(FK Crvena zvezda/Facebook)
(FK Crvena zvezda/Facebook)

NAJAVA DANA (sreda, 28. avgust): Večiti na evropskom frontu, a Đoković i Đere na US Openu

Vreme čitanja: 3min | sre. 28.08.24. | 08:00

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama...

KARABAG – DIN. ZAGREB, 18.45

Izabrane vesti

(Fudbal, Liga šampiona, kvalifikacije)

Deo novog formata Lige šampiona praktično izvesno biće i najčešći predstavnik zemalja bivše Jugoslavije - Dinamo iz Zagreba. Klub sa Maksimira savladao je na domaćem terenu Karabag 3:0 i tako napravio ogroman korak ka devetoj jeseni u evropskoj eliti. Hrvati samo treba da overe prolaz, što im po svemu sudeći neće biti teško.

CRVENA ZVEZDA – BODE/GLIMT, 21.00

(Fudbal, Liga šampiona, kvalifikacije)

Zvezda se iz Norveške vratila sa malim brojem rana izazvanih stalnim napadima i ujedima Žutih osa! Igrali su crveno-beli prošle sezone u Ligi šampiona protiv Lajpciga, Jang Bojsa i Mančester Sitija, ali su malo kad patili, računajuči kompletan sedmogodišnji ciklus, kao u susretu na Artktičkom krugu. Najbolji od svega je rezultat, jer će tim Vladana Milojevića posle minimalnog poraza imati šanse da se nekako domogne Lige šampiona – 1:2. 

SLAVIJA PRAG – LIL, 21.00

(Fudbal, Liga šampiona, kvalifikacije)

Igra Lil prste da poližeš. Atraktivno, nadahnuto, klizi lopta kao po bilijarskoj čoji. Posledično tome i pobeđuje. Zato deluje da će uverljiv početak sezone krunisati plasmanom u Ligu šampiona. Osmi put u ovom veku. Malo ko u završnoj fazi pred ulazak u elitu nekog rezultatski „razvali“. Igrački, francuski predstavnik je baš to uradio Slaviji i oseća se komotno pred revanš u Pragu - 2:0.

SLOVAN BRATISLAVA – MIDTJILAND, 21.00

(Fudbal, Liga šampiona, kvalifikacije)

Mnogi su bili uvereni da će Midtjiland sa prednošću otići na revanš, međutim Slovan se pokazao kao dosta tvrdh orah. Čak je do deset minuta pre kraja imao minimalno vođstvo, ali je Edvard Čilufja doneo izjednačenje i konačnih 1:1. Ovde se prošle sedmice masovno padalo, pa razmislite dobro.

BAŠAKŠEHIR – ST. PATRIKS, 18.00

(Fudbal, Liga konferencije, kvalifikacije)

Malo ko je mogao da se nada suši na prvom meču. Turci su trebali da imaju prednost, međutim dvojka je ustupila mesto X tipu. Ne mora mi da napominjemo da je pomenuta činjenica oborila hrpu tiketa. Sada Bašakšehir na svojoj travi ne bi trebalo da puca ćorcima.

GENT – PARTIZAN, 18.00

(Fudbal, Liga konferencije, kvalifikacije)

Crno-beli će pokušati da nadoknade gol zaostatka iz beogradskog duela (0:1) i domognu se željene grupne faze. Moraće to da urade lišeni usluga Jung Džun Goha, koji se povredio u prvom susretu, ali se u konkurenciju za tim vratio Aldo Kalulu. Poznato je da Aleksandar Stanojević od ranije ne računa na Aleksu Jankovića i Frenka Kanutea.

BILBAO – VALENSIJA, 19.00

(Fudbal, Španija 1)

Ne zna se ko je gore startovao. Slepi miševi zbog poraza od Barselone i Selte još nemaju ni jedan bod, a Bilbao je izvukao samo jedan na konto remija sa Hetafeom. Dakle, gori pod nogama i jednima i drugima, voda ulazi u uši, a mi očekujemo tvrd meč. Par se poslednji put video u januaru kada je slavila Valensija, mada taj podatak ne znači puno u ovom momentu.

VEST HEM – BORNMUT, 20.45

(Fudbal, Liga kup Engleske)

Nisu pripreme sjajno išle Čekićarima, što je potvrđeno i u prvom kolu protiv Aston Vile, koja je porazila ovaj tim sa 1:2. U drugom kolu bilo je bolje, dok je Bornmut vezao dva remija. I na poslednja dva meča para dolazio je X. Biće napeto i u Liga kupu.

NOT. FOREST – NJUKASL, 21.00

(Fudbal, Liga kup Engleske)

Lepo su startovali i jedni i drugi u Premijer ligi, a ovaj par poznat je i po efikasnim mečevima. U februaru je bilo 2:3 za Njukasl, a na njihovim mečevima jako često pada puno golova, pa i GG tip. Sve u svemu, zbog ujednačenih formi očekuje se tvrda utakmica.

LN. ĐOKOVIĆ-L. ĐERE, 17.00

(Tenis, US Open)

Očekivano, srpski as je na startu US Opena savladao Moldavca 6:2, 6:2, 6:4 i rutinski zakoračio u drugo kolo poslednjeg grend slem turnira u sezoni. Tamo ga čeka zemljak Laslo Đere koji je posle pet setova veike borbe savladao favorizovanog Jana Lenarda Štrufa iz Nemačke. Naravno, Đoković je favorit.



tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara