Milan Vidakov (©Starsport)
Milan Vidakov (©Starsport)

Najbolji strelac Prve lige, ali (još) ne i kvalitet za Vojvodinu - Vidakov se vratio u Mladost GAT

Vreme čitanja: 1min | čet. 08.09.22. | 11:04

U konkurenciji Nemanje Nikolića mladi napadač nije mogao do značajnije minutaže

(Od dopisnika Mozzart Sporta iz Novog Sada)

Napadač Vojvodine Milan Vidakov (22) opet je zadužio dres Mladosti GAT, pa će i ovu sezonu provesti na pozajmici u tom novosadskom klubu. Podsetimo, Vidakov je prošle godine lansirao “gatovce” u elitni rang nakon što je sa 18 pogodaka u 33 meča bio prvi strelac Prve lige Srbije.

Izabrane vesti

Zahvaljujući tom impresivnom učinku, po okončanju sezone i isteku pozajmice Vojvodina mu je ponudila novi ugovor. Na vernost Staroj dami obavezao se do januara 2025. godine. Ipak, u ovoj sezoni Mozzart Bet Superlige nije uspeo da dobije značajnu minutažu, budući da na svojoj poziciji ima jaku konkurenciju u vidu Nemanje Nikolića.

Odigrao je 22-godišnji napadač sve skupa 109 minuta raspoređena na četiri utakmice, u startnih 11 bio samo na gostovanju kod Radnika u Surdulici. Nije postigao gol.

Procenjeno je tako da je najpametnije da ode tamo gde će igrati, pa će Vidakov po drugi put braniti boje novosadske Mladosti. Prošle sezone bio je jedan od najzaslužnijih što su izborili promociju sa prvog mesta u Mozzart Bet Superligu, a sad će mladi napadač biti na novom zadataku – da pomogne Novosađanima da sačuvaju status superligaša.

Vidakov je prve korake napravio u omladincima Partizana. Potom je preko omladinaca Vojvodine stigao do prvog tima Stare dame, a u dosadašnjoj karijeri igrao je na pozajmicama u Vršcu, Kabelu i prošle sezone u Mladosti GAT.



tagovi

Milan VidakovLetnji prelazni rok 2022FK Vojvodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara