Ilustracija (©Reuters)
Ilustracija (©Reuters)

Najjače kvote na svetu u Mozzartu: BATE 1,35, Helsinki 1,32, Sarpsborg 1,95

Vreme čitanja: 2min | sub. 18.06.22. | 11:37

Nigde nećete naći veće koeficijente

Danas ključa. Ponuda fudbalskih mečeva je daleko veća u odnosu na protekle dane. Bukmejkeri Mozzarta izabrali su za subotu tri kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu. U pitanju su jedinice na BATE Borisov protiv Isloča, potom na Helsinki u sudaru sa Ouluom, kao i na Sarpsborg u konfrontaciji sa Stremsgodsetom.

Duel finskog šampionata između HJK-a i Oulua možete da gledate uživo (besplatno) na sajtu mozzartbet.com.

Izabrane vesti

Prošle godine BATE nije uspeo da osvoji krunu u Belorusiji. Zauzeo je drugo mesto, što je veoma vredan rezultat. Početak nove sezone doneo je timu iz Borisova sedam pobeda i dva remija u devet kola, i sa 23 boda sada je drugoplasiran na tabeli sa dva boda i dva duela manje od Energetika. BATE jedine nemaju poraz u ligi, a primio je i najmanje pogodaka u prvenstvu, samo četiri. Posle pobede nad Vitebskom (2:1), žuto-plavi su remizirali sa Torpedom (0:0) i pobedili su Dinamo Brest (3:0). Isloč je bio 10. u protekloj sezoni, a posle 10 kola u tekućoj zabeležio je četiri pobede i tri nerešena ishoda, i sa 15 bodova je na šestoj poziciji. Zaostatak od vodeće trojke je šest bodova.

HELSINKI - OULU (SUBOTA, 16.00), KEC 1,32

Helsinki je jedan od pretendenta na šampionsku titulu u Finskoj, tako da je trenutno drugo mesto posle 11 rundi i 26 osvojenih bodova sasvim očekivani. HJK je poražen samo jednom u kampanji, a čudno je da je na gostovanju mnogo pouzdaniji u defanzivnoj igri. Helsinki je vezao sedam susreta bez neuspeha u prvenstvu, a u prošlom kolu je remizirao sa vodećim KuPS-om (0:0), koji ima isti broj bodova i meč manje. Oulu zauzima prilično visoko četvrto mesto u finskom prvenstvu, sa 15 sakupljenih bodova. Ipak, rezultati na gostovanju nisu nimalo ubedljivi, jer je ekipa ostvarila samo jednu pobedu i jednom se zadovoljila remijem. U poslednja dva okršaja Oulu je slavio i nije primio nijedan gol - 2:0 protiv Lahtija i 1:0 sa Seinajokijem.

SARPSBORG - STREMSGODSET (SUBOTA, 16.00), KEC 1,95

Sarpsborg je nedavno bio u velikoj krizi, pošto je vezao tri poraza u šampionatu Norveške, ali je izlazak iz nje nagovestio efikasan trijumf na gostovanju Jervu u poslednjem meču (5:0). Ipak, danas sedmoplasirani tim Elitserije, koji je u devet kola aktuelnog šampionata zabeležio četiri pobede i jedan remi, dočekuje Stremsgodset. Gosti su se prošle sezone našli tek na devetoj poziciji. U deset kola "belo-plavi" su zabeležili pet pobeda i dva remija, što im je donelo 17 bodova i četvrto mesto na tabeli.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara