Bekali i dalje proziva Planića: To je problematičan tip, čovek bez karaktera

Vreme čitanja: 2min | ned. 05.04.20. | 11:52

A, sve zato što Srbin ne pristaje na smanjenje plate

Kulminira sukob između vlasnika FCSB-a Điđija Bekalija i srpskog fudbalera Bogdana Planića. Istina, od štopera rumunskog kluba ne čuje se ni reč, već je sve prašina koju diže kontroverzni rumunski biznismen.

Sada je već svima, pa i Bekaliju jasno da Planić neće pristati na smanjenje plate, kao ostali igrali igrači bivše Steaue. To je, u neku ruku, osveta srpskog fudbalera, kojeg je gazda kluba mesecima javno vređao.

Izabrane vesti

Pala je roletna Bekaliju i sada je manirom seoskog šerifa osuo paljbu po Planiću u rumunskim medijima.
Mislite li da ću da molim Planića? Nema šanse! Neka je zdrav, ali može da se oprosti od dresa FSCB-a. Pokazao je da je čovek bez karaktera, a video sam da je problematičan tip još od prvog dana kada smo potpisali ugovor s njim. Imali smo dosta problema još dok smo pregovarali, a nije mi se svidelo kakvo je lice pokazivao od prvog dana“, pričao je Bekali za Prosport.

Tvrdi gazda bukureštanskog kluba da Planić nije ni tako dobar igrač kao što se predstavljalo. Iako je srpski defanzivac redovno dobijao sve pohvale za igru među crveno-plavima.
Mislite li da će odbrana da nam propadne bez Planića? Kada krene prvenstvo za mesec-dva naći ćemo mu zamenu. Imamo Mirona, možda probam da dovedem Čindriša, mada je on skup. Ne znam šta bi mi igrači rekli, da dam 1.500.000 evra za njega, dok sam njima skratio plate“, rezonuje Bekali.

Jasno je da će se koliko sutra javiti da ponovo oplete po Planiću. Jače je to od njega...

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara