Ekipa Srbije (© Star sport)
Ekipa Srbije (© Star sport)

Najava dana (sreda, 31. jul): Košarkašice, odbojkašice, košarkaši, Nole, Partizan...

Vreme čitanja: 3min | sre. 31.07.24. | 08:00

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama...

MAKABI T.A. – FCSB, 20.00

Izabrane vesti

(Fudbal, Liga šampiona, kvalifikacije)

Na prvom meču – 1:1! I, dobro, taj rezultat je cepao tikete, ali ne kao utakmica iz šampionata Rumunije koja je usledila, a koja je od sigurice za FCSB izašla na dvojku koja je otišla na račun Oceula. Makabi dakle ima svoje šanse, a ovaj meč koji se igra u Budimpešti bi mogao da bude jako tvrd.

PARTIZAN – DIN. KIJEV, 20.00

(Fudbal, Liga šampiona, kvalifikacije)

Odsustvo kvaliteta i rezultatski debakl Partizana na prvom meču ne ostavljaju mnogo mesta za polemiku. Možda je u redu okarakterisati dešavanja u Lublinu katastrofom, jer je četiri razlike. Najbliže istini je saznanje da ovaj tim nije na istom broju obrtaja u poređenju sa kijevskim i zato će se već ove srede prestrojiti u stazu koja vodi ka manje atraktivnom i isplativom takmičenju.

DIN. MINSK – LUDOGOREC, 20.45

(Fudbal, Liga šampiona, kvalifikacije)

Imali su domaćini svoje šanse, nagovestili da bi u revanšu na svom stadionu mogli ozbiljno da zaprete, ali utisak je da su domaćini i sa pola gasa stigli do lepe prednosti pred put u Belorusiju. Posle dva postignuta gola Ludogoreca na prvom meču, a uz nulu na Dinamo, od domaćina očekujemo da navali žešće još u prvom delu utakmice.

BORAC BANJALUKA – PAOK, 21.00

(Fudbal, Liga šampiona, kvalifikacije)

Dvaput su gosti stizali prednost rivala, ali nisu imali snage i za treći gol. Svakako, samo gol zaostatka uoči revanša daje Banjalučanima kakvu-takvu nadu da mogu da nastave kvalifikacije za Ligu šampiona. Nada za Borac postoji posle onih 3:2 na prvom meču za PAOK. Da vidimo samo da li će biti raspucavanja.

MORNAR – RADNIČKI KRAGUJEVAC, 20.45

(Fudbal, Liga konferencije, kvalifikacije)

U prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencije, Kragujevčani su u Leskovcu pred oko 4.000 navijača savladali Mornar 1:0 (0:0) i nose minimalnu prednost na revanš u Podgorici. Opravdali su ulogu favorita, ali nije išlo glatko jer se crnogorski predstavnik dobro branio i umalo odbranio. Na kraju je zasluženo pao. Očekujemo da Kragujevčani odigraju mudro na ovom meču.

SPARTAK MOSKVA – DINAMO MOSKVA, 17.30

(Fudbal, Kup Rusije)

Reč je o meču prvog kola grupne faze u kom oba tima žele da dođu do pobede. Poslednji prijateljski meč odigran je ovog meseca, a mi pamtimo X, te pobedu Dinama na izvođenje penala. Pre toga, u maju u okviru polufinala Kupa Rusije slavio je Spartak sa 0:2. Tako su stvari stajale na njihovim skorijim okršajima.

N. ĐOKOVIĆ – D. KOPFER, 12.00

(Olimpijske igre, tenis)

Druga prepreka je iza Novaka Đokovića. Susret sa Rafaelom Nadalom iščekivan je kao mnogo više od borbe za treće kolo s obzirom na veliko rivalstvo dva asa, a Srbin se posle pobede usmerio na meč sa Dominikom Kopferom, 70. teniserom sveta. Poređenje tenisera koji je dobio Raonića i Arnaldija sa Srbinom je iluzorno, a mi se tek reda radi sećamo poraza istog od Đokovića u Rimu pre četiri godine – 2:1.

KINA Ž. – SRBIJA Ž., 13.30

(Olimpijske igre, ženska košarka)

Košarkašice Srbije jesu pobedile Portorikanke (58:55), ali daleko od toga da su oduševile i to je Marina Maljković jasno istakla u obraćanju novinarima posle utakmice. Budite kao kladioci oprezni, jer Kina je odigrala nerešeno sa Španijom (76:76), a zatim je poražena u produžecima (90:89). Taj rezultat je opasna opomena za Srbiju.

SAD Ž. – SRBIJA Ž., 17.00

(Olimpijske igre, ženska odbojka)

Odbojkašice Srbije pobedom nad Francuskom u tri seta su otvorile takmičenje na OI u Parizu i uhvatile zalet pred znatno zahtevnije izazove. Međutim igrač utakmice protiv Francuske bila je zapravo Bianka Buša. Ona je jako bitna za reprezentaciju, pa će biti jako važno kako će sve proći protiv Amerikanki koje su poražene od Kine u prvom kolu. S obzirom da je SAD u maju bila bolja od Srbije u Ligi nacija, očekujemo oštar meč.

PORTORIKO – SRBIJA, 17.15

(Olimpijske igre, košarka)

Posle odigranog prvog kola u Lilu, izabranici Svetislava Pešića imaju trenutno najlošiju koš razliku - 26. Jednostavno, Ameri su bili prejaki, savladali su nas 110:84 i tako nas stavili u ovu situaciju koju smo doduše očekivali. Sada Srbiji samo preostaje da Portoriko i Južni Sudan nadigra nadmoćno. Srbija je favorit.


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara