Klop (© Reuters)
Klop (© Reuters)

Najčudniji izgovor Jirgena Klopa: Bog navija za Mančester Siti i ne da nam da pobedimo

Vreme čitanja: 2min | ned. 21.02.21. | 12:56

Trener Liverpula okrivio vetar za poraz od Evertona

Razlika je već 16 bodova. Pride, Mančester Siti ima meč manje dok ne okonča gostovanje Arsenalu. Još je nedavno na ubedljiv način pokorio Enfild (4:1), ali Jirgen Klop ne smatra da je samo fudbal razlog za ogroman zaostatak za liderom Premijer lige.

Navodno su prste umešale i više sile. Bar se takav utisak stekao na osnovu reči trenera Liverpula posle četvrtog vezanog poraza na domaćem terenu i praktično izgubljenih šansi za odbranu titule.

Izabrane vesti

Jednostavno, ne možete igrati fudbal pod jakim naletima vetra. Sad sam ubeđen da Bog navija za Mančester Siti i da će uraditi sve kako bi nas zaustavio. A ne možete da pobedite Boga“, rekao je Klop pošto ga je, posle Barnlija, Brajtona i Sitija, savladao i gradski rival Everton.

Na taj način se ekipe Karla Ančelotija bodovno poravnala sa Crvenima, koji izgledaju neprepoznatljivo. Ni nalik mašini za mlevenje mesa iz prethodne sezone.

„Neke stvari stvarno ne mogu da objasnim. Poznato je da smo mi ekipa koja doiminira terenom, ali protivnici nam i dalje daju golove. Dobro smo neutralisali vrline Evertona, a kažnjeni smo posle prve greške. Nasuprot tome, gosti su mogli da naprave deset grešaka i mi ih i dalje ne bismo kaznili“.

Da su problemi u igri aktuelnog prvaka očigledni vidi se i po podatku da je na Enfildu postigao samo jedan gol na poslednjih pet utakmica.

Najvažnije je da priznamo sebi da je Everton postigao dva gola, mi nismo nijedan i to je razlika. Između njihovih pogodaka stvorili smo dosta obećavajućih situacija, samo što nam je nedostajao završni udarac“, dodao je Jirgen Klop.

A kad je reč o izgovorima, ovo nije prvi put da Nemac krivi vetar za loš rezultat. I ne samo vetar... Kolekcija alibija je ogormna i možete je pronaći OVDE. Ovaj za Boga je, ipak, najčudniji dosad.



tagovi

Jirgen KlopLiverpul

Obaveštavaj me

Liverpul

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara