Rezzime jučerašnjeg dana (utorak): Saturn je bio dovaljan za zrno radosti

Vreme čitanja: 3min | sre. 25.03.20. | 07:46

Pogledajte ko vam je 24. marta doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO:

FK STOKSUND – KALBERGS (tip 2, kvota 1,45) – rezultat 1:2

Ubedljivo najigraniji par dana, ali dvojka na Kalsberg je ipak na prvom mestu. Bolji start gosti nisu mogli da požele pošto su poveli posle dva minuta igre. Međutim, Stoksund je u završnici prvog dela uspeo da izjednači. Taj rezultat bio je na snazi sve do sredine drugog poluvremena kada su gosti ponovo poveli i uspeli da održe prednost do kraja. I na veliku radost igrača MOZZARTA.

SATURN - SAHALIN (tip 1, kvota 2,20) – rezultat 4:2

Duel dva ruska trećeligaša – Saturna i Sahalina i to prijateljski. Da ima šta da se odigra. Donekle očekivano je slavio domaćin s rezultatom 4:2, s obzirom da mu je u pripremnom periodu, od početka februara, ovo bila sedma utakmica, dok je gostima tek druga. Nama i više nego dovoljno za prolaz tipa 1 i lepe kvote 2,20.

ALMHULTS - LONSBODA (tip 1, kvota 1,12) – rezultat 2:1

Skandinavci previše ne mare za karantin, nisu u velikom problem sa koronom, ali su oprezni i drže je pod kontrolom. Ipak, dozvoljeni su neki vidovi okupljanja, pa i prijateljski fudbalski mečevi. Poput ovog koji je, sada je već savim jasno bio današnja sigurica.

PRECRTANO:

ANGELHOLM - ASTRIO (tip 1, kvota 1,28) – rezultat 1:2

Doskorašnji drugoligaš, sada učesnik četvrtog ranga takmičenja poveo je na isteku pola sata igre. Gosti nisu pali posle primljenog pogotka, već su uzvatili četiri minuta kasnije. Povratak sa odmora doneo je još jedno iznenađenje u vidu novog gola Astrija za potpuni preokret – šok od koga domaćin, ali i nečiji tiketi nisu uspeli da se oporave. Izveštaj pogledajte OVDE

TARRUTIN P. – ANISIMOV A. (bezh 1, kvota 1,45) – rezultat 1:3

Ruska stonoteniska Liga pro radi ne smanjenom žesttinom. Blago nama, pa imamošta da igramo. Nažalost, ne baš toliko pošto smo pogrešno tipovali. Šteta na tiketu, nadamo se nije velika.

ALETS - SPERLINGSHOLMS (tip 1, kvota 1,22) – rezultat 3:3

Domaćin je odlično otvorio meč golom u desetom minutu, ali je na odmor otišao u minusu. Nastavak je počeo identično, pogotkom za izjednačenje. Sredinom drugog dela gosti ponovo dolaze do prednosti koju su imali gotovo do poslednjeg trenutka, ali je Alets bio brži od poslednjeg sudijskog zvižduka i pogotkom u 91. minutu izvukao remi.

GILPORT - MORPUL (tip 1, kvota 2,00) – rezultat 1:3

Kvota je bila dobra, ali ne i tip. Očigledno, pošto domaćin na ovom prijateljskom meču dva bocvanska premijerligaša nije niti jednom vodio. Najbliže uspehu je bio na rezultatu 1:1, a i to je bilo u prvom delu susreta. Nažalost.

KOZACHENKO - KAPINUS (bezh 1, kvota 1,35) - rezultat 1:3

Mala kvota, rizik veliki. Kapinus je prva dva seta koji su bili izuzetno izjednačeni uspeo da okrene u svoju korist. Na taj način je znatno demoralisao Kozačenka koji je u trećem setu uspeo da smanji rezultat, ali ne i da preokrene.

FOTO: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara