©Reuters
©Reuters

NAJAVA DANA (subota, 29. jun): Italijani i Nemci strepe od uhodanih sistema

Vreme čitanja: 3min | sub. 29.06.24. | 08:00

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama...

ŠVAJCARSKA – ITALIJA, 18.00

Izabrane vesti

(Fudbal, Evropsko prvenstvo)

Švajcarci su omamili Nemce i navukli ih na X. To je bila ona “realna” dvojka u trećem kolu koja nikada nije došla… Čekalo se isto i na meču Hravtska – Italija, pa opet X, mada to ruku na srce i nije bio baš toliko iznenađenje. Sve u svemu, da vidimo šta Spaleti sprema Švajcarskoj sa kojim je Italija čak četiri puta na poslednjih pet utakmica remizirala.

NEMAČKA – DANSKA, 21.00

(Fudbal, Evropsko prvenstvo)

Dance smo videli protiv Srbije, čvrsta su ekipa, organizovana, koja ume i da se brani i da napada kad je to potrebno. Nagelsman će usled kartona morati da menja štoperski par. Tako će od prvog minuta zaigrati Valdemar Anton i Niko Šloterbek. Džonatan Ta je suspendovan, dok prema najavama iz tamošnjih medija u startnih 11 neće biti ni Antonija Ridigera.

MOZAMBIK – ESVATINI, 12.00

(Fudbal, KSFS Južne Afrike)

Prvo kolo Grupe A, proteklo je u znaku remija. Esvatini je sa Bocvanom odigrao bez golova, dok je Mozambik meč sa Južnom Afrikom završio pri rezultatu 1:1. Mogla bi ovo da bude zanimljiva utakmica, verovatno i tvrda pošto obe reprezentacije imaju potencijal da iz meča izvuku pobedu. Dakle, nema definisanog favorita.

JUŽNA AFRIKA – BOCVANA, 15.00

(Fudbal, KSFS Južne Afrike)

Južna Afrika nije gubitnik, međutim oni češće dolaze u poziciju da remiziraju, nego da slave. Tako je bilo i sa Mozambikom (1:1). Ni Bocvana nije loša, pa može da bude zanimljivo. Setimo se jula prošle godine i utakmice para okončane pobedom Južne Afrike, kada je prošao i GG3+ tip.

SOLIGOSRK – TORPEDO ŽODINO, 15.00

(Fudbal, Belorusija 1)

Torpedo je veliki favorit pred ovaj meč. Šta drugo reći pred duel prvoplasirane ekipe sa poslednjom. Sve u svemu, Torpedo Žodino ima samo jedan poraz od početka šampionata, dok Soligorsk ima ukupno sedam i negativnu gol razliku od 10:21. Ovde će izazov biti u tipovanju na golove.

BATE BORISOV – DIN. MINSK, 19.00

(Fudbal, Belorusija 1)

Opšta je ocena da je BATE u stagnaciji. Istina, tim je u proteklom kolu dobio Dinamo Brest, ali sada se treba suočiti sa istoimenim klubom iz Minska. Da stvar bude ozbiljnija tu je i podatak da Dinamo Minsk od početka šampionata nema zabeležen poraz. Poslednji meč para u četvrtfinalu Kupa Belorusije okončan je pobedom BATE Borisova na penale. VASKO – BOTAFOGO, 23.30

VASKO DA GAMA - BOTAFOGO (Fudbal, Brazil 1), 23:30

(Fudbal, Brazil 1)

Botafogo je na trećem mestu Serije A, a pošto ima samo bod manje od vodećeg Flamenga, jasno je da igra na pobedu i na ovom meču. Vasko igra na preskok, trenutno je na 16. poziciji, i pokušaće da parira rivalu. Inače, ovaj klub je dobio poslednja dva meča para.

ZAMALEK – KERAMIKA KLEOPATRA, 18.00

(Fudbal, Egipat 1)

Keramika ima tri poraza i dve pobede sa poslednjih pet mečeva. Zamalek je u istom periodu dva puta gubio, a tri puta slavio. Inače, ovaj klub je istorijski umeo da bude skoro uvek bolji od Keramika Kleopatre. Timovi su se susreli nedavno, a Zamalek je slavio rezultatom 1:2.

TRANS NARVA – LEVADIA TALIN, 13.30

(Fudbal, Estonija 1)

Levadia je prva na tabeli, već ima 10 bodova prednosti u odnosu na Floru, i u svakom slučaju, ma s kim igrala može se smatrati favoritom. Gledajući Trans Narvu, ne možemo reći da je reč o lošem timu, budući da je ekipa dobila četiri od poslednjih pet utakmica. Inače, danas gostujuća ekipa poslednji meč para u martu dobila je sa 6:0.

SJK – HAKA, 11.00

(Fudbal, Finska 1)

Samo bod eatlike deli petoplasirani SJK i Haku koja je šesta. Biće ovo interesantan susret, a mi kažemo da SJK igra odlično kao domaćin, te da Haka u svojstvu gosta ima polovičan, dakle ne naročito ubedljiv skor. Haka je sa 2:0 dobila protekli majski meč para.


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara