""
""

NAJAVA DANA (utorak): Vraća se Liga šampiona! Igrajte je u Trostrukom superparu

Vreme čitanja: 5min | uto. 18.10.16. | 09:07

Pogledajte koji nas to interesantni događaji očekuju danas i koje mečeve samo u MOZZARTU možete odigrati po većim kvotama

Posle tri sedmice pauze, večeras se nastavlja takmičenje u Ligi šampiona. Na programu su mečevi u Grupama E, F, G i H, a u centru pažnje trebalo bi da bude sudar Sportinga iz Lisabona i Borusije iz Dortmunda, koji bi, u perspektivi, mogao da odluči ko će, zajedno s Real Madridom, u osminu finala.

Osim takmičenja u najprestižnijem evropskom kupu, biće zanimljivo i u Čempionšipu - na programu je celo 13. kolo - uz napomenu da nas čekaju interesantni mečevi na teniskom turniru u Moskvi.

Izabrane vesti

Što se tiče košarke, danas počinje FIBA Liga šampiona, a Mega Leks dočekuje italijanski Avelino.

Većina pomenutih mečeva nalazi se u MOZZART specijalu Trostruki superpar, što znači da ih možete odigrati po znatno većim kvotama u odnosu na one iz redovne ponude.

6401: LEVERKUZEN - TOTENHEM, 20.45
(Fudbal, Liga šampiona)

Leverkuzenu ne cvetaju ruže na početku sezone, a na kompletnu nestabilnu formu nadovezao se i poraz od Verdera u prethodnog vikenda. Totenhem je u subotu prekinuo fantastičan niz od pet vezanih pobeda u svim takmičenjima, ali to nije narušilo samopouzdanje ekipe Maurisija Poketina, koja želi sa povoljnim rezultatom da se vrati za London.

6402: CSKA - MONAKO, 20.45
(Fudbal, Liga šampiona)

CSKA ne blista u poslednje vreme, ali je uspeo da savlada Ufu u prošlom kolu i donekle popravi raspoloženje pred važan meč u Ligi šampiona. Monako je sasvim solidan utisak pokvario porazom u Tuluzu, ali je lider Grupe E i želi da ostane na čelnoj poziciji i posle ovog meča.

6403: REAL M. - LEGIJA, 20.45
(Fudbal, Liga šampiona)

Real je pucao rafalnom paljbom protiv Betisa u Sevilji, pa bi sada mogla da nastrada i Legija, koja igra izuzetno loše na početku sezone i ne vidimo način na koji će uspeti da izbegne težak poraz na Santijago Bernabeuu. Real je drugi u grupi sa četiri boda i lošijom gol-razlikom od Dortmunda, pa će sasvim sigurno pokušati da radi na tome ove večeri.

6404: SPORTING - DORTMUND, 20.45
(Fudbal, Liga šampiona)

Sporting kod kuće igra bez greške, pa Milionerima neće biti nimalo lako da odnesu bodove iz Lisabona. Dortmund je u poslednja dva kola Bundeslige osvojio samo jedan bod, pa se ne može reći da se u ovom trenutku nalazi u nekoj blistavoj formi, ali je i pored toga dovoljno kvalitetan da se izdigne iznad trenutne situacije.

6405: KLUB BRIŽ - PORTO, 20.45
(Fudbal, Liga šampiona)

Oba tima igraju po principu toplo-hladno, stim što domaćin ima i ogromnih problema sa povređenim igračima, što će mu dodatno otežati posao u ovoj utakmici. Briž je bez bodova u prva dva kola, dok Porto ima jedan i sigurno u ovoj utakmici vidi svoju priliku da se probije na drugo mesto. Domaćin stvarno nije bauk, a gol-razlika 0:7 pokazuje da je praktično zalutao u ovo takmičenje.

6406: LESTER - KOPENHAGEN, 20.45
(Fudbal, Liga šampiona)

Okršaj dve prvoplasirane ekipe u Grupi G, ali i meč u kome je domaćin veliki favorit. Lester bi eventualnim slavljem mogao da se nađe na korak od osmine finala, ali je proteklog vikenda ubedljivo poražen od Čelsija u Londonu i to je sasvim sigurno ostavilo traga na Ranijerijev tim. Ipak, Lisice su svesne da im je ovakva grupa predstavlja veliku šansu da se probiju u nokaut fazu takmičenja i pokušaće maksimalno da je iskoriste.

6407: DINAMO Z. - SEVILJA, 20.45
(Fudbal, Liga šampiona)

Dinamova forma sasvim sigurno ne uliva publici na Maksimiru samopouzdanje da može da se nada pozitivnom rezultatu protiv osvajača Lige Evrope. Modri su uz mnogo muke savladali Slaven Belupo, dok je Sevilja trijumfom nad Leganesom potvrdila da joj je forma u ozbiljnom usponu. Gosti imaju četiri boda i žele da iskorise idalnu šansu da osvoje sva tri boda.

6408: LION - JUVENTUS, 20.45
(Fudbal, Liga šampiona)

Neustrašivi Juventus stiže na noge Lionu, kojem pored svih muka u nacionalnom prvenstvu sada sada dolazi i meč protiv nadahnutog rivala, koji cilja trofej u ovom takmičenju. Domaćin ima samo bod manje od večerašnjeg rivala, zahvaljujući pobedi nad Dinamom u prvom kolu, ali će ovaj meč pokazati da li imaju čemu da se nadaju kada je u pitanju borba za prolazak u osminu finača Lige šampiona.

2113: BARNSLI - NJUKASL, 20.45
(Fudbal, Engleska 2)

Nizom od tri pobede Njukasl se progurao do drugog mesta na tabeli engleske druge lige. Barnsli u suprotnom raspoloženju. U proteklih pet kola osvojen je samo jedan bod. Njukasl je na poslednjih pet ligaških gostovanja sakupio 13 od mogućih 15 bodova. Pritom, ne zna za poraz u pet okršaja s Barnslijem. Istina, nije ga nikad ni savladao na Oukvel stadionu.

2118: FULAM - NORIČ, 20.45
(Fudbal, Engleska 2)

Težak izazov pred Slavišom Jokanovićem, jer Norič igra sjajno i sa šest pobeda u poslednjih sedam kola zauzima lidersku poziciju na tabeli druge lige Engleske. Fulam je tek u prošlom kolu prekinuo post od šest kola bez pobede. Na svom Krejven Kotidžu nije pobedio poslednjih pet ligaških utakmica. Poslednjih osam Noričevih utakmica donela su makar tri gola, sedam je otišlo u GG3+. U majskom sudaru ova dva tima Norič je slavio sa 4:2 i upisao prvu pobedu u 16 mečeva sa Fulamom. Izgubio je čak 11.

7035: MEGA LEKS - AVELINO, 18.30
(Košarka, FIBA Liga šampiona)

Početak takmičenja u novoformiranoj Ligi šampiona. Megin prvi protivnik je Avelino sa iskusnim Markom Kuzinom na centru, te proverenim igračima kakvi su Kirillom Fesenkom i Amerikancom sa makedonskim pasošem Markesom Grinom. Ne baš najzgodniji trenutak za Megu, koja je vezala četiri poraza, Avelino igra u ritmu jedna dobra, jedna loša utakmica. Sad je na redu - loša.

7611: J. TIPSAREVIĆ - D. LAJOVIĆ, 12,35
(Tenis, ATP Moskva)

Prvi sudar dvojice srpskih tenisera. Mlađi trenutno stoji mnogo bolje na ATP listi (78. na svetu, Janko je tek 140), ali to je najvećim delom posledica duge Tipsarevićeve pauze. Prošle nedelje u Šangaju obojica su stigli do drugog kola.

7634: J. OSTAPENKO - J. JANKOVIĆ, 10.05
(Tenis, WTA Moskva)

Na WTA listi deli ih samo tri mesta, ali 19-godišnja Letonka je tek počela da gradi karijeru. Međutim, u poslednje vreme joj ne ide najbolje. Poslednju pobedu na WTA turnirima ostvarila je još u avgustu u Nju Hejvenu posle čega je nanizala pet poraza. Jelena Janković je prošle nedelje stigla do polufinala u Hong Kongu. I sigurno je umornija od protivnice. Biće ovo njihov prvi susret.

(FOTO: Action images)


tagovi

Trostruki superparsportsko klađenjenajava danabet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara