Dris Mertens i Bariš Alper Jilmaz (©Reuters)
Dris Mertens i Bariš Alper Jilmaz (©Reuters)

Najava dana (ponedeljak, 28. oktobar): Istanbulski derbi, Primera i Porto

Vreme čitanja: 3min | pon. 28.10.24. | 07:59

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama...

KRILA SOVJETOV – KRASNODAR, 16.30

Izabrane vesti

(Fudbal, Rusija 1)

Još u Krasnodaru pamte traume iz poslednjeg kola prošle sezone, kada su isključivo svojom krivicom ispustili titulu prvaka države. Sada su krenuli iznova da teže najvišem i za sada Bikovima ide veoma dobro. Krasnodar je lider posle 12. kola, a da bi tu ostao i posle 13. moraće da trijumfuje u Samari protiv Krila Sovjetova.

LUDOGOREC – CSKA 1948, 17.00

(Fudbal, Bugarska 1)

Večiti šampion Bugarske i sada je lider na tabeli sa samo jednim remijem i deset pobeda. A, još ima i manje odigranih utakmica u odnosu na konkurenciju. Posle poraza od Anderlehta u Ligi Evrope, utakmica sa rivalom iz Sofije dolazi kao melem na ranu za „zelenu šumu“.

GALATASARAJ – BEŠIKTAŠ, 18.00

(Fudbal, Turska 1)

A, sada da vidimo koliko crno-beli Orlovi zaista mogu. Bešiktaš je odradio odličan letnji prelazni rok i time se kandidovao za titulu šampiona Turske. Ćiro Imobile i saigrači imaju pet bodova manje od Galate, uz utakmicu manje, a sada će na vrelom gostovanju u istanbulskom derbiju imati prvi veliki ispit u sezoni.

ŠIROKI BRIJEG – BORAC BANJA LUKA, 18.00

(Fudval, BiH 1)

Postali su igrači Borca heroji čitave Banjuke, uneli su veliku euforij u grad pobedom na Kipru protiv APOEL-a u Ligi konferencije, a na tim krilima bi mogli da nastave pohod na titulu šampiona Bosne i Hercegovine. Borac trenutno ima šest bodova manje od lidera Zrinjskog, uz utakmicu manje. Potencijalna pobeda protiv Širokog Brijega, dodatno bi podigla samopuzdanje koje je ionako među Banjalučanima već veliko.

STUDENTSKI CENTAR – FMP, 18.00

(ABA Liga)

Igraće se u Podgorici poslednji duel šestog kola ABA lige. FMP ima skor 3-2, dok je Studentski centar na 2-3. Tim iz Železnika je deklasiran u Španiji protiv Mursije u FIBA Ligi šampiona 86:50, a sada bi morao da se psihološki pridigne i trijumfuje u Crnoj Gori.

APOEL – ANORTOZIS, 19.00

(Fudbal, Kipar 1)

Ne blistaju ni jedni ni drugi, a APOEL je doživeo težak udarac u Ligi konferencije u četvrtak, jer je kod kuće izgubio od banjalučkog Borca. Anortozis je u poslednjem međusobnom susretu kao gost savladao APOEL, pa bi mogao i sada da ga dotuče ovako ranjenog.

BEITAR – MAKABI TEL AVIV, 19.00

(Fudbal, Izrael 1)

Derbi kola u Izraelu. Tim Žarka Lazetića je lider na tabeli i koliko mu ne ide na evropskoj sceni, toliko je u „domaćici“ dominantan. Beitar ima manje odigranih mečeva od ostalih u vrhu tabele i pobeda danas bi ga vinula u sam vrh.

BODE GLIMT – ROZENBORG, 19.00

(Fudbal, Norveška 1)

Da je ovo neka 2000. godina, dvojka bi bila kao „puška“, ali vremena su se odavno promenila u norveškom prvenstvu, sada je Bode mnogo veća sila od Rozenborga. Domaćin je lider prvenstva, smeši mu se nova titula, dok je tim iz Trondhajma daleko čak i od izlaska na evro scenu.

MAJORKA – ATLETIK BILBAO, 21.00

(Fudbal, Španija 1)

Duel timova koji su u vrhu tabele, koji su na pozicijama koje vode u Evropu. Majorka ima tri vezane pobede, Bilbao tri utakmice bez poraza. Crveno-beli od 2012. godine ne znaju za pobedu na Balearima.

AVS – PORTO, 21.15

(Fudbal, Portugal 1)

Zmajevi su u u ranoj fazi sezone napravili preveliki broj kikseva u domaćem prvenstvu i svaki naredni praktično bi značio eliminaciju iz šampionske trke s Sportingom. Donekle se Porto navijačima iskupio pobedom nad Hofenhajmom u Ligi Evrope, ali je jasno da će dvostruki šampion Evrope morati da igra mnogo konstantnije.


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara