"Trofej Lige šampiona"
"Trofej Lige šampiona"

NAJAVA DANA (utorak, 16. septembar): Konačno ćemo ponovo slušati himnu Lige šampiona

Vreme čitanja: 2min | uto. 16.09.14. | 08:04

Pogledajte koji nas najzanimljiviji događaji očekuju danas...

Trofej Lige šampiona6401: JUVENTUS  - MALME, 20.45
(Fudbal, Liga šampiona)

Malme prvi put u Ligi šampiona, Juventus počinje život bez Antonija Kontea pod čijim vođstvom prošle sezone nije izgubio evropsku utakmicu u Torinu. Ali, u poslednje četiri evropske premijere u grupnoj fazi sve sami remiji.

Izabrane vesti

6402: OLIMPIJAKOS – ATL. MADRID, 20.45
(Fudbal, Liga šampiona)

Prošlogodišnji finalista Atletiko kreće iz Atine u kojoj su prošle sezone pred Olimpijakosom pali Benfika, Anderleht i Mančester junajted, ne i PSŽ.  Ali, Atletiko prošle sezone nije izgubio nijedno od šest evropskih gostovanja.

6403: LIVERPUL – LUDOGOREC, 20.45
(Fudbal, Liga šampiona)

Liverpul posle pet sezona ponovo u eliti, Ludogorec debituje na velikoj sceni i prvi put igra na engleskom tlu. Liverpul je protiv bugarskih timova igrao osam puta, šest mečeva je dobio, dva izgubio, poslednji put od CSKA 2005. - baš na Enfildu

6404: REAL M.  – BAZEL, 20.45
(Fudbal, Liga šampiona)

Real je na putu ka osvajanju titule prvaka Evrope dobio svih šest utakmica na stadionu Santjago Bernabeu, pritom postigavši 17 golova, a primivši samo tri. U Madridu u Ligi šampiona nisu poraženi od aprila 2011.

6405: BENFIKA – ZENIT, 20.45
(Fudbal, Liga šampiona)

Igrali su u osmini finala u sezoni 2011/2012. U Sankt Peterburgu je bilo 3:2 za Zenit, u Lisabonu 2:0 za Benfiku. Na Lužu Benfika prošle sezone nije izgubila evropski meč. Zenit je pak tri poslednja učešća u LŠ otvorio porazima na strani.

6406: MONAKO  - LEVERKUZEN, 20.45
(Fudbal, Liga šampiona)

Monako, finalista iz 2004, u Ligi šampiona igra prvi put posle osam sušnih godina. Protiv Nemaca ima izuzetan učinak na domaćem terenu – tri pobede na tri utakmice, uz devet datih golova i netaknutu mrežu.

6407: DORTMUND – ARSENAL, 20.45
(Fudbal, Liga šampiona)

I prošle sezone su bili u istoj grupi. Borusija je u Londonu slavila sa 2:1, ali je na Vestfalenu slavio Arsenal, koji, inače, u poslednjih 10 sezona nije izgubio prvi meč u Ligi šampiona – na osam je pobedio, dva su završena nerešenim rezultatom.

6408: GALATASARAJ  - ANDERLEHT. 20.45
(Fudbal, Liga šampiona)

Na poslednjih 18 evropskih utakmica u Istanbulu samo tri poraza Galatasaraja, poslednji je bio baš na startu prošle sezone kada je Real slavio sa 6:1. Roberto Manćini je u međuvremenu otišao, na klupi je Ćezare Prandeli.

8402: POLJSKA – BRAZIL, 20.25
(Odbojka, Svetsko prvenstvo)

Brazil je nanizao devet uzastopnih pobeda na Svetskom prvenstvu izgubivši pritom svega pet setova. Poljaci kao da su se umorili posle furiozniog početka.  U tri meča posle poraza od SAD  izgubili su pet setova.

(FOTO: Action images)


tagovi

najava danapredlozzi i tipovanjasaveti za klađenjetipovanje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara