Zvezda Barsa ima da pršti.
К

Кроф

pre 10 dana

Мислим да Звезду играч с нето платом од 1,2 милиона евра са свим порезима држави и доприносима кошта од 1,7 до 1,8 милиона евра. То је много за наше услове, али би се све то могло исплатити у случају добрих резултата, пуних стадиона и евентуалних продаја на лето 2025. Углавном, одличан текст Глигорића, можда и највећег познаваоца фудбала од свих спортских новинара. Посебно ми се свиђа анализа Радоњића, потпуни објективна јер је реч о играчу који је реално имао шест изгубљених сезона по одласку из Звезде. Његов педигре је далеко мањи од Крунићевог и Силасовог и није ми реално да има сличну плату као њих двојица. Радоњић је мачка у џаку и у вези с њим не треба улазити у еуфорију. Лично сам скептичан око њега, док верујем да ће Крунић и Силас бити носиоци игре и праве вође на терену јер имају најјачи рејтинг у екипи. Само је питање где ће Милојевић користити Силаса, да ли као централног или крилног нападача. Све у свему, по именима баш јака екипа с одличним заменама на скоро свакој позицији. Нека се нико не изненади ако остваримо две до три победе у Лиги шампиона и одиграмо негде и нерешено. Све и да не прођемо међу 24 екипе, верујем да нас нико неће убедљиво побеђивати
P

Penaj

pre 10 dana

Ti mislis? Postoje poreski propisi i igrac u srbiji kosta 10 procenata vise od ugovorene plate. Misliti i srati nebi trebalo da bude isto ali u tvom slucaju...
K

Kalistorealy

pre 10 dana

Pitanje je samo, ima li dovoljno dedanzivaca, da Miloje postavi svoj bunker…
@

@k

pre 10 dana

Ne pricamo o stanojevoj taktici za svaki derbi do sada...
d

dexiko

pre 10 dana

U čemu je fazon da znate platu svakog igrača fk i kk crvena zvezda a ni jednog u fk i kk partizan?I tako godinama.
i

inspektor

pre 10 dana

Sta znaci da ce imati neto platu "onoliko" , a Zvezdu ce koštati 5.500 000 (sabrane neto zarade)? A sta je sa porezom? Bruto? Koga to kosta? Verovatno i mene, a zabole me i za Zvezdu i Partizan i za sve vas sto se palite na ovo sranje sto mislite da je fudbal!
P

PrvaRukaRukaPrva

pre 10 dana

Mimovića prati Real kao zamenu za Karhavala. Biće to sve dobro. Velika si Zvezdo.
P

Pamet naša

pre 10 dana

Kupujemo za bagatelu, a prodajemo za milione. Još malo će Mrkelu i Marina, Tozu i Terzu, u paketu transferisati u Real Madrid.
M

Maestro

pre 10 dana

Za sada deluje da je dovodjenje ova tri igraca bio dobar potez,a odgovor cemo definitivno dobiti na kraju sezone kad se podvuce crta!
p

pametan

pre 10 dana

od 32 igraca licenciranih za LŠ samo 3 beka, od toga jedan je Rodic a Seol se povredio sad.
S

Streptomicin

pre 10 dana

Seol se oporavio, nema razloga da brines.
S

Sone Gospodin

pre 10 dana

Sa ovakvim timom smo najjaci u bivsoj Jugi,po meni mozemo lagano da igramo sa svima u LS a da nestrepimo dal ce nas neko razbiti i igrom i rezultatom.Zvezda danas i zvezda pre 10 godina nebo i zemlja.Samo napred hrabro srce na teren i rezultat se nece dovoditi u pitanje.Sportski pozdrav
K

Korisničko ime je već zauzeto

pre 10 dana

Da smo najjaci u Jugi je potpuno tacno, ali da se ne strepi u Ligi sampiona pa i nije potpuno tacno. Dolazi Barselona, dve utakmice u Milanu. Nije bas tako lako. PSV, Benfika, Stutgart, Jang Bojs su vec premostivi. Postoji nada da ce Zvezda u doigravanje (gotovo nemoguce direktno) za knock out fazu
V

Vaske_tb

pre 10 dana

Manje me brine Milan na San Siru nego PSV kod kuće. Mnogo su nezgodni.
P

Pixy

pre 10 dana

Vrhunski igrači. Jedino pitanje je koliko će biti spremni i sa koliko motiva će igrati.
M

Milos29

pre 10 dana

Rade Krunić se ne ljuti što tako pišete o njemu, jer već zna gde je igrao, plus zna kakvi ljudi ovde znaju da budu. Što samo povećava njegovu vrednost,obzirom da se odrekao brdo para u feneru. Mogao je kao Živković da presedi u Benfici.
A

Aleale

pre 10 dana

Pošto sam do sad toliko puta čuo plate igrača Zvezde da ih bolje znam nego sopstvenu platu bio bi red da bude neka analiza godišnjih primanja igrača Partizana... Da li je neko negde čuo ili pročitao ikad??
К

Кроф

pre 10 dana

Занимљиво да се ни у фудбалу ни у кошарци никад не могу у нашим медијима прочитати буџети Партизана, нити појединачне плате играча
M

Mladen84

pre 10 dana

Plata Jovanovica u partizanu je 800k. Pouzdano iz Niša. Za ostale nemam pojma.
S

Slavuj

pre 10 dana

Kakve plate u Partizanu jado? Ekipa koja vrijedi 27 milona prema vašoj od 70 i vas interesuje kolike su plate. Manje za duplo i više u odnosu na vas stubove i srpski Bajern. Ne blamiraj se. Vi ste bogataši za kompletnu ligu i još zajebavate. U dobru se ne ponesi ...moji čestiti Srbi.
G

Gost ali bukvalno

pre 9 dana

@Slavuj Aha, sad smo mnogo skuplji od vas a onda ćete opet da kmečite kako vam neko otima titule. Grobarski mozak...
G

Grobarcina

pre 10 dana

Dinamo 9 ... Fejnord 8 ... Nordsjeland 6 ...itd itd Ukupno cak 23 primljena komada u Evropi od samo 3 prosecna tima,Oborili smo sve negativne rekorde koji postoje u istoriji Evropskog fudbala,Bravo za nas!
K

Korisničko ime je već zauzeto

pre 10 dana

Koliko je bilo do igraca i toga sto nisu uigrani, toliko je bilo i do strucnog staba koji nije dobro organizovao ekipi. Zbog toga je toliko golova primljeno. Parizanu treba potpuni remont. Od onih klinaca koji skupljaju lopte iza gola, do same uprave
K

Korner

pre 10 dana

Samo da ih bog sacva od povreda,bice ovo ok i puno rdosti,Srecno Zvezdo
u

uea

pre 10 dana

nije problem svako ima svoje misljenje al molim vas dajte neki klip nesto gde se vidi da je radonjic izgubio brzinu posto laprda svako drugi o tome dajte da vidimo to ja nisam video a gledao sam ga u majorci
M

Mladic

pre 10 dana

@uea Gde si ga gledao druže,na treningu? Radonjić nije odigrao utakmicu godinama i propao fudbalski kao žetončić,napraviće samo problem u svlačionici.

Proficap

pre 10 dana

Zaboravio si da stavis tacku na kraju.
K

Korisničko ime je već zauzeto

pre 10 dana

@Proficap, i Majorka je napisao malim slovom.
f

fandjo1

pre 10 dana

ja sam se prvi uplasio kad su najavili da ce bit pojacanja zadnji dan prelaznog roka,jer smo tu cesto pravili greske,i bacali pare,i bas sam komentarisao,nemojte molim vas,neka igraju ovi ,kakvi su, da su, samo ne dovodi nikoga...al ovaj put sam prijatno iznenadjen,ovako kvalitetna 3 igraca ...to su smijesne pare za kvalitet i brzinu koju smo dobili,nema greske
K

Korisničko ime je već zauzeto

pre 10 dana

Sva tri igraca su kvalitetna. Ako je Salas prolazio kod Svaba, za domacu ligu je odlican. Koliko ce protiv Portugalaca da se pokaze, zato sto nije priviknut, je drugo pitanje, ali je cinjenica da poseduje kvalitet. Radonjic je mozda malo izgubio kvalitet zbog male minutaze, ali ima prednost iskustva u igri na Marakani. Njemu je samo potrebno malo samopuzdanja u naradenom periodu. Sto se Krunica tice, po meni je mozda i najbolji od ove trojice, ali da igra kao prve sezone u Milanu. Ma neka igra kako hoce u SLS, nece biti razlike, ali u Evropi ne sme da bude sebican kao poslednje godine u Milanu
d

derbista

pre 10 dana

Jedva čekam derbi... Hahahhahahah

FC President

pre 10 dana

Vreme će pokazati, za sada deluje top?
M

Marketing slab

pre 10 dana

Svak cats, sve odlicno, ali promocije su nam teska beda. Dovedes takve irgace a promocija kao seoski klub.
J

Jop

pre 10 dana

Turci znajo kako bi ga docekali, pa i Spanci, a mi? Uporeditie pormocije irgaca svih LS-Klunova sa CZ. Ralmo, na tome mor CZ da radi. pozz
D

Da ti kazem

pre 10 dana

Ne, nego ce helikopterom kao Suma da slete na teren da pimpuju loptu? Jel ti mi licimo na Novi Pazar ili na Partizan? Ovo je Crvena Zvezda, ovo je klub koji je stvarao legende, na cijem legendarnom stadionu (procitaj malo sta kazu Anceloti, Gvardiola, Klop itd) su se igrale i igrace se antologijske utakmice. Sve je to vece od bilo kojeg igraca. Bez obzira na sve, i kroz sta je prosla, i gde je sada, i koje sve vodio i ko je vodi sada, Zvezda je ozbiljan veliki klub satkan od romanticme istorijske esencije (reci Ancelotija inace) a ne cirkus na cijem terenu pigmejci pimpuju loptu kao po lavoru.
M

Mutommbo

pre 10 dana

Najviše sam bio skeptičan prema Radetu Kruniću, jer je u prve 3 utakmice kvalifikacija za LŠ bio najlošije ocenjen igrač Fenera. Poslednju nije ni igrao. Videćemo da li je do njega ili Murinja. Žoze ima svoj stil igre prema kome traži igrača. Radetu je namenio poziciju Nemanje Matića. Rade nije Matić. Ali kad je Fenera onako igrao loše protiv Lugana, očito da je ekipa raspad. Silas je već igrač koga treba samo upotrebiti adekvatno. Dok je Radonjić džoker varijanta.
л

лево јаје,десно јаје...

pre 10 dana

само је Силас између нас....
S

Sone Gospodin

pre 10 dana

Koliko si zavidan na snagu zvezde,nije tebi druze lako,iskreno ti kazem,velike tebe muke muce,nadam se da ces ih u neko dogledno vreme resiti.Svako dobro
I

Igorgost

pre 10 dana

Samo su postupili racionalno i doveli tip igrača koji u 90% budu pogodak i koji su započeli Zvezdinu istorijsku epopeju 2017 - srpski povratnici iz inostranstva, sa iskustvom igranja u jakim ligama. Osim toga doveli su Silasa na pozajmicu što je ekstra. A ovo dovodjenje skupih stranaca iz slabih liga u većini slučajeva bude debakl, iz brojnih razloga.
r

rea

pre 10 dana

Najpametniji prelazni rok tako što su dovedeni igrači vrednosti 12 miliona evra, na čije plate će ići 5,5 miliona evra? Ovo je najpametnije kad klub ima pozadinu u vidu države da tako nešto može da priušti, Zvezda je trenutno jedini klub na svetu koji u budžet od 30 miliona evra, može da dovodi igrače u vrednosti od 20 miliona evra za jedan prelazni rok i da im da svima plate preko milion.
a

auuuuu

pre 10 dana

Koliko si ti napaćen... A pritom pojma nemaš... Kako si uspeo da napišeš ovakav komentar?!
r

rrrr

pre 10 dana

Da,i sta sa tim?
Č

Čitaj malo

pre 10 dana

Piše ti lepo koliko smo dobili od prodaje igrača, a tome se dodaje i 27 miliona od UEFE. Tek ćemo rasti u narednom periodu i dovoditi sve bolje igrače, a država je tu da vama plaća licence i dovodi igrače.

DeRossi

pre 10 dana

Pa ? Kao da je to neka sramota, čak i da bude tako. Za vas je san da udjete u konferenciju, a LŠ ne možete da dokučite ni u snu. Pa i kad ste ušli niste uspeli da uzmete ni jedan jedini bod u smešnim grupama. Ali kidaju vas kompleksi jako, šta vam je Zvezda napravila od zivota, ovo se ne leči. Sipaj, nek boli još jace !
M

MAFIJIN SIN

pre 10 dana

Aca Srbin i Terza začepili usta svim hejterima, a Delije isto pokazale svim kritičarima da je ćutanje zlato.
m

mio tinto

pre 10 dana

sve si rekao, kako jeste!! Cast i obraz su za neke druge, tj za ljude a ne za neimare sa severa.
F

Fabri

pre 10 dana

Mi pricamo o Radonjicu kao pojacanju a covek za 7 godina evrope i van naseg fudbala dao ukupno 12 golova i imao manje od 10 asistencija, pored svega toga izgubio ono sto ga je jedino krasilo a to je brzina. Jedino u šta se uzdamo jeste da ga Mikojevic trgne i to nam je jedini potencijalni adut. Covek nije mogao da igra u Majorci a nama treba da bude pojacanje za LS...
r

rsczz

pre 10 dana

Jel' i sada Radonja sramotno obucen?? Sto se mene tice moze i u gacama doci samo neka on preore teren a ne sumnjam da hoce.
H

Hvala Aco

pre 10 dana

Hvala do neba!
N

NR

pre 10 dana

Bice 36 od 36 ekipa
m

miiiiiii

pre 10 dana

nek budemo 36 a vi niste ni u le znaci jos 36 elipa pa ni u lk kolko tu 32 ekipe....pa onda eto tu negde 120 ste 🤫
K

Komentator

pre 10 dana

Vi niste ni u top 108, tako da pssst
G

Gost1234

pre 10 dana

Vidi, čak i da bude tako - ako ostave srce na teren i pošteno se "pobiju" - nije problem. Ali, ako ih i malo sreća posluži - mogu čak i da prođu dalje. A to je ono što mi zvezdaši od njih i tražimo - da igraju fudbal pa šta bude...a "materijal" imaju.
N

NR

pre 10 dana

Neka. Sve je to vase delo.
L

LEVI BEK

pre 10 dana

LEVI BEK 10 GODINA.
D

Deka PG

pre 10 dana

Ne budite dosadni. Pokušavali su. I sa onim Njemce Wagnerom, ali ode u MLS. Bekovi su deficitarni, a pogotovo lijevi. Ni Siti ga nema, a moćniji je od Zvezde. Potkrpiće Seol (ako nije teže povrijeđen) , Mimović i Rodić dok se isčekuje da iz povrede izađe Adem Avdić
D

Drvo

pre 10 dana

Ideja za Vošu koja juri špica. Dovedite velikog Ričmonda Boaćija zvanog Boćko Silni. Brat je slobodan igrač. Kad omiriše ćevape ima da se seti kako je žario i palio sa Zvezdom, ne može da bude promašaj.
m

milo123

pre 10 dana

cinjenica je da smo doveli nikad bolje igrace i da rastemo iz godine u godinu na svim nivoima. Medjutim, takodje je cinjenica da smo nakon svakog prelaznog roka imali (pre)velika ocekivanja od novajlija (kad se samo setim pomame kad je dosao La Para u smiraj prelaznog roka - doslovce ga poredili sa Ronaldom). Slicno je bilo sa onim drugim Boacijevim mandatom, a da ne pominjem Causa, koji je mozda najgore baceni novac, a da doslovce nista nije doneo. I od Marina su ljudi daleko vise ocekivali, ali je on na kraju svima zapusio usta svojim filigranskim potezima. Elem, ajde da svi malo smanjimo ocekivanja, jer je ocekivanje u startu razocarenje. Ajde da nam Marakana ne zvrji prazna na mecevima Lige Sampiona, jer nije da smo bas navikli toliko na to da nam je dosadno i da nesto kao teramo mak na konac. Ajde da u ovoj istoriskoj LS probamo da uradimo nesto i da prodjemo dalje. Jako je vazno.
S

Smislov

pre 10 dana

Ruku na srce,nismo u ranijim sezonama ni imali ovako jak tim a ni rivali nisu u rangu Bajerna i PSŽ ranije.Jedino što bih volio je da oni "malići" dobiju više minuta u prvenstvu,taman kiksali neku utakmicu.
R

Raša P

pre 10 dana

Šta god da urade ušli su u LŠ. Tako se raste, mladi igrači kada vide i treniraju sa vrhunskim profesionalcima i oni će biti mnogo bolji. Ogroman dobitak za klub na svim nivoima a finansijski i marketinški da nepričam. BRAVO.
X

Xao

pre 10 dana

Pa ovoliko su koštali i svi ovi Partizanovi stranci.
Г

Господар

pre 10 dana

робови,ај' на палачинке.....
@

@Господар

pre 10 dana

9:2
d

delijaaaaa

pre 10 dana

Nije finiš nego potpuni promašaji Puma Dalsio Milson Stojić i Seol. Pa sad u 1 do 12 se vade i zamazuju oči navijačima dok se mučimo u super ligi i krademo radnički
r

rrrr

pre 10 dana

Puma i Stojic otisli.U stvari,sta se ti sekiras grobarcicu?
D

Drvo

pre 10 dana

Bio je ovakav hajp i kad su poslenjeg dana potpisali Marin, Boaći i Čaušić. Iako je to u tom trenutku delovalo kao odličan finiš šrelaznog roka, nijedan od njih nije bio ono što smo očekivali. Marin je bio ok, ali definitivno ne supermen kakav se očekivao. Brat Boćko Silni se raspao u Kini, a Čaušić ni senka onog igrača koji je kao klinac otišao iz Zvezde. Sačekajmo ipak.
B

Boogy

pre 10 dana

Marin jeste bio supermen obzirom sa kakvim invalidima je igrao.
D

Driver 8

pre 10 dana

Najpametniji i Radonjić u istoj rečenici ne ide...
A

Auuuuu

pre 10 dana

Ovaj sto je doveo i dao 1.1 milion evra plate onom drvetu Serifu, momentalno da se povuce iz fudbala
D

Delija NBGD

pre 10 dana

Ali narod koji i dalje pljuje Krunica po mrezama pa alo jebote pogledajte mu karijeru, 30 godina ima, nema 38, odigrao slabo pola godine u Turskoj mos' misliti i to onda brise ovih prethodnih 5-6 godina u Milanu sta? Doduse tako su i Marina pljuvali kada je dosao kako to nije onaj Marin iz Verdera kad ono... 🔴⚪
R

Repac Plandište

pre 10 dana

Bogami dobar tekst. Procitao sam ga od početka do kraja. Autor barata cinjenicama na osnovu kojih izvlači zakljucke. Potpuno se slažem da je odradjen dobar posao, bolan je bio odlazak Hvana ali mislim da su zamene prave. Zvezda ima jaku, homogenu ekipu, dobro popunjenu na svim pozicijama. Koliko ce to biti dovoljno u borbi sa fudbalskim teskasima videcemo. Meni je trenutno najbolji igrač, najvredniji sto se igre i rezultata a i budućeg transfera tice Naser Djiga. Decko je vrhunski igrac i nastavi li sa igrama na ovom nivou bice igrac top klubova liga petice i verovatno najveci izlazni transfer u istoriji Zvezde. Podseća na Akandjija iz Sitija i uz to je nekoliko godina mlađi. Sa ovim su se složili...
x

x1222

pre 10 dana

Ladno si procitao od pocetka do kraja,au svaka cast. Do sada si komentarisao po naslovu,vidi se
P

Pedja557

pre 10 dana

Mislim da je dolazak Krunica najbolje sto je Zvezda mogla da uradi. Donece stabilnost u sredini, jer iskustvo loje je stekao u Italiji mnogo znaci. Sad komentari sa kritikama nisu na mestu. Zadnji vezni igrac nije lep za oko navijaca ali koristan za tim. Nije Vlada Jugovic igrao atraktivan fudbal ali je ispisao istoriju.
I

Igokea since 2007

pre 10 dana

Цео дан јуче без вести о ФК Црвена звезда. Не може се то издржати, драги новинари, мора бар неки текстић. Да не говоримо да и вама одговара да пишете, јер зна се да Звезда продаје новине.
r

rrrr

pre 10 dana

Ne interesuje narod sta se desava u raspadima pa mora da pisu o velikima.
B

Boogy

pre 10 dana

Polako sa zaključcima. To se radi nakon određenog vremena, na polu sezoni ili kraju. Ne posle par dana....
U

Uvek je

pre 10 dana

skeptika bilo.
B

Boogy

pre 10 dana

@uvek je Nije to pitanje skepse nego se analiza radi na kraju sezone, ne dva dana nakon dovođenja igrača. To je pitanje zdravog razuma iako sam zadovoljan igračima koje je zvezda dovela. Zaključak ćemo znati tek za par meseci minimum.
C

CaleB pravi

pre 10 dana

Da, zaista dobar finis prelaznog roka....moglo se to odraditi i malo ranije, bez nepotrebne nervoze, ali...to je Zvezda. Miloje zna kako da koristi Radonjica, videli smo to u prvom mandatu, i osim u Zvezdi, decko nigde ne bi bio pojacanje. Dovodjenje Krunica i Silasa je izvanredna stvar, medjutim ima jedna stvar o kojoj malo ko od navijaca razmislja, a to je - da li ce Terza zaista da plati tih 10 miliona, cak i ako se Silas odlicno pokaze. Znajuci ga - nema teorije. Ne bi taj platio otkup 10 milki ni za rodjenu majku, niti Halanda i Mbapea zajedno. Verujem da je ideja uprave da momak odigra jednu sezonu, i da ga onda vrate, bez obzira na prikazano - na zalost. Sirotinjski je klub Zvezda, u odnosu na klubove lige petica.
m

milo123

pre 10 dana

Nije moglo da se odradi ranije tebra. Zvezda je u toj dzungli velikih zverki stari tigar, koji ne moze da juri za antilopama poput raznih puma, geparda i sl. Zvezda mora da ceka svoju priliku kada se zatvore pijace u vecini zemalja (sreca pa Rusija vise nije faktor kao nekada) i da onda zaskoci igraca sa potencijalnom Ligom Sampiona (ili LE u najgorem slucaju) + dobra plata i bonusi. Tada nastaju ti cuveni dzenlmenski dogovori kao sa Hvangom, a verovatno je da postoji i sa Silasom. Da li ce Zvezda da plati 10 miliona evra? ako joj neko ponudi makar jedan evro vise za Silasa, naravno da hoce - a ko je neko nudio 8 (ili tih nekih famoznih 10-11) za Bukarija, onda Silas lagano ide na 15m, a ako bog da i na 20.
Ч

Чокот

pre 10 dana

Није могло раније. Најкрупнији улов долази на крају прелазног рока. До тада, квалитетнији играчи и клубови разматрају боље и исплативије опције.
H

How yes no

pre 10 dana

Zašto da ga ne plate? Da možda nemaju? Nemam uvid u Zvezdine finansije ali mi logika govori da oni imaju itekako te pare jer Zvezda igra evropu desetak godina, prodaju igrače za više para nego što kupuju pa je logično da imaju. Druga stvar, u biznisu je poznata stvar i to nije nikakva tajna, da što više ulažeš, više ti se i vraća pa ako oni procene da tog Silasa mogu da prodaju za 15-20 miliona evra onda će da im se isplati a i ne moraju da ga prodaju za toliko ako on donese to što treba i unapredi tim da prodaju nekog drugog za više nego što realno vredi. Uglavnom, što bolji pojedinac, bolji i tim i skuplji tim i više para i veća zarada, tako to ide u biznisu
S

Srdjan M

pre 10 dana

Sa Silasom je stvar vise nego prosta. Zvezda ima opciju da ga otkupi za 10 miliona. Ako neko, npr. sledece sezone za njega ponudi preko 10 miliona, Zvezda ce ga naravno kupiti i posle prodati za veci iznos.
M

Mak1

pre 10 dana

Zvezda je stabilan klub sa stabilnim finansijama koja ce svake sezone da izbaci jednog mladog igraca najmanje. Ako sve bude po planu u naredne 2 godine samo od Djige,Mimovica,Maksimovica i Jovanovica Zvezda moze da lagano uzme preko 30 miliona a ako nastavimo ucestvovati u LS redovno svaki mladi igrac ce odlaziti za minimum 10m eura.
M

Milence Pilence

pre 10 dana

Pa prežvakali smo ovu temu... Nabacate nam jednih i istih objava ko kvočkama žita,pa mi zvocamo li zvocamo... Dosadi to smaranje malo🤏
m

milo123

pre 10 dana

slazem se. treba neko da napise clanak kojom alhemijom je neko zavaljao Severinu za milion i po! Ja mislim da je to najjaci transfer u istorji naseg fudbala, a i sire.
M

Milence Pilence

pre 10 dana

Ništa novo u ovoj objavi.. Secirali smo ju.. Jedni sretni,drugima poslužila kao izduvni ventil,pljuvacina...A Mozzarru za klikove.. Što je najgore,od noliko Huangovih objata,tek posle svega negde procitam,da Oliju pripada 600.000..,kao da je bio dogovor 20% za transfer iznad 5 milki... I pitam se,koliko nepotpunih objava procitam,onako,zato što ju neko objavio,lansirao... Da se dešava🙈🤣... A još gore,nekad odvojiš vreme,napišeš komentar, a gospoda ti ga mrtvo,hladno ne objavi,jer je neko procenio,da nije vredan,da se prosledi😉
P

Pera genije

pre 10 dana

Nadam se da će na kraju sezone ovaj tekst ispasti tačan, ali mi priča sa Krunićem i Radonjićem baš ne uliva poverenje?

Diego Milito

pre 10 dana

Sa turcima nam nije neka cast sto smo saradjivali oko transfera Radeta Krunica, ali nam je veliko zadovoljstvo ! Prosledili ga nam za dzabe, kao I Serza Oliveiru u Olimpijakos, i eno ih turci sada divljaju na drustvenim mrezama koliko sam cuo
H

How yes no

pre 10 dana

Zašto nam nije čast? Da li si nekad sarađivao sa nekim Turčinom? Poštenije trgovce ja nisam upoznao a gostoljubljivije ljude. U Istanbulu maltene da nema gladnih, životinje na ulici sve uhranjene, svako ima bar hranu ako ne stan i krov nad glavom. Nijedna neprijatnost, da ne pričamo o zavrtanju za pare, pogađaš se bukvalno za svaki proizvod, svuda nude besplatne kafe, čajeve i neku hranu pa čak i da ne kupiš ništa, a šta misle o nama ili bilo kome, ne znam, znam kako se ophode i ponašaju a to je jedno 3 nivoa iznad naših(ex YU naroda i narodnosti) koji ako te ne zavrnu nisu živi, to je ovde manir za pohvalu jer si navodno sposoban?!?! Evo i sad, kao mi zavrnuli Fenerbahče, oni nemaju pojma, mi magovi biznisa?!?!?!
j

just

pre 10 dana

pametnije bi bilo 2,3 igraca ukupno u transfer roku a ne kao i uvek po 20 novih igraca,a retko ko odlazi
K

Komentator

pre 10 dana

U pravu si, onda bismo bili jedva konkurentni za LE. Svaka čast !!!
D

Drvo

pre 10 dana

Bilo bi pametno da su doveli i nekog beka, Terza deluje kao da je deo neke religije u kojoj se za dovodjenje beka ide u pakao. Slobodno bre Terza, vadićemo te iz pakla ako treba, samo dovedi dva ljudska beka malo brža, probojna.
m

milo123

pre 10 dana

hahah bukvalno. plasi se Bogova Levih Bekova da ga ne kazne. Nece da se zamera.
R

Raša P

pre 10 dana

Zašto misliš da Mimović nije dobar za LŠ?
D

Drvo

pre 10 dana

Ne kažem da Mimović nije dobar, nadam se da će se dokazati, ali moraš da imaš 4 beka, mi trenutno imamo 2.5 (Rodića računam kao pola). Plus ovak Korejac mi deluje sporo za LŠ, nadam se da grešim.
K

Korisničko ime je već zauzeto

pre 10 dana

Najteze je doci do beka, posebno levog. Bajern, Milan, Liverpul i jos mnogi drugi VELIKI timovi imaju po jednog pravog levog beka. Nije da ne zeli da dovede, vec ga je tesko naci, a da bude pristupacan. Teo Hernandez trazi dvostruko vecu platu i da bude najplaceniji igrac u Milanu. Zasto? Nema koga na toj poziciji, pa mu se moze. Ima po tri krilna igraca na obe strane, ima tri napadaca, ima dvijicu na mestu desnog beka, ima vise veznih igraca i stopera, ali na levoj bekovskoj poziciji je samo on. Isti je slucaj u mnogim timovima. Samim tim raste cena, pa nasi timovi to ne mogu da priuste
D

Drvo

pre 9 dana

To je samo delimično opravdanje. Tržište je ogromno, ako dobro organizuješ skauting službu moraš da iskopaš nešto. Naša služba je užasna za nivo na kojem smo (doduše nismo jedini, ima užasnih primera i na mnogo većem nivou). Evo recimo Milson. Zašto smo kupili tog igrača iz Izraela za 4m kad je godinu pre bio dostupan za 700k? Ko je za to odgovoran? Na stranu da li uopšte ima kvalitet za nas. To je samo jedan od mnogih primera totalne nestručnosti. Skauting služba kluba koji igra na ovako visokom nivou i koji troši tolike pare na obeštećenja i plate, mora da zna za tog igrača, da ga proceni da li može ili ne može (greške su moguće, ali ne u 70-80% slučajeva, nego 10- 20) i da uvek ima za svaku poziciju spremno po nekoliko rešenja. Neka to košta i milion godišnje, pa i dva, isplatiće se višestruko. Ali treba to neko da organizuje, umesto da se piju kafe po restoranima i rešavaju problemi tako što nazoveš nekoliko agenata koje znaš, pa oni zovu svoje drugare itd.