©MN Press
©MN Press

NAJAVA DANA (ponedeljak, 26. oktobar): Parni valjak na Čairu, Vučica u Milanu, plus ABA liga

Vreme čitanja: 2min | pon. 26.10.20. | 08:14

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju danas

BRAJTON – VBA, 18.30

Izabrane vesti

(Fudbal, Engleska 1)

Na poslednja tri odmeravanja između ova dva kluba u svim takmičenjima bilo je nerešeno i na poluvremenima i na kraju. VBA nije pobedio u poslednjih pet kola, dok je Brajton poražen na pet od poslednih šest domaćinstava u Premijer ligi.

BARNLI – TOTENHEM, 21.00

(Fudbal, Engleska 1)

Barnli nije uspeo da zabeleži pobedu u proteklih pet kola, dok je Totenhem neporažen na 10 od poslednjih 11 susreta u Premijer ligi. Takođe je neporažen i na 11 od poslednjih 12 odmeravanja sa ovim rivalom u svim takmičenjima.

BAJER LEVERKUZEN – AUGSBURG, 20.30

(Fudbal, Nemačka 1)

Lever nije doživeo poraz od ovog protivnika na poslednjih 16 susreta u svim takmičenjima, a na poslednja četiri nije primio gol. Na poslednjih šest odmeravanja ova dva tima u Leverkuzenu u svim takmičenjima palo je najviše dva gola.

LEVANTE – SELTA, 21.00

(Fudbal, Španija 1)

Levante je postigao najmanje po tri pogotka na poslednja tri odmeravja sa ovim protivnikom u svim takmičenjima. Selta nije uspela da zatrese mrežu na pet od poslednjih sema mečeva u Primeri.

MILAN – ROMA, 20.45

(Fudbal, Italija 1)

Roma je postigla najmanje po dva gola na 10 od poslednjih 12 susreta u italijanskom šampionatu, a Milan u poslednjih šest kola. Roma je inače u seriji od šest trijumfa na gostovanjima u Seriji A.

BENFIKA – BELENESES

(Fudbal, Portugalija 1)

Benfika je u seriji od sedam trijumfa u Primeiri, a na svih sedam mečeva je pritom postizala najmanje po dva gola i vodila na poluvremenima. Beleneses nije uspeo da pobedi Benfiku na poslednjih 20 gostovanja u svim takmičenjima.

CSKA – ARSENAL T, 17.00

(Fudbal, Rusija 1)

Armejci su slavili na pet od poslednjih šest utakmica u ruskoj Premijer ligi. Arsenal iz Tule nije uspeo da zabeleži trijumf na poslednjih pet gostovanja u ovom takmičenju.

RADNIČKI N. - PARTIZAN, 17.00

(Fudbal, Srbija 1)

Partizan je vezao dva remija u Superligi, nije uspeo da dobije 163. večiti derbi, tako da najuzbudljiviji duel 12. runde domaćeg šampionata dočekuje s imperativom pobede. Svaki naredni kiks značio bi verovatno i oproštaj od trke sa crveno-belima.

KRKA – CIBONA, 21.00

(Košarka ABA 1)

Slovenačka ekipa je doživela četiri poraza zaredom od Zagrebačke, ali sada nastupa kao jasan favorit. Cibona nije ni senka imena koje nosi i jedna je od tri ekipe koja nije slavila u prva tri kola Jadrana, a pošto ima najgoru koš-razliku (-83) sedi na samom dnu tabele.

PRIMORSKA – ZADAR, 18.00

(Košarka ABA 1)

Po tri poraza iz prva tri kola. Biće da je ovo duel očaknika, koji na posletku donosi i definitivan sud o jačem u društvu najtanjih. Kako bilo, Zadar je kadrovski jači, savladao je Primorsku u martu sa 99:79, što može da bude putokaz mogućih kretanja stvari i na ovom meču. Naravno, ne očekujemo da Primorska ovoga puta bude toliko tanka. 


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara