Ubuduće u Mozzart Bet Superligi (©Starsport)
Ubuduće u Mozzart Bet Superligi (©Starsport)

Najbolji fudbal u regionu igra se u – Mozzart Bet Superligi!

Vreme čitanja: 3min | pet. 01.07.22. | 15:00

Kompanija Mozzart nastavlja da ulaže u srpski sport, pa će u naredne tri godine biti naslovni sponzor domaćeg prvenstva kako bismo fudbal izdigli na još viši nivo

Reprezentacija na Svetskom prvenstvu, od sledeće sezone prvak direktno u Ligi šampiona i sve skupa pet klubova u Evropi, a već od ove – još jedan veliki korak napred za srpski fudbal. Kompanija Mozzart, regionalni lider u oblasti igara na sreću, biće naslovni sponzor domaćeg prvenstva, zvanično najboljeg na prostoru Balkana i šire, koje će se u naredne tri sezone stoga zvati – Mozzart Bet Superliga!

Ni tu nije kraj, jer će Mozzart pored Superlige u narednom trogodišnjem periodu nastaviti da finansijski pomaže i Fudbalski savez Srbije, a premijerno od ovog leta i Prvu ligu! Da zaokružimo priču i zajedno krenemo u nove pobede. I srpski fudbal podignemo na još viši nivo. Mada Uefina rang lista i 11. pozicija na njoj jasno svedoče: najbolji fudbal u regionu svakako se igra baš u Mozzart Bet Superligi!

Izabrane vesti

Uvereni smo, najveći sponzorski ugovor u istoriji FSS dozvoliće našem fudbalu da nastavi da još bržim tempom korača u svetlu budućnost, jer od raspada Jugoslavije nismo imali ovako uspešan period. Ne dozvolimo sebi da se ovime zadovoljimo, idemo dalje još odvažnije.

Podsetimo, reprezentacija Srbije je sa Draganom Stojkovićem na čelu izbacila Portugaliju usred Lisabona pa ovog puta na Svetsko prvenstvo putujemo sa realnim ambicijama da prođemo grupnu fazu. Crvena zvezda i Partizan su već standardni učesnici grupnih faza u evrokupovima, neretko i prolećni učesnici. Uspesi beogradskih večitih rivala izdigli su Superligu na 11. mesto na Uefinoj rang listi što će nam skoro sigurno dati direktnog učesnika Lige šampiona i pride obezbediti dodatni, peti klub na međunarodnoj sceni.

Baš zbog toga se očekuje da će predstojeća sezona biti najzanimljivija u 21. veku, jer pored uobičajene šampionske borbe crveno i crno-belih za Evropu će trčati Čukarički, Radnički Niš, Vojvodina, TSC, Napredak, pa i svi ostali superligaši. Većina ih se značajno pojačala, a uprava Superlige sada je dobila novi zamajac za dalji preporod srpskog fudbala.

Vreme je da pokažemo da smo porasli toliko da možemo da se odmerimo sa Evropom. Na njenom istoku smo, kaže Uefina lestvica, već ispred svih, jer nam u leđa gledaju i mnogo veće i bogatije zemlje, poput Rusije, Ukrajine, Češke, Turske...

Mozzart istinski veruje u dalji napredak srpskog fudbala i spreman je da i delima stane iza svojih reči.

Ne samo kad je fudbal u pitanju. Baš zato je Mozzart kompanija već godinama sponzor skoro kompletnog srpskog sporta i četiri najveća saveza u Srbiji: Fudbalskog, Košarkaškog, Odbojkaškog i Rukometnog. Pride pomaže i fudbalske klubove Crvenu zvezdu, Vojvodinu, Napredak, Radnički 1923, OFK Beograd, košarkašku sekciju Partizana koja se ove jeseni vraća u Evroligu, te Borca iz Čačka, na kraju i odbojkaše i rukometaše Vojvodine.

Fudbal je ipak najpopularnija sporedna stvar na svetu, a naša liga je u usponu koji će se ovom saradnjom samo nastaviti.

Volimo domaće! Već od 8. jula. jula kada počinje nova sezona u Mozzart Bet Superligi, opet sa 16 klubova, 30 kola u regularnom delu i potom još sedam u plej-ofu i plej-autu. Format se nije menjao, ali za razliku od svih prethodnih sezona ove će se umesto četiri kluba njih pet boriti za izlazak na evropku scenu.

Ne samo zbog toga, podržimo lokal, navijajmo za Mozzart Bet Superligu!



tagovi

kompanija mozzartMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara