©AFP
©AFP

NAJAVA DANA (utorak, 24. septembar): Lagana šetnja fudbalskom Evropom

Vreme čitanja: 2min | uto. 24.09.24. | 09:15

Evo koji nas najvažniji sportski događaji očekuju danas...

MAN. SITI – VOTFORD, 20.45

Izabrane vesti

(Fudbal, Liga kup Engleske)

Građani su slavili na poslednjih 15 obračuna sa ovim rivalom u svim takmičenjima. Pritom su na svih 15 postigli najmanje po dva gola.

ČELSI – BEROU, 20.45

(Fudbal, Liga kup Engleske)

Sa Čelsijem u poslednje vreme nikad niste sigurni, ali ovo bi i za londonski tim morao da bude zicer. Tim Enca Mareske osvojio je 10 od mogućih 12 bodova iz prethodna četiri kola te pun samopouzdanja dočekuje lidera četvrtog ranga engleskog fudbala.

VOLSOL – LESTER, 20.45

(Fudbal, Liga kup Engleske)

Kup takmičenje i naravno duel prvemijerligaša i četrvtoligaša. Jasno je ko je favorit, ali pritom treba znati da Lisice nisu u dobroj formi i da su zabeležile tek dva trijumfa u poslednjih 11 susreta u svim takmičenjima.

VIKOMB – A. VILA, 21.00

(Fudbal, Liga kup Engleske)

Velikan iz Birmingema, drugog najvećeg grada Engleske, nije doživeo poraz od Vajkomba na poslednjih pet međusobnih odmeravanja u svim takmičenjima.

VALENSIJA – OSASUNA, 19.00

(Fudbal, Španija 1)

Na poslednja četiri susreta Osasune u Primeri palo je tri ili više pogodaka. Valensija je u minulom kolu zabeležila tek prvu pobedu u novoj sezoni španskog šampionata.

SEVILJA – VALJADOLID, 19.00

(Fudbal, Španija 1)

Na poslednja tri obračuna ova dva rivala u svim takmičenjima na kojima je Sevilja bila domaćin nije bilo pobednika. Valjadolid nije zatresao mrežu na šest od poslednjih osam mečeva u Primeri.

REAL M. – ALAVES, 21.00

(Fudbal, Španija 1)

Kraljevski klub je slavio na 17 od poslednjih 19 obračuna sa ovim rivalom u svim takmičenjima. Real je neporažen na poslednjih 38 mečeva u španskom šampionatu.

TORINO – EMPOLI, 21.00

(Fudbal, Kup Italije)

Na poslednjih pet odmeravanja ova dva rivala u svim takmičenjima, na kojima su toirinski Bikovi bili domaćini Empoli nije uspeo da trijumfuje.

VIGAN – STIVENIDŽ, 20.45

(Fudbal, Engleska 3)

Latiksi su izgubili oba susreta sa ovim rivalom u prošlogodišnjim odmeravanjima. Stivenidž je od mogućih devet bodova ove sezone u Ligi 1 doneo kući sa gostovanja samo jedan, a pobedu u gostima je zabeležio poslednji put još u januaru.

LEJTON O. – PITERBORO, 20.45

(Fudbal, Engleska 3)

Na poslednjih čak devet obračuna na kojima je Lejton Orijent bio domaćin ovom rivalu u svim takmičenjima palo je najmanje po tri pogotka. Pritom je Piterboro slavio na poslednja tri gostovanja u Istočnom Londonu.


tagovi

najava dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara