Najava dana (ponedeljak, 7. oktobar): Fudbal bez derbi susreta, plus ABA Liga

Vreme čitanja: 3min | pon. 07.10.24. | 07:46

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama...

SMEDEREVO – INĐIJA, 18.00

Izabrane vesti

(Fudbal, Mozzart Bet Prva liga Srbije)

Poslednji duel 10. kola u drugom rangu takmičenja srpskog fudbala odigraće Smederevo i Inđija. Na popularnoj Tvrđavi gostovaće zeleno-beli, u nadi da će se pozitivnim rezultatom primaći plej-of zoni. Smederevo je 9. na tabeli, što je jedno mesto ispod onoga čemu streme, dok su Vojvođani 14.

BARAKAS SENTRAL – INDEPENDIJENTE RIVADAVIJA, 20.00

(Fudbal, Argentina 1)

Ne blista Rivadavija, ali ako negde može da traži pobedu, to je protiv Barakas Sentrala. Fenjeraš jeste domaćin, ali je od početka sezone osvojio samo 11 bodova na 16 utakmica, što je bod manje od pretposlednje Defense I Hustisije.

BANFILD – ESTUDIJANTES, 23.00

(Fudbal, Argentina 1)

Ovaj par dovoljno govori o ujednačenosti argentinske lige. Zašto? Naime, dva kluba deli čak 11 pozicija na tabeli (15. i 26), ali je to zapravo samo tri boda, Estudijantes ima 20, a Banfild 17.

DEFENSA I HUSTISIJA – ROSARIO SENTRAL, 23.45

(Fudbal, Argentina 1)

Nije to ta Defensa od pre par godina koja se rvala za vrh tabele, sada je pretposlednja na tabeli, dok je Rosario 12. od 28 klubova u elitnom rangu i realno je da će tražiti pobedu na stadionu Norberto Tomahelo.

BREDFORD SITI – NJUPORT, 21.00

(Fudbal, Engleska 4)

U ovom danu siromašnom sportskim događajima biće odigrana i jedna utakmica iz neke od profesionalnih liga Engleske. U duelu Lige 2, iliti četvrtog ranga takmičenja sastaće se Bredford Siti i Njuport. Posle devet kola Njuport ima 15, a Bredford Siti 12 bodova.

LAVRIO – OLIMPIJAKOS, 19.15

(Košarka, Grčka 1)

Crveno-beli nisu imali uspešan start evroligaške sezone, pošto su sa 11 poena razlike poraženi u Istanbulu od Fenerbahčea. Olimpijakos već u petak dočekuje Žalgiris u drugom kolu elitnog takmičenja, ali će pre toga morati da odradi formalnost i trijumfuje protiv Laveija u gostima u prvom kolu grčke lige.

STUDENTSKI CENTAR – ZADAR, 19.00

(Košarka, ABA Liga)

Poslednji meč trećeg kola Jadranske lige biće odigran u Podgorici, gde će se sastati Studentski Centar i Zadar. Oba tima imaju polovičan skor posle prva dva. Crnogorski predstavnik je startovao pobedom protiv subotičkog Spartaka, ali je onda razočarao neuspehom u Zagrebu protiv Cibone. Zadar je interesantno Cibonu dobio, ali je poražen od Igokee

GOJAS – SANTOS, 02.00

(Fudbal, Brazil 2)

Na devet kola do kraja izvesno je da će se Santos vratiti u Brazilsku elitu, samo je pitanje sa koje pozicije od prve četiri. Gojas je tačno na sredini tabele, daleko udaljen od zone i ispadanja i promocije, jasno je da će igratu u drugom rangu i sledeće sezone.

SPORT RESIFE – SEARA, 02.00

(Fudbal, Brazil 2)

Meč je od krucijalnog značaja za ulazak u najviši rang brazilskog fudbala. Prva četiri tima na tabeli izboriće ulazak u elitni rang, a Sport Resife trenutno zauzima upravo četvrto mesto, dok je Seara sedma. Iako razlika između dva kluba iznosi tri pozicije, to su suštinski samo dva boda razlike.

FERALPISALO - ALBINOLEFE 20.30

(Fudbal, Italija 3)

Duel će biti odigran u okviru osmog kola Serije C. Alibonolefe trenutno zauzima osmo, a Feralpisalo 14. mesto na tabeli u trećem rangu italijanskog fudbala. Prema propozicija prva dva na tabeli biće direktno promovisana u Seriju B, dok će u baraž čak osam klubova rangiranih između trećeg i desetog mesta na tabeli.


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara