©Star Sport
©Star Sport

Najava dana (utorak, 30. januar): Zvezda i Valensija u centru zbivanja, a tu je i Premijer liga

Vreme čitanja: 3min | uto. 30.01.24. | 07:59

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama...

NOT. FOREST – ARSENAL, 20.30

Izabrane vesti

(Fudbal, Engleska 1)

Ne ide Tobdžijama u posčednje vreme. Dobro, dobili su ubeddljivo Kristal Palas u proteklom kolu, ali je pitanje da li to gasi žar za porazom od Liverpula u FA kupu, te izgubljenim mečevima od Fulama i Vest Hema u ligaškom takmičenju. Forest ima svega dve pobede sa na pet mečeva u Premijer ligi, a Arsenal mora da napadne. Tobdžije su poslednji meč para u avgustu dobile sa 2:1.

FULAM – EVERTON, 20.45

(Fudbal, Engleska 1)

Jedina svetla tačka koju je Fulam u poslednje vreme napravio, odnosi se na poraz koji je naneo Arsenalu. Dakle, ima nešto u ovom timu, pa Everton mora da strepi jer visi na ivici opasne zone. Sećamo se i nedavnog susreta para u Liga kupu Engleske koji je dobio Fulam, ali tek na penale.

ASTON VILA – NJUKASL, 21.15

(Fudbal, Engleska 1)

Aston Vila je u zaletu, a da je tako svedoči i prethodnih pet utakmica na kojima nije gubila, sem na meču sa Mančester junajtedom (3:2). Njukasl je u seriji od četiri poraza i žarko želi da promeni nešto. Teško da će ponoviti žestoku pobedu od 5:1 koju je izvojevao na poslednjem avgustovskom meču protiv Aston Vile.

MALI – BURKINA FASO, 18.00

(Fudbal, Kup Afričkih nacija)

Ovo takmičenje dokazalo je da je sve moguće i da neke selekcije nisu toliko loše koliko su se pre grupne faze kotirale. Biće gusto, jer ako je Burkina Faso mogla jedan Alžir da narera na remi, može svakoga da muči. Mali je neporažen, a na pislednja dva meča remizirao je sa Tunisom i Namibijom.

MAROKO – JUŽNA AFRIKA, 21.00

(Fudbal, Kup Afričkih nacija)

Maroko ima bolji tim, ali to ne znači da Južna Afrika nema nikakve šanse. Ne bi ova selekcija bila druga u Grupi E da je drugačije. Uzgred, ne bi ni dobila poslednji meč para u kvalifikacijama za Kup Afričkih nacija sa 2:1 u junu prošle godine.  

LESTER – SVONSI, 20.45

(Fudbal, Engleska 2)

Lak posao deluje da je pred Lisicama! Samo jedan osvojen bod u prethodna dva kola zarad prestiža tima nije dovoljan, a ceh će po svoj prilici morati da plati Svonsi koji igra promenljivo, a nalazi se na 16. mestu tabele. Lester je u oktobru poslednji meč para dobio sa 1:3.

SANKT PAULI – FORTUNA DISELDORF, 20.45

(Fudbal, Kup Nemačke)

Meč iz Cvajte od pre par dana dokaz je da Fortuna ume da drži loptu u nogama duže od Sankt Paulija, ali da večerašnji domaćin lakše dolazi do šanse i gola. Naime, Sankt Pauli je pomenuti meč para dobio sa 1:2, pa na Fortuni je da u Kupu Nemačke pokuša da ispravi igru i eventualno uradi nešto sebi u korist.

CRVENA ZVEZDA – VALENSIJA, 20.00

(Košarka, Evroliga)

Drama u završnim sekundama derbija u ABA ligi, i pobeda nad Partizan Mozzart Betom (88:86), snažan su motiv za Crvenu zvezdu pred doček Valensije. Neće biti lako protiv ekipe koja žli da opstane među prvih deset, kao što to nije bilo u decembru kada je u Španiji bilo 85:81 za Valensiju.

LION – FENERBAHČE, 20.00

(Košarka, Evroliga)

Samo pet pobeda Liona u takmičenju, dovoljno garantuju Feneru. Turci su peti na tabeli, imaju samo jedan poraz na poslednjih pet utakmica, pa očekuju pobedu i na ovom gostovanju. Na poslednjem meču para u oktobru bilo je 101:86 za Fenerbahče, što znači sa je Lion na tom meču potpuno nadigran.

REAL MADRID – MAKABI T.A, 20.30

(Košarka, Evroliga)

Realu na crti nije lako biti! Najbolji tim Evrolige u svakom slučaju je favorit, pa ni Makabi nije izuzetak. Shvatimo zato Monako kao prolaznu bolest za Real koji je kod kuće ove sezone od 11 odigranih, dobio sve mečeve. Dakle, Makabiju će biti jako teško a da ne izgubi ubedljivo, kao u novembru kada je bilo 70:99.


tagovi

sportsko klađenjenajava danabet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara