NAJAVA DANA (sreda, 11. septembar): Nije za izbirače, već za pasionirane igrače

Vreme čitanja: 3min | sre. 11.09.24. | 08:00

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama...

BORAC BANJALUKA – VELEŽ, 18.00

Izabrane vesti

(Fudbal, BiH 1)

Nije Velež mogao ni sa Igman Konjicom, s kojim je remizirao posle poraza od Radnika iz Bijeljine, a kako će tek s onako žustrim Borcem koji se ni najmanje nije brukao u Evropi. Jeste da tradicija od dva međusobna remija uz malo golova demantuje ovu tvrdnju, ali kvalitet ne, nikako! Borac je favorit.

ZRINSKI – SLOGA DOBOJ, 20.15

(Fudbal, BiH 1)

Zrinjski istina nije mogao sa Gimaraisom u kvalifikacijama za Ligu konferencije, ali Slogom može bez daljnjeg. Naime, gosti do sada imaju tek dva boda iz tri meča, a sudeći po igri nominovani su za donji dom tabele. Zrinjski je na poslednja dva meča para slavio bez primljenog gola.

SKENDERBEG – TEUTA DRAČ, 19.00

(Fudbal, Albanija 1)

Skenderbeg je do trećeg kola uspeo da naniže sva tri moguća konačna ishoda, dok Teuta ima tri boda iz pobede nad Bilisom. Tim iz Drača može da se pohvali sa tri uzastopne pobede na mečevima para. Svi pomenuti mečevi odigrani su ove kalendarske godine, bez gola primljenog od Skenderbega.

VLAZNIJA SKADAR – EGNATIA, 19.00

(Fudbal, Albanija 1)

Egnatiju od maksimalnog učinka u prva tri kola deli remi sa Tiranom. Vlaznaja ima četiri boda, a poslednji put u maju uspela je da remizira na meču para. Za oči zapada na na mečevima ovih timova obično ne pada mnogo golova. Dakle, igra se oprezno, što i sada može da bude slučaj.

BATE BORISOV 2 – DIN. MINSK 2, 16.00

(Fudbal, Belorusija 2)

Borba na sredini tabele ne može da bude izvesna. Oba tima imaju po 36 bodova i vrlo nestabilnu formu. Dinamo Minsk 2 je možda za nijansu bolji u poslednje vreme, ali ništa nije aksijom ako se igra na strani. Na poslednjem meču para slavio je Bate 2. Tri puta uzastopno na njihovim mečevima dolazi 3+ igra.

LEVADIJA – TULEVIK, 18.00

(Fudbal, Kup Estonije)

Nikave šanse ne bi smeo da ima Tulevik kao trećeligaš. Naravno, Levadijin kvalitet trebao bi brzo da mu presudi, pa se od ovog meča pre razmišljanja o konačnom ishodu treba pozabaviti tipovanjem na golove. Uostalom, Levadija je poznata po raspucanim mečevima, pa to može da posluži kao putokaz.

INTERNASIONAL – FORTALEZA, 23.55

(Fudbal, Brazil 1)

Potera Fortaleze za Botafogom koji vodi, traži osvajanje sva tri boda, zbog minusa od dva poena. Isto tako, gostujućoj ekipi za vrat duva Palmeiras, pa Internasionalu koji je na desetom mestu nije i ne može da bude svejedno. Timovi su se poslednji put sreli pre 13 meseci, a tada je Fortaleza slavila s minimalcem.

CRB – SPORT RESIFE, 02.30

(Fudbal, Brazil 2)

CRB ne grca, on se davi u Seriji B. Samo osvojen bod sa poslednjih pet utakmica, jasno dokazuje koliko je teško domaćima. Sport Resife je šesti, a posle serije poraza slavio je na mečevima sa Ituanom i Avaijem. Ovaj tim je pre više od godinu dana na poslednjem meču para slavio sa 2:0.

PSŽ – EUROFARM PELISTER, 20.45

(Rukomet, Liga šampiona)

Jeste Pelister uz Bogdana Radivojića tim za svako poštovanje, ali ne verujemo da može PSŽ-u da pomrsi konce. Nadamo se da im se neće ponoviti prošla evropska sezona... Sećamo se očajnog učešća u Ligi šampiona (bez boda u 14 mečeva grupne faze). Prošle godine PSŽ je prvo protiv ovog kluba slavio sa 31:26, a zatim 25:31.

INDIPEDIENTE MEDELJIN – JUNIOR, 01.00

(Fudbal, Kup Kolumbije)

Prvi meč osmine finala ni jedan od dva tima ne može da dočeka mirne duše. Istina, Indipediente Medeljin je imao izvesnog uspeha u Kupu Južne Amerike, dok Junor u ovom takmičenju nije mogao protiv Kolo Kola. Na poslednjem meču para iz jula nije bilo golova.


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara