Slavlje Virca i Musijale (Reuters)
Slavlje Virca i Musijale (Reuters)

NAJAVA DANA (utorak, 10. septembar): Fudbalski klasik Holandija - Nemačka, Orlići, pa sudar Kolumbije i Argentine

Vreme čitanja: 3min | uto. 10.09.24. | 08:00

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama...

MAĐARSKA – BiH, 20.45

Izabrane vesti

(Fudbal, Liga nacija)

Holandija je odnela zasluženu pobedu nad BiH, koja je pala sa 5:2. Nemci su s druge strane deklasirali Mađare sa 5:0. Dakle, obe selekcije su primile po pet golova, tako da će ovaj meč biti jako zanimljiv iz aspekta tipovanja na golove. U svakom slučaju, Mađarska je nešto kvalitetnija.

HOLANDIJA – NEMAČKA, 20.45

(Fudbal, Liga nacija)

U taboru Holandije očekivanja se zasnivaju na plasmanu u polufinale nedavno završenog Evropskog prvenstva na kojem su učešće završile bolnom eliminacijom od Engleske golom u poslednjem minutu. Nemačka je s druge strane na novom početku, bez nekolicine lidera, budući da su se iz reprezentacije povukli dosadašnji kapiten Manuel Nojer, Ilkaj Gundogan i Tomas Miler, te Toni Kros koji je završio igračku karijeru.

ALBANIJA – GRUZIJA, 20.45

(Fudbal, Liga nacija)

Albanija je savladala Ukrajinu sa 1:2. Sve se zbilo u drugom poluvremenu, dok je Gruzija neočekivano Čehe tukla sa 4:1. Ako nastavi ovako da igra, ekipa Češke može vrlo velike probleme da zada Albaniji. Ovaj meč mogao bi da bude napet.

ČEŠKA – UKRAJINA, 20.45

(Fudbal, Liga nacija)

I Česi i Ukrajinci su poraženi u prvom kolu. Prvi su propatili od Gruzije koja im je dala četiri gola, dok je Ukrajina sa 1:2 pala pred Albanijom. Oba tima zbog toga žele bodove, pa se čini da će na meniju biti jako tvrd meč timova željnih da slave.

ENGLESKA – FINSKA, 20.45

(Fudbal, Liga nacija)

Sudar Republike Irske i Gordog Albiona dobili smo već u uvodnoj rundi B divizije Lige nacija, a na Aviva parku u Dablinu, domaća publika imalap posebno je fokusirala dvojicu izdajnika, Deklana Rajsa i Džeka Griliša. Na kraju, 2:0 za Engleze koji su apsolutni favorit na meču sa Finskom koja poražena od Grčke sa 3:0.

IRSKA – GRČKA, 20.45

(Fudbal, Liga nacija)

Bilo je tenzija, ali je na kraju Engleska odnela bodove Irskoj koja je poražena sa 0:2. Grci su sa 3:0 savladali Fince i nadaju se dobrom rezultatu večeras. Naravno, jer dobili su oba kvalifikaciona meča para za Evropsko prvenstvo prošle gonine. Na prvom susretu bilo je 2:1, da bi se u oktobru rezultat zakucao sa 0:2.

MAKEDONIJA – JERMENIJA, 20.45

(Fudbal, Liga nacija)

Farani su remizirali sa Makedoncima, a Jermeni su slavili sa 4:1 na meču sa Letonijom. Očekujemo da ova utakmica bude uzbudljiva, uz informaciju da se par sreo pre skoro godinu dana na prijateljskom meču okončanom sa 3:1 za Makedoniju.

ANDORA – MALTA, 20.45

(Fudbal, Liga nacija)

Kada se susreću dve ovako loše reprezentacije, onda se ništa ne zna. Na favorita zaboravite, a znajte da je Malta tučena od Moldavije sa 2:0. Andora već dve godine nije dobila ni jedan meč. Sve u svemu, ovo će biti jedna od onih utakmica na kojima će tipovanje biti izuzetno izazovno.

KOLUMBIJA – ARGENTINA, 22.30

(Fudbal, kvalifikacije za Svetsko prvenstvo)

Argentinci na goostovanje u Barankilju dolaze bez dvojice najboljih igrača u zlatnoj eri pod Lionelom Skalonijem. Leo Mesi se još nije potpuno oporavio od povrede dok se Anhel Di Marija penzionisao iz nacionalnog tima. Očekuje se da najveći teret padne na leđa Lautara Martineza, Paula Dibale, Hulijana Alvareza… Kolumbija je procevtala otkad je na klupu došao argentinski strulnjak Nestor Lorenco i niže sjajne rezultate gde god se pojavi.

AZERBEJDŽAN M21 – SRBIJA M21, 17.00

(Fudbal, kvalifikacije za EP, M21)

Mlada reprezentacija Srbije poražena je od Ukrajine u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2025. rezultatom 2:1 (1:1) posle ranog vođstva i potpunog preokreta. Azerbejdžanci su poraženi od Luksemburga sa 2:0, pa se nadamo da Orlići neće biti u problemu na meču s njima.


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara