Aleksandar Lutovac (Partizan) ©Starsport
Aleksandar Lutovac (Partizan) ©Starsport

NAJAVA DANA (subota, 31. oktobar): Start u Šefildu sa stanicama u Madridu, Bilefeldu, Beogradu, Milanu, Liverpulu...

Vreme čitanja: 4min | sub. 31.10.20. | 08:15

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju danas

ŠEFILD JUN. – MAN. SITI, 13.30

Izabrane vesti

(Fudbal, Engleska 1)


Šefild se prilično muči ove sezone i nakon poraza od Liverpula u prošlom kolu (2:1) upisali su i šesti vezani meč bez pobede. Jedine poene koje su do sada uspeli da osvoje stekli su posle remija sa Fulamom (1:1) koji je iza njih na dnu tabele. Građani su bili ubedljivi protiv Marselja u Ligi šampiona (3:0), međutim nerešen ishod sa Vest Hemom bilo je treće posrtanje Gvardiolinog tima na pet odigranih utakmica u Premijer ligi. Njihov skor sa Šefildom na četiri prethodna odmeravanja glasi tri pobede i jedan poraz.

LIVERPUL – VEST HEM, 18.30

(Fudbal, Engleska 1)


Liverpul je u prošlom kolu savladao Šefild ali ova, kao i pobeda protiv Midtjilanda u LŠ bile su daleko od ubedljivih. Kako god, Klopov tim trenutno je u seriji od tri uzastopne pobede. Vest Hem je posle remija sa Totenhemom (3:3) igrao nerešeno i sa Mančester Sitijem (1:1), ali sa 12 postignutih golova deluje prilično dobro u ofanzivnom delu igre. Liverpul je neporažen u poslednjih osam odmeravanja sa Vest Hemom, a Čekićari su zadnju pobedu protiv ovog rivala upisali 2016.

NANT – PSŽ, 21.00

(Fudbal, Francuska 1)


Od sedam odigranih utakmica Nant je dobio samo dve, ali je sa dve pobede i dva remija ovaj tim još uvek neporažen kod kuće. Naravno, pitanje je koliko će mu to uopšte biti od pomoći s obzirom da se posle početnog posrtanja PSŽ u potpunosti vratio u svoju prepoznatljivu formu. Osetio je to na svojoj koži Dižon u prošlom kolu (4:0), a onda i Bašakšehir u Ligi šampiona (0:2). Uz sve to Parižani su od prethodnih 17 duela sa Nantom dobili 16.

INTER – PARMA, 18.00

(Fudbal, Italija 1)


Inter će posle loših izdanja u Ligi šampiona (remi sa M’gladbahom i Šahtjorom) pokušati da se vrati na pobednički kolosek u Seriji A gde je takođe igrao nerešeno sa Lacijom, a potom i izgubio od Milana. Stvari je ipak malo popravila pobeda nad Đenovom u prošlom kolu. Parma je posle pet kola uspela da dobije jedino Veronu, uz tri poraza i remi sa Specijom. Tradicija je na strani Intera koji je njihov prethodni okršaj u junu kao gost dobio sa 2:1.

BILEFELD – DORTMUND, 15.30

(Fudbal, Nemačka 1)


Novajlija u Bundesligi posle pet kola dobio je samo posrnuli Keln, a jedino je Šalke postigao manje golova od njih. Dortmund je naravno opet rešen da skine Bajern sa trona i sigurno neće sebi dozvoliti da gubi bodove u ovakvim duelima. Najbolji defanzivni tim u prvenstvu poslednji put sa Bilefeldom igrao je 2010. i slavio sa 2:0, a od ovog rivala nije primio gol na poslednja tri odmeravanja. Teško da će i sad.

M`GLADBAH – RB LAJPCIG, 18.30

(Fudbal, Nemačka 1)


Derbi, sigurno i tvrda utakmica timova sa sjajnim odbranama deluje kao neminovnost. Međutim, M’gladbah će morati da pokuša da se relaksira od Real Madrida s kojim je u Ligi šampiona u samom finišu meča prokockao dva gola prednosti, pa na kraju remizirao. Veću depresiju očekujemo od Lajpciga koji je deklasiran od Mančester Junajteda (5:0), pa ostaje da vidimo šta će stručni štabovi preduzimati u cilju što boljeg izdanja u susretu prvoplasiranog i šestoplasiranog tima na tabeli Bundeslige.

REAL MADRID – UESKA, 14.00

(Fudbal, Španija 1)

Real se čupao u Menhengladbahu, da bi poraz od 2:0, od 83. minuta, pa do trećeg minuta sudijske nadoknade golovima Benzeme i Kazemira pretvorio u X. Ueska nema igrače tog kalibra, teško da može čak i umornim Madriđanima da naudi, ali nije ni bezopasna. Naime, ovaj tim na poslednjih pet utakmica, čak četiri puta je remizirao, da bi na posletku zabeležio poraz od 4:1 u utakmici sa Real Sosijedadom.

ALAVES – BARSELONA, 21.00

(Fudbal, Španija 1)


Barseloni aplauz za pobedu nad Juventusom u Ligi šampiona, ali i teret na plećima, pošto su Mesi, Dembele, Grizman i momci u poslednja tri kola remizirali sa Seviljom, a zatim bili poraženi od Hetafea, te Real Madrida pri konačnih 3:1. Alaves je do sad poražen četiri puta, dve utakmice je dobio, a Barselona tradicionalno dobija mečeve para i to sa visokim ishodima. Poslednji put bilo je 0:5 za Barselonu.

PARTIZAN – MAČVA, 17.00

(Fudbal, Srbija 1)


Posle kiksa na Čairu, Partizan se nalazi na tri boda u minusu u odnosu na Vojvodinu, a čak 10 iza vodeće Zvezde. Greška protiv Mačve u Humskoj zbog toga nije ni opcija, pa Stanojević iz sve snage mora da forsira Asana, Nahtka i družinu. Znači, očekuje se nastavak tradicije, odnosno lagana pobeda nad Šapčanima koji su ubedljivi na fenjeru Superlige.

IGOKEA – PARTIZAN, 20.00

(Košarka, ABA liga)


Vlado Šćepanović je dobio otkaz pred meč u Laktašima, a na klupi ga, zbog bolesti njegova dva pomočnika menja trener mlađih kategorija crno-belih, Milivoje Lazić. Igokea je solidan tim, što potvrđuje i skor domaćina koji je nakon startnog poraza vezao tri pobede. Kako bilo, Partizan će pred ovaj susret morati da zaboravi Burž, odnosno poraz pri konačnih 76:89 u Evrokupu.


tagovi

bet analizanajava dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara