Kim i Hari Kejn (Foto: Reuters)
Kim i Hari Kejn (Foto: Reuters)

Najava dana (subota, 24. februar): Bajern pod pritiskom, u akciji i večiti

Vreme čitanja: 3min | sub. 24.02.24. | 07:57

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama...

MAN. JUN. – FULAM, 16.00

Izabrane vesti

(Fudbal, Engleska 1)

Posle serije od četiri uzastopne pobede, Mančester junajted konačno opet može da se nazove snažnom, samopouzdanom ekipom. Fulam ima problema u poslednje vreme, a na poslednjem meču poražen je s minimalcem od Aston Vile. Isto je bilo i u novembru kada se ukrstio sa Mančester junajtedom.

ARSENAL – NJUKASL, 21.00

(Fudbal, Engleska 1)

Neprijatna po mnoga tipovanja bila je pobeda Porta nad Arsenalom u Ligi pampiona. Tobdžije sada moraju da se opravdaju pred navijačima, tako da će ceh po svemu sudeći plaćati Njukasl. Inače, večerašnji gosti dužni su Arsenalu za novembarski poraz, pa će se u Londonu igrati i za osvetu Tobdžija.

SASUOLO – EMPOLI, 15.00

(Fudbal, Italija 1)

Samo da se ne ode u crvenu zonu, u mislima je oba tima. Reći ćemo, na tom putu lošije ide Sasuolu koji ima samo jedan bod sa poslednjih pet utakmica. Emoili ima tri remija i dve pobede na istom broju utakmica. Jasno je da će igrati sa više samopouzdanja od Sasuola.

BAJERN – RB LAJPCIG, 18.30

(Fudbal, Nemačka 1)

Malo ko se nadao da će Bajer, a naročito Bohum biti timovi koji uzimaju sve bodove Bajernu. To se desilo, a Bavarci su u međuvremenu poraženi od Lacia u Ligi šampiona. Poražen je u Lajpcig od Real Madrida, ali to nije ni izbliza tako dramatično shvaćeno, kao Bajernov skor u poslednje vreme. Biće tvrdo, kao i na poslednjem meču para okončanom sa 2:2.

BARSELONA – HETAFE, 16.15

(Fudbal, Španija 1)

Ne blista Barselona, ali Hetafe joj je do prošle godine bio redovna mušterija. Naime, na poslednja dva meča para nije bilo golova. Jeste da sada ne igraju na Kamp Nou, ali je malo verovatno da na ovom meču Barsa neće biti dominantna sila.

ALMERIJA – ATL. MADRID, 21.00

(Fudbal, Španija 1)

Protiv fenjeraške Almerije, Atletiko Madrid ne bi smeo da ima bilo kakvih problema. Atletiku će trebazi sikupljenje za poraz od Intera, a ovo je jedan od onih mečeva na kojima tako nešto ne bi trebalo biti teško izvesti. Ipak, treba znati da je Almerija pred ovaj meč sa Bilbaom i Granadom odigrala nerešeno.

HAL – VBA, 13.30

(Fudbal, Engleska 2)

Tvrda utakmica za peto mesto Čempionšipa. Razlika između dva kluba je samo jedan bod, a forme su ujednačene. Neće biti lako ni jednima, ni drugima. Ono što je bitno reći odnosi se na decembarsku pobedu VBA nad Halom od 3:1. U ovom slučaju, gostujuća ekipa od pomenutog rezultata ne bi trebala da ima ma kakvu korist.

RADNIK SUR. – PARTIZAN, 13.45

(Fudbal, Mozzart Bet Superliga Srbije)

Put u Surdulicu za lidera Mozzart Bet Superlige gledajući tabelu i rezultate očekuje se da predstavlja rutinu, pre svega jer je klub sa juga Srbije ubedljivo najmanje pokazao u dosadašnjem delu sezone. Tamo gde su stali jesenas igrači Radnika su nastavili u 2024. godini te su sa megdana Čukaričkom i TSC-u otišli praznih šaka i bez postignutog gola.

CRVENA ZVEZDA – ČUKARIČKI, 16.00

(Fudbal, Mozzart Bet Superliga Srbije)

Poslednji duel protiv Čukaričkog crveno-beli odigrali su u septembru prošle godine. Današnji domaćini su pretrpeli poraz rezulatom 2:1, dok je jedini gol za Zvezdu postigao Žan Filip Kraso sa bele tačke. Na Marakani će se tražiti osveta, ali to neće biti sasvim jednostavno jer Čukarički igra zaista dobro.

ŽELEZNIČAR – TSC, 18.30

(Fudbal, Mozzart Bet Superliga Srbije)

Pančevci su u seriji od četiri utakmice bez pobede, dok su Topolčani slavili u oba prolećna meča i to bez primljenog gola. Jesenas na “TSC Areni” viđena je rapsodija golova – 6:3. Ovog puta biće mnogo tvrđe, ali prednost ide vicešampionu Srbije.


tagovi

najava dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara