Novak Đoković (©Reuters)
Novak Đoković (©Reuters)

Najava dana (utorak, 28. maj): Ima fudbala, ali Nole i Rolan Garos su u prvom planu

Vreme čitanja: 3min | uto. 28.05.24. | 08:00

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama...

HARTBERG – AUSTRIJA BEČ, 19.00

Izabrane vesti

(Fudbal, Austrija 1, plej-of)

Austrija u ovom finalu vodi pobedom od 2:1 sa prve utakmice. Poslednja tri odigrana meča para donela su GG3+ ishode. Čini se da Austrija generalno igra opuštenije. Inače, na mečevima ovih timova tradicionalno pada minimalno po tri gola.

NAC BREDA – EKSCELZIOR, 20.00

(Fudbal, Holandija 1, plej-aut)

Ovo je prva utakmica, a oba tima se nadaju da će iz ove trke izaći sa dobitnim ishodom. Inače, Ekscelzior je pred ovaj meč savaldao Den Hag sa čak 7:0. Poznato je da ova ekipa igra efikasne mečeve. Ni NAC Breda nije naivna, tako da su i mečevi ove ekipe okončavani u skorije vreme makar sa 3+ ishodom. Ova dva tima poslednji put su se sureli na prijateljskom meču u julu prošle godine, a slavila je NAC Breda.

VEHEN – JENA REGENSBURG, 20.30

(Fudbal, Nemačka 2, plej-aut)

Trećeligaš Vehen, uspeo je da izbori konačnih 2:2 na prvom meču. Jena nije zadovoljna, a kako bi i bila kada se nadala da će moći da slavi. Nije joj išlo u Cvajtoj, tako da će se za spas boriti bukvalno sa polovičnim šansama. Moguće je da će ovo biti jako napet meč.

MALME – ELFSBORG, 19.00

(Fudbal, Šveska 1)

Malme je do 11. Kola postigao već 30 golova. Zbog toga je i prvi na tabeli, pa Elfsborgu koji je ostvario polovičan učinak ovo gostovanje neće biti ni najmanje lako. Imaće Malme razlog da se svetim ako se sećate, Elfsborg je nedavno dobio meč para sa 3:1.

BURG – MONAKO, 20.00

(Košarka, Francuska 1)

Ovo polufinele plej-ofa, trenutno je na 1:1 u pobedama. Monako je dobio prvi meč sa 85:72, a zatim je Burg uzvratio sa 73:83. Od početka godine, bila je to druga pobeda ovog tima nad Monakom. Biće ovo jako uzbudljiv meč, mada se mora konstatovati da je Monako nominalno favorit.

ASVEL LION – PARIZ, 21.05

(Košarka, Francuska 1)

U ovom momentu je 1:1 u pobedama. Pariz je dobio prvi meč sa 94:81, a zatim je Lion uzvratio sa 85:89. Kako bilo, Lion sada ima prednost domaćeg parketa i verovatno će pokušati da odigra dominantno. Za eventualni uspeh Pariza ključna će biti odbrana vlastitog reketa.

MEDOJEVIĆ - COBOLI, oko 12.00

(Tenis, Rolan Garos)

Uspeo je Hamad Međedović da se preko kvalifikacija prvi put u karijeri dokopa glavnog žreba pariskog grend slema, a sada će imati priliku i da upiše prvi trijumf. Žreb mu nije loš pošto mu je za protivnika na startu dao mladog Italijana Flavija Cobolija. Jeste on za 78 mesta bolje rangiran od našeg igrača, kao i to da je pre par dana igrao polufinale turnira u Ženevi, međutim može momak iz Novog Pazara da igra sa njima.

ĐOKOVIĆ - ERBER, oko 12.00

(Tenis, Rolan Garos)

Slabu sezonu ima Novak Đoković i zato je jasno poručio da na Rolan Garos ne dolazi kao favorit. Nije uspeo ni da se domogne trofeja u Ženevi, turniru koji je serije 250, međutim u duelu sa Pjer Igom-Erberom se za sve pita. Barem tako mora. Nikada 33-godišnji Francuz nije slavio nad Srbinom, istina je da će imati domaću publiku uz sebe, ali teško i oružja da se ozbiljnije suprostavi.


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara