Komentari na vest

Najbolji igrač prvog kola Mozzart Bet Superlige: Adem Ljajić i novi letnji snovi

g

glas razuma

pre oko 2 meseca

Tako to bude, sve dok ne stigne do BG - splavova... A, posle, svašta bude, ko zameri to su lude.
P

Pa_zar

pre oko 2 meseca

Nije mi jasno zašto njegovu jučerašnju igru ocjenjuju ocjenom 8, dečko je odigrao za čistu desetku!
B

Boki 81

pre oko 2 meseca

Najbolji igrač u ligi ,kad bi mi u Zvezdi imali takvog igraca igrali bi i ove godine ligu šampiona!
s

sdf

pre oko 2 meseca

Како смара ово ложење на европски Пазар, кад потону биће ложење на Феђу Дудића српског Клопа, па после тога на неког новог док се сви колективно не распадну или их набије трећи тим Литваније.
R

Realno2

pre oko 2 meseca

Realno je najbolji bio🤙igra u pazaru gde realno ekipa ne vredi ni 2 miliona sa trenerom i strucnim stabom🙂lako je biti najbolji u zvezdi I partizanu kada imas saigrace koji vrede i do 6-7 miliona.
E

E moji vi...

pre oko 2 meseca

Nije imao konkurenciju???
G

Gostgost

pre oko 2 meseca

Tacno sam znao da cete njega da izaberete. Jer kako da stavite Serifa iz Zvezde, iako je daleko bolje odigrao. Ipak je Ljajic vas, iz Partizana, plus je dao gol iz slobodnjaka.
g

gostiristaa

pre oko 2 meseca

Hahaha, Serif može kopačke Ademu da nosi, ne budi smešan..
G

Gostgost2

pre oko 2 meseca

On je iz pazara ako nisi znao🙂da je iz partizana bio bi tamo I igrao bi za dzabe🙂mnogi ovde misle da pazarci vole partizan I zvezdu,Ali kada gosuju ti timovi tamo nesto nevidim tu ljubav sa tribina,tj.vidim 300-400 gosujucih navijaca iz BG.🙂tako je mislio i duljaj, pa su ga docekali fino u pazar😃
G

Gostgost

pre oko 2 meseca

@gostirista - Ja ne pricam ko je kvalitetniji igrac, nego ko je odigrao bolje utakmicu. Serif je bio daleko bolji, gledao sam obe utakmice. @gostgost2 - to odakle je on rodom uopste nije bitno. Bitno je da je igrao za Partizan, samim tim ce uvek da ga izaberu pre nekog iz Zvezde jer je ovo grobarska redakcija, skoro svi navijaju za Partizan.
L

Lik

pre oko 2 meseca

U pravu si druže. Šerif je dao 2 gola i krvario za ekipu, vraćao se nazad, uklizavao...generalno više koristan dok nije izašao. Ljajić je pokazao majstorstvo, ali u dosta situacija malodušnost. Vukanović je bio odličan.