"Bejl, Kros i Rodrigez"
"Bejl, Kros i Rodrigez"

NAJAVA DANA (utorak, 12. avgust): Renovirani tim Reala se večeras u Superkupu Evrope bori za prvi trofej ove sezone

Vreme čitanja: 2min | uto. 12.08.14. | 08:01

Pogledajte koji nas najzanimljiviji sportski događaji očekuju danas...

Bejl, Kros i Rodrigez6401: REAL – SEVILJA, 20.45
(Fudbal, UEFA Super Kup)

U poslednjih pet susreta Reala i Sevilje pobede su odnosili domaćini, ali sada se igra u Kardifu. Real je, naravno, favorit, a imajte na umu da je na šest od poslednjih sedam međusobnih duela bilo makar tri gola, te da je pet puta prošlo GG3+.    

Izabrane vesti

2032: BIRMINGEM – KEMBRIDŽ, 20.45
(Fudbal, Liga kup Engleske)

Birmingem nije onaj tim koji je pre samo tri sezone osvojio ovo takmičenje, ali sada bi morao da slavi, jer je Kembriž do pre par meseci igrao u petoj ligi, Konferenciji, a na poslednja četiri takmičarska gostovanja nije dao gol.

2033: BLEKBURN – SKANTORP, 20.45
(Fudbal, Liga kup Engleske)                       

Skantorp je prošle sezone izborio promociju u treću ligu Engleske u kojoj je startovao porazom na gostovanju kod Svindona (1:3). Blekburn je klub veće tradicije i u seriji od pet uzastopnih pobeda

2042: LIDS – AKRINGTON, 20.45
(Fudbal, Liga kup Engleske)

Još jedan sudar drugoligaša i novopečenog četvroligaša. Na poslednjih pet utakmica Lidsa na svom Eland Roudu nije bilo više od dva gola, a isto važi i za tri protekle utakmice Akringtona, koji je tokom priprema, poređenja radi, igrao i 2:2 sa Blekburnom.

2044: MILVOL – VIKOMB, 20.45
(Fudbal, Liga kup Engleske)                       

I jedan i drugi su uspešno otvorili novu sezonu identičnim rezultatom (2:0). Iako Milvol igra u Čempionšipu, a Vikomb rang niže, Liga kup je poznat po iznenađenjima, a pritom Lavovi na poslednjih šest međusobnih mečeva ne znaju za pobedu nad Plavcima. 

2058: VULVS – NORTEMPTON, 20.45
(Fudbal, Liga kup Engleske)

I Vulverhempton i Nortempton startovali su sa identičnom pobedam (1:0). Kvalitet i tradicija su na strani Vulvsa, koji su slavili u do sada jedina dva međusobna meča. Valja napomenuti da je oba puta došlo 4+. 

2062: REDING – NJUPORT, 21.00   
(Fudbal, Liga kup Engleske)                  

Reding je krenuo sa remijerm, Njuport sa porazom. Do sada se nikada nisu sastali. Reding je na poslednja dva meča igrao 4+, a Njuport na poslednja četiri 0-2.

5051: VALENSIJAN – TROA, 18.30
(Fudbal, Liga kup Francuske)

Troa je dve uvodne utakmice u francuskoj Ligi 2 dobila minimalnim rezultatom 1:0. Valensijan je na oba meča primio po dva gola. Njihovi međudobni susreti obično su vrlo efikasni – na četiri od pet prošle su igre UG3+ i GG3+.

5057: ORLEAN – OKSER, 20.00
(Fudbal, Liga kup Francuske)                    

U tri susreta ova dva tima, a zanimljivo svi su bili prijateljski, pobeda Oksera, pobeda Orleana i jedan remi. Jedino je Okser svaki put dao gol. Na pet poslednjih utakmica Orleana nije bilo više od jednog.

7076: CONGA – JUŽNJI, 16.00
(Tenis, ATP Sinsinati)

Sedmi susret ove dvojice tenisera, čak šesti na tvrdoj podlozi. Rezultat je trenutno poravnat na 3:3, ali poslednji put su se sastali 2012. Conga ulazi osokoljen trijumfom u Torontu u kojem je savladao Đokovića, Federera, Mareja…

(FOTO: Action images)


tagovi

saveti za klađenjenajava dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara