Komentari na vest

Najbolji igrač 20. kola Mozzart Bet Superlige: Godina pune afirmacije Igora Miladinovića

з

за његове добре игре

pre 3 meseca

велике заслуге има и економ Павика...
D

Don Vito Corleone*

pre 3 meseca

“Koliko daleko će da dobaci (Miladinović)? To već zavisi samo od njega”, ovo je deo teksta objavljen u današnjem Mocartsportu! Mladi Miladinović treba da se poljubi u dlan što se nalazi u Čukaričkom, gde pružaju šansu mladim igračima! Šta bi sada radio Miladinović da je igrač Zvezde, kod ovog Milojevića, zvanog “mister-otkaz”, poznatog po nadmenom preziru prema mladim domaćim igračima, a u isto vreme nesposobnom da otkrije talenat u njima! Sada bi u društvu Šljivića, Kneževića i Maksimovića predstavljao ikebanu na klupi Zvezde i bili bi rezerve afričkim galaktikosima tipa Nedaje, Điga, Kraso, Olanjika, Kanga i Brukari! Za informaciju onom doktoru virtuelne ekonomije koji vodi Zvezdu, ovaj mladi Miladinović je marka za sve ukupno Afrikance u Zvezdi, sa kojima smo osvojili 32. mesto u grupnim fazama LŠ!HITNA PRIVATIZACIJA! Podrška za Vidića!
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD@Don Vito

pre 3 meseca

@Don Vito Corleone* - mislim da si u pravu! Ne daj Bože Miladinoviću da je on igrač Zvezde, jer sada bi bio rezerva usporenom 40. godišnjem Kangi, specijalisti za povratne pasove! Inače, prema nalazima FS DR Kongo, ovaj Kanga je prirodni fenomen, rođen je 4 godine posle smrti svoje majke! Kanga je slika i prilika ove Zvezde, pod vođstvom Terzića!
C

Cer

pre 3 meseca

Ovaj decko je bogami bas dobar igrac.
H

Hannibal@Cer

pre 3 meseca

@Cer – on je samo dobar, ali on još nije dostigao klasu Zvezdinih galaktikosa iz Afrike! Za sada, samo je dobar, dok su galaktikosi Kanga, Kraso, Olanjika, Bukari, su vrlo dobri i odlični, što je pokazala i grupna faza LŠ, gde smo nošeni znanjem ovih galaktikosa osvojili ubedljivo zadnje mesto! I ja kažem podrška za Vidića!
V

Vukkkk

pre 3 meseca

Ide za milione na leto