NAJAVA DANA (ponedeljak, 21. oktobar): Arsenal skida kletvu na gostovanjima, dan velikih derbija u Danskoj i Švedskoj

Vreme čitanja: 3min | pon. 21.10.19. | 08:10

Pogledajte kakva nam uzbuđenja na igrački meni servira sportski ponedeljak

21.00: ŠEFILD JUNAJTED – ARSENAL
(Fudbal, Engleska 1)

Poslednju ligašku pobedu na gostovanju Arsenal je ostvario još u prvom kolu, 11. avgusta. Sad ima idealnu priliku, jer je Šefild junajted kod kuće vezao tri poraza. Biće ovo njihov prvi sudar još od 2008. godine.

Izabrane vesti

20.45: BREŠA – FJORENTINA
(Fudbal, Italija 1)

Breša ima četiri poraza iz poslednjih pet kola, Fjorentina je u naletu, poslednji poraz je pretrpela 1. septembra, u narednih pet mečeva ispustila je samo četiri boda. Sva tri njena meča na strani značila su i prolaz igre GG3+

20.30: ARMINIJA – HSV
(Fudbal, Nemačka 2)

Derbi 10. kola. Arminija je treća na tabeli, HSV je na čelu, ali ima samo dva boda više od današnjeg protivnika. Mada, Arminija igra mnogo bolje na strani nego kod kuće. Ovo je okršaj dva ubedljivo najefikasnija tima u Cvajti.

19.00: KONJA – MALATIJA
(Fudbal, Turska 1)

Biće ovo peti sudar Konje i Malatije, na prethodna četiri videli smo samo šest golova. Ni na jednom nije ih bilo više od dva niti je domaćin makar jednom pobedio. Doduše, na utakmicama Malatije ove sezone u proseku pada 3,71 gol.

21.00: FROZINONE – LIVORNO
(Fudbal, Italija 2)

Frozinone je na 18. mestu, Livorno na poslednjem, 20. Moraju da krenu da pobeđuju ako nameravaju da se i sledeće sezone takmiče u Seriji B. Ohrabrujuć podatak za Frozinone je taj što kod kuće još nisu izgubili nijedan meč.

20.45: LANS – OSER
(Fudbal, Francuska 2)

Lans igra u odličnoj formi i jedan je od glavnih kandidata za povratak u elitu. Istina, domaćin i dalje ima četiri boda manje od Lorijena, ali je nanizao četiri pobede. Oser igra vrlo promenljivo, ali gosti su vezali sedam utakmica na kojima su postigli bar gol. Na prethodna tri međusobna meča ova dva tima došlo je 2-3 gola.

19.00: MITJILAND – RANDERS
(Fudbal, Danska 1)

Mitjiland je veliko iznenađenje danskog šampionata i trenutni lider ispred Kopenhagena. Međutim, na velikom iskušenju biće domaćin. Trećeplasirani Randers igra vrhunski u poslednje vreme. Gosti su u seriji od sedam pobeda. Na poslednjih pet mečeva Randersa došlo je 2-3 gola. Tradicija je apsolutno na strani domaćina. Imaju šest vezanih trijumfa nad Randersom.

19.00: GETEBORG – JURGORDEN
(Fudbal, Švedska 1)

Jurgorden je učesnik mrtve šampionske trke u Švedskoj zajedno sa Malmeom. Gosti nemaju pravo na grešku, jer su u prošlom kolu poraženi od Hamarbija. Geteborg je u maloj krizi. Domaćin ne zna za pobedu na tri poslednja meča. Nisu uspeli da postignu gol. Jurgorden je dobio osam poslednjih susreta protiv Geteborga.

18.00: KALEV – ZENIT
(Košarka, VTB liga)

Zenit igra vrlo promenljivo ove godine. Savladao je tim iz Sankt Peterburga CSKA i Olimpijakos, ali su izgubili od Nižnji Novgoroda. Kalev ima identičan skor kao večerašnji rival – 2:1. Domaćin je u seriji od tri pobede.

19.00: ANADOLU EFES – BUJUKČEKMEDŽE
(Košarka, Turska 1)

Anadolu Efes je već napravio neoprostiv kiks u prvenstvu, pošto je prošle sedmice izgubio od Banadirme. Međutim, Pivari su se oporavili na gostovanju Valensiji u okviru Evrolige.

FOTO: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara