NAJAVA DANA (sreda, 6. novembar): Žestok dan u Ligi šampiona s glavnom stavkom na Pevcima u Ljutice Bogdana

Vreme čitanja: 4min | sre. 06.11.19. | 08:10

Pogledajte kakva nam uzbuđenja na igrački meni servira sportska sreda

BAJERN – OLIMPIJAKOS, 18.55
(Fudbal, Liga šampiona)

Bajernova maksimala od devet osvojenih bodova, pri ukupnoj gol razlici od 13:4, garancija su Bavarcima da ništa protiv Olimpijakosa ne može krenuti po zlu. Ipak, postoji jedan problem, odnosno otežavajuća okolnost koja je nastupila nakon poraza od Ajntrahta, pri glomaznih 5:1, nakon čega je smenjen trener Niko Kovač. Ipak, teško da će Olimpijakos, najslabiji u Grupi B od toga profitirati u Minhenu, budući da ih je Bajern u trećem kolu preslišao sa 2:3 u Pireju. 

Izabrane vesti

LOK, MOSKVA – JUVENTUS, 18.55
(Fudbal, Liga šampiona)

Dibalina dva gola u drugom poluvremenu trećeg kola za prelaz Juventusa preko Lokosa po principu 2-1. Toliko o Moskovljanima koji će kod kuće pokušati nešto da promene, bez izglednih šansi za uspeh, budući da su nakon ovoga susreta u domaćim vodama poraženi od sugrađana iz Spartaka sa 0:3, da bi zatim s Ufom odigrali za konačnih 1:1. Od Ronalda i Dibale, podržanih Pjanićem, Kedirom i ostalima zbog toga se očekuje apsolutna trenska inicijativa, ponovo briljantna statistika, a možda i nešto više golova.   

ATALANTA – MAN. SITI, 21.00
(Fudbal, Liga šampiona)

Na Đuzepe Meacu, Mančester Siti dolazi poprilično opterećen zdravstvenim biltenom tima, pa opet načelno prejak za Atalantu koja i dalje ne može da se osloni na Zapatine napadačke usluge. Pep Gvardiola s tim u vezi može potpuno da se opusti, načelno zbog potpuno pročitane igre rivala u trećem kolu koja je rezultovala Atalantinim porazom od 5:1. Jasno, Italijanima koji u skoru imaju turobnu gol razliku od 2:11 ne piše se dobro.   

B. LEVERKUZEN – ATL. MADRID, 21.00
(Fudbal, Liga šampiona)

Morata je u trećem kolu, tek u 78. minutu utakmice trećeg kola jedinim golom pretegao tas pobede na konto Madriđana. Atletiko na tom meču nije imao većinski posed lopte, a pošto se u fudbalu računaju samo golovi, večerašnjim gostima na čast ide činjenica da su iz dva šuta u okvir jednu loptu ipak uspeli da proslede iza leđa golmana Aspirindžija. Sve u svemu, odbrana Atletiko Madrida u Grupi D do ovog časa najuspešnija je u Juventusovoj družini, pa će Bajer Leverkuzenu biti teško da je probije.

CRVENA ZVEZDA – TOTENHEM, 21.00
(Fudbal, Liga šampiona)

Ostvari li tim Vladana Milojevića pozitivan rezultat, moguće je približavanje evropskom proleću. Svakako, teško će to ići, naročito nakon otrežnjujućih 5:0 koje su Pevci ostvarili u trećem kolu protiv našeg šampiona. Ipak, tim Maurisja Poketina nakon tog slavlja nastavio je da posrće u premijerligaškim vodama, pa je poražen od Liverpula, dok je tek remi izvukao s Evertonom. Jedno je sigurno, Zvezda će pokušati da umrtvi utakmicu, odnosno da uspori Totenhem, uz zaista sve raspoložive igračke snage koje iz svog arsenala Milojević može i mora izvući na za Evropljane strašnoj Marakani.

DIN. ZAGREB – ŠAHTJOR, 21.00
(Fudbal, Liga šampiona)

Nikoga više Modri ne iznenađuju. Naime, možda se čudesnim smatrala njihova pobeda od 4:0 protiv Atalante u prvom kolu, dok potonji poraz od Mančester Sitija, te remi protiv Šahtjora pri konačnih 2:2 niko ne bi smeo smatrati poražavajućim. To zna i Šahtjor koji će na Maksimiru pokušati da se odbrani od Dinama koji je povučen na utakmici trećeg kola transformacijama u igri uspeo da izvuče podjednak skor šuteva ka golu rivala kao i domaćin.

PSŽ – KLUB BRIŽ, 21.00
(Fudbal, Liga šampiona)

Na Parku prinčeva sve sem deranžirajućeg ishoda po Belgijance može se smatrati iznenađenjem. Istina, PSŽ je uoči ove utakmice poražen od Liona, ali to beše tek čas slabosti kojoj su prethodile egzibicije Ikardija i Mbapea na utakmici trećeg kola Lige šampiona koju su Parižani dobili sa čak 0:5. Klub Brižu na toj utakmici nije poslužio ni potpuno egal posed lopte, jer ovaj tim na pomenutom meču nije uspeo čak ni da šutira u okvir gola PSŽ-a.

REAL MADRID – GALATASARAJ, 21.00
(Fudbal, Liga šampiona)

Realova muka s PSŽ-om, zatim X protiv Klup Briža, a zatim pobeda nad Galatom u trećem kolu pri konačnih 0:1. Malo za slavni klub svakako, uz opasku da su Madriđani u Grupi A do sada postigli svega tri gola. Zaista začuđujuće, naročito za utakmicu s Turcima na kojoj Real istina nije imao većinski posed lopte, ali je čak 26 puta šutirao ka golu, od čega je 13 lopti išlo pravo u okvir. Videćemo da li Benzema, Rodrigo, Azar i Kros, strelac tog jedinog gola na meču trećeg kola ovoga puta mogu bolje.

GIMARAIS – ARSENAL, 16.50
(Fudbal, Liga Evrope)

Načelno gledano, nemilosrdne Tobdžije protiv potonulog Gimaraisa. Tako izgleda poređenje premijerligaškog tima koji je u Grupi F na tri utakmice sem svih pobeda ostvario i gol razliku od 10:2. Gimaraiš ima sva tri poraza, poslednji protiv Arsenala pri konačnih 3:2. Ako je pitanje da li su mogli bolje, onda je odgovor potvrdan. Jednostavno, Pepe je u trećem minutu sudijske nadoknade pogotkom raspršio Gimaraisove nade u mogući X.

BUDUĆNOST – UNIKAHA, 19.00
(Košarka, Evrokup)

Apsolutno katastrofalan učinak podgoričkog tima, odnosno čak pet poraza u Grupi D, naspram trenutno najbolje Unikahe. Teško da tu treba ma šta dodati, a potrebno je se setiti da su crnogorski košarkaši početkom oktobra pali pred Špancima sa 83:70. Uz to, Budućnost do ovoga momenta nikada i nije savladala Unikahu, pa je matematika, odnosno bilo kakva osnovana potpora nadi da će se nešto sada promeniti potpuno izlišna. 

FOTO: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara