©Reuters
©Reuters

Najava dana (sreda, 7. avgust): Srpske košarkašice i vaterpolisti na olimpijskom bojištu

Vreme čitanja: 3min | sre. 07.08.24. | 08:00

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama...

SLAVIJA PRAG – UNION SEN ŽILOAZ, 19.00

Izabrane vesti

(Fudbal, Liga šampiona, kvalifikacije)

Minimalac protiv Libereca bio je kao zagrevanje za Čehe, a Belgijanci su sa 3:1 pred ovaj meč u domovini tukli Beršot. Tenzija postoji, mada će Slavija pokušati da dođe do što povoljnijegb rezultata pred revanš. Domaći teren daje joj izvesnu moralnu prednost.

SLOVAN – APOEL, 20.30

(Fudbal, Liga šampiona, kvalifikacije)

Slovan je iz X ishoda na prvom meču, na revanšu demolirao Celje koje je primilo čak pet golova. Sa Kipranima neće biti takvih oscilacija. Prosto nemoguće je na meču sa APOEL-om koji jeste u poslednje vreme često umeo da remoizira, ali se pokazao kao tvrda ekipa kada je reč o dobrani vlastitog gola.

JAGJELONIJA – BODE GLIMT, 20.45

(Fudbal, Liga šampiona, kvalifikacije)

Poljaci imaju podjednako pravo da se nadaju prolasku dalje kao i Norvežani. RFS je bio mlaka vodica za Bode Glimt, dok je Penevežis bio faktički potpuno nemoćan pred Jagjelonijom. Tvrd meč je na vidiku, jer obe ekipe umeju da ugraju na rezultat, naročito ako znamo da sledi revanš, te da sada po neka karta može da ostane i otvorena.

KOPENHAGEN – OSTRAVA, 19.00

(Fudbal, Liga konferencije, kvalifikacije)

Kopenhagen ima snagu da uplaši i već u prvom meču veže ruke Ostravi. Istina, Česi su lagano savladali Uratu, ali sada će morati da se suoče sa sasvim drugačijim rivalom. Čini nam se da je remi Kopenhagena na meču sa Randersom pred ovaj susret poslužio kao utakmica na kojoj su Danci odmarali ekipu za evropski izazov.

ST. GALEN – SLASK, 20.30

(Fudbal, Liga konferencije, kvalifikacije)

U Sent Galenu, jedina realna opcija za Poljake je igra koja u fokus stavlja odbranu. Inače, ovaj tim u poslednje vreme ne igra naročito dobar fudbal, a kako je jedva preživeo Rigu, na nogama Švajcarcima može da se nada samo čudu koje će ga spasti.

EL GAIŠ – KERAMIKA KLEOPATRA, 20.00

(Fudbal, Liga kup Egipta)

El Gaiš u finale ulazi sa samo jednom pobedom na poslednjih pet mečeva. Alarmi su dakle upaljeni, a ni kod Keramike ne cveta cveće. Ovaj tim je pred ovu bitnu utakmicu prvo poražen od Al Ahlija, a zatim je remizirao sa Konstraktorsima. Na poslednjem meču para u maju slavila je Keramika Kleopatra.

ASTON VILA – ATL. BILBAO, 20.30

(Fudbal, elitna prijateljska utakmica)

Alarm za Aston Vilu pale porazi od Kolumbusa, RB Lajpciga i Klub Amerike. Bilbao je sa te strane na pripremama imao kiks partije protiv Sportinga i Burgosa, a na poslednje dve utakmice slavio je protiv Eibara i Osasune. Zanimljivo će biti, jer ova dva kluba se nisu ukrštala još od daleke 1997. godine.

SAUTEMPTON – LACIO, 20.30

(Fudbal, elitna prijateljska utakmica)

Sautempton se odlično uigrao, mada je kladiocima zapala za oko utakmica sa priprema u kojoj je Oksford savladao ovaj klub. Lacio je neporažen još od aprilskih mečeva sa Juventusom i Romom. Verujemo da će Italijani želeti novo slavlje.

SRBIJA Ž. – AUSTRALIJA Ž., 11.00

(Olimpijske igre, ženska košarka)

Izabranice Marine Maljković će se u četvrtfinalu Olimpijskih igara u sastati sa selekcijom Australije sa kojom su se dan ranije u istoj fazi susrele i muške kolege. Ukoliko preskoče tu prepeku u polufinalu ići na prvog favorita za zlato, Sjedinjene Američke Države za koje se očekuje da preslišaju Nigeriju. Australija nije nimalo naivan rival što je pokazala pobedom nad Francuskom (79:72) čime je zauzela drugo mesto u grupi B. 

GRČKA – SRBIJA, 14.00

(Olimpijske igre, vaterpolo)

Beše finale u Tokiju, sada će se sastati već u četvrtfinalu. Grčka je uradila što je do nje, tukla je u derbiju kola Italijane i probila se na prvo mesto – 9:8. Poslednji put u februaru slavladala je Grka ekipu Delfina. Tako je četiri puta u nizu već dve godine. Da li je moguće da se prekine ta serija, danas ćemo saznati.


tagovi

sportsko klađenjenajava danabet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara