Najbolji tim trećeg kola Mozzart Bet Superlige: Odbrana pripada Partizanu, Zvezda ima džokera koji daje golove

Vreme čitanja: 2min | pon. 05.08.24. | 12:06

Dvojica igrača kragujevačkog Radničkog se postarala da se brzo preboli eliminacija iz Evrope

Fokus jeste na Olimpijskim igrama, ali fudbal, kakav god da je, čak i skromnog intenziteta, ima publiku i privlači pažnju, pa je tako bilo i tokom minulog vikenda, posle koga je Partizan jedini neporažen tim – i jedini bez primljenog gola – Crvena zvezda se oporavila od kiksa sa lučanskom Mladosti, a kragujevački Radnički od eliminacije sa evropske scene.

U skladu s tim je i izbor najboljeg tima trećeg kola Mozzart Bet Superlige. Večiti su u njemu dali po dva predstavnika, koliko i Šumadinci, pošto su rezultatski najviše pokazali prethodnih dana.

Izabrane vesti

Što se tiče lidera na tabeli, crno-beli su zahvaljujući činjenicu da im mreža i dalje miruje, a da su defanzivci Svetozar Marković i Nikola Antić pogađali i srušili pančevački Železničar. Ne samo što su zaustavili prilaze golu Aleksandra Jovanovićamada je ovaj u nadoknadi obdranio penal – nego što je štoper dao prvi, a levi bek namestio drugi gol.

Zvezda je bila troma tokom prvih 45 minuta meča u Bačkoj Palanki, ubrzala je u nastavku i potpisala na kraju ubedljivu, pobedu. Najviše blagodareći Hvanu, pošto je reprezentativac Južne Koreje bio dvostruki asistent, dok je Bruno Duarte opet ušao s klipe opet bio precizan.

I na „Čika Dači“ napokon imaju razlog za zadovoljstvo. Iako su bili privremeni domaćini u Gornjem Milanovcu, izabranici Feđe Dudića su zgromili imenjaka iz Niša, a u ubedljivih 4:0 najviše su se istakli štoper Mehmed Ćosić i ofanzivac Evandro.

Opet, sve ih je nadvisio Stefan Kovač, vezista Čukaričkog, koji je trijumf Brđana nad Vojvodinom, u derbiju kola, potpisao tako što je učestvovao u akcijama za sva tri pogotka: golom, asistencijom i udarcem posle kog je postignut autogol.

Idealni tim trećeg kola Mozzart Bet Superlige posložen je u formaciji 4-4-2: Popović (OFK Beograd) - Ćosić (Radnički 1923), Marković (Partizan), Bogićević (Spartak), Antić (Partizan) – Terzić (IMT), Kovač (Čukarički), In Bom Hvan (Crvena zvezda), Evandro (Radnički 1923) - Krsmanović (Mladost), Duarte (Crvena zvezda).



tagovi

Tim kola Mozzart Bet SuperligeMozzart Bet SuperligaOFK BeogradRadnički KragujevacFK PartizanSpartakIMTČukaričkiMladost LučaniFK Crvena zvezdaMehmed ĆosićSvetozar MarkovićMihajlo BogićevićNikola AntićNikola TerzićStefan KovačHvan In BomEvandro da SilvaBruno Duarte

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda
FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara