Komentari na vest

Najbolji tim na Evropskom prvenstvu

R

Rubikova kocka

pre 3 meseca

Milina je gledati Španiju ljudi su tehnički toliko potkovani da nekad imam osećaj da imaju magnete na kopačkama koje uključe kada primaju loptu... Oduševljen sam
G

Gost13

pre 3 meseca

Rano je za ovakve naslove. Najbolji tim na EP ce biti onaj koji osvoji. Setite se Portugala pre 8 godina, grupu prosli jedva, sa 3 remija i osvojili. Sta je trebalo, posle grupe da se pise najgori tim koji je prosao?
R

Rubikova kocka

pre 3 meseca

Zamislite da je Piksi selektor Španije haha, Jamal i Viliams bi dobijali šansu na kašiku... Raul bi mu rekao ja sam najbolji napadač u istoriji Španije i da danas spremniji od svih i Morata bi na klupi završio😅
R

Rubikova kocka

pre 3 meseca

Zamislite da je Piksi selektor Španije haha, Jamal i Viliams bi dobijali šansu na kašiku... Raul bi mu rekao ja sam najbolji napadač u istoriji Španije i da danas spremniji od svih i Morata bi na klupi završio😅
S

SIoba

pre 3 meseca

Šteta što će da se sastanu u 1/4 finala pa će jedan od njih morati da ispadne...najviše p
F

Fußballspieler

pre 3 meseca

Još u Kataru kada su dobili prvu utakmicu 7:0 rekao sam da su me deca poput Pedrija, Gavija, Ferana Toresa oduševila lakoćom kojom trče i igraju. Tada sam rekao da zbog nedostatka iskustva ne znaju koji im je krajnji domet što mislim da i sada može da se dogodi ali da imaju lepu budućnost i da im prognoziram u narednih 10-ak godina svetsku ili evropsku titulu a možda i obe. Promena načina igre im je donela dosta dobrog a ovi Barsini klinci će takav fudbal igrati i u klubu kod Hansija Flika i za par godina će biti još bolji!
K

Ko bi reko cuda da se dese

pre 3 meseca

Najozbiljniji kandidati za osvajanje!!!
4

46

pre 3 meseca

Ovaj Kukurelja ih zaključa i pohapsi sve pozadi, osvoji loptu pa pokrene napad i ponavlja se napred na boku. Ne znam šta je s njim ove sezone i u klubu, drastično se popravio, čovek je mašina... Čilvel na klupu.
R

Rubikova kocka

pre 3 meseca

Jednostavno momak je stvoren za Špansku ligu!
D

Delija NBGD

pre 3 meseca

U Spaniji klinac od 16 godina se igra sa Italijanima a kod nas Pikseto doktor taktike iz Pasi Poljane ne sme da stavi Samardzica od 22 jer je jos uvek "zelen" znate.. zato ce Samardza biti idealan sa nekih 32 bar 45 minuta da dobije? 🤔
Š

Španija i španski klubovi

pre 3 meseca

Španija je ozbiljna fudbalska velesila. Ne treba smetnuti sa uma da su pre početka turnira mnogi govorili kako Španija "nikad nije bila slabija. Da neće ni grupu proći. Da im igra neka dečurlija od 16 godina" itd. Sada neka progutaju sve svoje nakaradne tvrdnje. Evo dve utakmice su bile dovoljne da ugase dežurne hejtere, a kako takmičenje bude odmicalo, Španija će sve više podizati intenzitet igre. Posle osvajanja Lige nacija prošle godine, ova generacija otvoreno napada i Evropsku šampionsku krunu. To se otvoreno reflektuje i kroz izjavu selektora De la Fuentea da niko nije jači od Španije. Sve ovo se dešava ponajviše zahvaljujući španskim klubovima koji su top level što se tiče načina funkcionisanja i organizacije koja je faktički dovedena do savršenstva. Prioritetno Real Madrid i Barcelona pa onda i svi ostali. Evo i mi u reprezentaciji Srbije beremo plodove dobrog rada španskih klubova. Golman Rajković nam je najbolji u reprezentaciji. Izrastao je u velikog golmana. Pravi čovek na golu. U Mallorci se isprofilisao u vrhunskog golmana jer radi sa vrhunskim profesionalcima koji imaju jasno definisan sistem i strategiju. Lamine Yamal je već postao top ubojit igrač, a tek mu je 16. Ja ne sumnjam ni najmanje da je pred njim karijera ravna Messiju i C. Ronaldu. Španija je definitivno najveći favorit za osvajanje ovog Eura. A i 2026. favorit za osvajanje Mundijala.
B

Brale

pre 3 meseca

Najjači utisak kod njih mi je ostavio Fabian Ruiz, koliko potcenjen igrač.. Sa golom i asistencijom je poslao hrvate kući verovatno a juče je od žabara sakrio loptu i igrao se sa njima kao da su omladinci.. Opet su Španci nekoliko godina ispred svih, podmladili ekipu, istrpeli ih godinu dve i sad će imati bomba ekipu za sledećih 10 godina.
4

46

pre 3 meseca

I ja gledam, pratio sam ga i ranije u Napoliju, čovek ima top u nozi, seče odbrane pasovima u prostor, zna i da predribla i da oduzme loptu...kompletan veznjak, u PSG-u se ne ističe toliko.

RealNo1

pre 3 meseca

А Њемачка не игра ове године? 🤔
Њ

Њ

pre 3 meseca

Њемачка не игра...
V

VoSeOslnjanjaNaVolaAčovek....

pre 3 meseca

Španija je kompaktna EKIPA . Ne dave loptu , vec igraju brzo i direktno . Spoj mladosti i Iskustva , milina za gledati Trener je vec bio u mlađim kategorijama tako je veoma dobro upoznat sa celom situacijom u timu i oko igraca . Veoma DOBAR POSO FUDBALSKOG SAVEZA ŠPANIJE . Jamal ima 16 god ... Pitanje za nase strucnjake: "KADA CE TE GOSPODO POCETI DA UBACATE MLADE PERSPEKTIVNE IGRACE" ?!

RealNo1

pre 3 meseca

А наш Пикси каже да је Павловић млад да би размишљао да га зове у репрезентацију. Срећа па је изабрао Њемачку да се спаси од "стручњака".
B

Bar Kohba

pre 3 meseca

Najlepsi fudbal igraju i za sada su uz Nemce prvi favoriti, svakako Francuska ima najbolje individualce. Ja ne bih odbacio Italiju, Portugal i Englesku jer su veliki timovi i mogu da igraju sa svima i uvek su nepredvidljivi i tu ce se lomiti sampionski obruc. Od ostalih bih pomenuo jos Svajcarsku i Dansku jer su jako spremni i ne boje se. Belgija mi je razocarenje, Hrvatska isto, tu je u oba slucaja smena generacije. Cesi, Slovaci borbeni, Rumuni isto, pa mozda svi dodju malo dalje. Odusevili su me Skoti neku noc kako se bore posle onakvog poraza i Gruzini ginu za dres, Albanci se isto bore, a Turci uvek nesto krenu, pa stanu, od njih ne ocekujem puno. Poljaci, Ukrajinci boranija kao i mi, jedino jos Austrija nije losa i borbeni su jako.
Z

Zlatko Psihopata

pre 3 meseca

Ova dva Afrikanca u napadu su Španci koliko sam ja Singapurćanin. Takve reprezentacije sa naturalizovanim Afrikancima ne zaslužuju poštovanje.
c

coa 90

pre 3 meseca

Uzmi jedno pivo, prijatelju. Biće ti lakše malo.
m

milos obiliccc

pre 3 meseca

i jedan i drugi rodjeni i odrasli u spaniji.Svakako su blizi Spaniji,nego neki nasi koji su odrasli po Evropi,a igrali za Srbiju. p.s. jako glup komentar
S

Svaka

pre 3 meseca

Im čast, kad im klinac od 16 igra u startnoj postavi. Posle nas, za njih navijam. Ima dosta razloga, ali ne bitno.
B

BubreguLoju

pre 3 meseca

Ne bih bas trčao pred rudu ipak ima jos da se igra , za sad su najvise pokazali Španci . Videcemo , ima jos zanimljivih ekipa ... Moze da iskoči neka reprezentacija iz drugog plana , nikad se nezna .
n

normanbates

pre 3 meseca

Nema veze sa Španijom, igraju sjajno stvarno. Samo sam želeo da prokomentarišem kakva je igračina onaj Vanja Drkušić, prvi put sam ga juče gledao, definitivno mi je sada jasno zašto ga Crvena zvezda juri godinama.
S

Scaloneta

pre 3 meseca

Za sada su najviše pokazali i drago mi je da konačno dobijamo Španiju posle nekoliko godina lutanja. Ali isto tako, sve se ovo zaboravlja u nokaut fazi, ne bi bio prvi put da ekipa koja oduševi u grupi ne osvoji prvenstvo a da neka ekipa koja se mučila u grupi pronadje igru i energiju za nastavak. Mladi su na nekim pozicijama, doći će i neka utakmica gde će Nico Williams i Yamal biti "ugušeni", a na klupi ne vidim igrače koji će ih odmeniti. Najjači deo ekipe Rodri-Ruiz-Pedri, oni su i kvalitetom i iskustvom sam vrh evropskog fudbala.
p

pley

pre 3 meseca

Gledati Spaniju uzivanje treba da osvoje Srbija za milion godina nece igrati tako,,,,