Najbolji igrač osmog kola Mozzart Bet Superlige: Andrej Todoroski - dva lažnjaka, robenovska egzekucija

Vreme čitanja: 1min | sre. 18.09.24. | 13:25

Makedonski vezista sa dva gola protiv IMT-a zavredio laskavo priznanje

Četvrtu sezonu u Mozzart Bet Superligi igra Andrej Todoroski, a kako stvari stoje, u njoj bi makedonski vezista mogao da nadmaši lični golgeterski učinak i podari Spartaku najplodonosnije partije od dolaska u Suboticu. To je momak iz Prilepa nagovestio za vikend smestivši dve lopte u mrežu IMT-a i odigravši partiju koja mu je donela zvanje najboljeg igrača osmog kola srpske elite.

Kada Todoroski postiže ili namešta golove ove sezone, Spartak ne gubi utakmice. Protiv Traktorista je u periodu od 15. do 57. minuta. Počelo je sjajnom kontrom začinjenom lažnjakom i egzekucijom, da bi malo pre isteka sat vremena igre nekadašnji igrač austrijskog Vinera izveo potez koji je važio za zaštitni znak Arijena Robena. Ponovo je Todoroski izveo sličan lažnjak, ustremio se u jaču stranu i zavrnuo loptu u dalji ugao.

Izabrane vesti

Uz golgeterski doprinos koji je odlučio pobednika, špartao je Todoroski od šesnaestrca do šesnaesterca, krstario kako po desnoj, tako i po levoj strani terena, dobijao duele, osvajao lopte i apsolutno zasluženo zavredio laskavo priznanje.

O tome koliko Todoroski znači Spartaku verno govori sledeći podatak. Od osam osvojenih podova tima sa severa Srbije, sedam je golovima i asistencijama direktno doneo upravo 25-godišnji Makedonac.



tagovi

Spartak SuboticaAndrej Todoroskiigrač kolaIgrač kola Mozzart Bet Superlige

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara